Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Bezoek of spreek met een Omlet ambassadeur voor meer informatie over een Omlet product!

Een Omlet ambassadeur is iemand die een product van Omlet heeft gekocht een hier gepassioneerd over kan vertellen! Alle Omlet ambassadeurs zijn afzonderlijk geëvalueerd om er zeker van te zijn dat hun Omlet product(en) en setup een goed voorbeeld is om te komen bekijken. Als u niet in staat bent een bezoek te brengen aan een Omlet ambassadeur, dan kunt u heel eenvoudig een bel-afspraak maken of het product via e-mail bespreken!

Hoe werkt het?

U kunt met elke Omlet ambassadeur spreken via e-mail of een telefoonafspraak maken waarin u alles te weten kunt komen over de voordelen van hun Omlet producten! Aan veel productpagina's van onze producten is een kaart toegevoegd waarop u kunt zien of er een Omlet ambassadeur bij u in de buurt woont zodat u op bezoek kunt gaan om hun setup te bekijken. Als u een ambassadeur heeft geselecteerd kunt u ervoor kiezen een bezoek te plannen. Nota bene: het precieze adres van de Omlet ambassadeur wordt nooit weergegeven en wordt alleen aan u doorgegeven als de Omlet ambassadeur hiermee akkoord gaat.

Waarom zou ik spreken met een Omlet ambassadeur?

Tijdens een gesprek of bezoek aan een Omlet ambassadeur ontvangt u een persoonlijke, live review van de ervaring die de Omlet ambassadeur en zijn/haar huisdieren hebben gehad met Omlet producten. Ambassadeurs zijn werkelijke klanten van Omlet die zelf hun producten hebben gekocht. U kunt vragen stellen en bespreken wat u van het product verwacht. Het is een mooi kans om een adviesgesprek op maat te krijgen!
Ontdek of een Omlet product geschikt is voor u!

Dit is een screenshot van een kaart van Nederland met al onze ambassadeurs die hier wonen. Elke ambassadeur is door ons gescreend om er zeker van te zijn dat hun Omlet producten in goede staat zijn en dat de ambassadeur u zo goed mogelijk advies te geven over Omlet producten.

Als u geïnteresseerd bent in een specifiek product, klik dan op de productlink en scroll omlaag waar u een kaart zult aantreffen. Klik op de kaart op de ambassadeur die u heeft uitgekozen en vraag een bezoek of telefoongesprek aan of email om meer te weten te komen.

Algemene VoorwaardenNeem nu contact op met een producteigenaar van Omlet!

Klik op een van onderstaande afbeeldingen en scroll omlaag tot onderaan de pagina. Hier vindt u de ambassadeurskaart waarmee u contact kunt opnemen met een van onze vriendelijke ambassadeurs.