Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Pers- & media-ruimte: Topology

Transformeer de slaapervaring van uw hond met de nieuwe Topology hondenmand van Omlet! De mand van uw hond schoon en fris houden is makkelijker dan ooit, dankzij de wasbare toppers die van de traagschuim matrasbasis kunnen worden geritst, zodat ook uw hond kan genieten van het heerlijke gevoel van 'frisse lakens'. U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie praktische, comfortabele en stijlvolle toppers, ontworpen met het oog op functionaliteit en flexibiliteit, meer dan welke hondenmand dan ook.

De Topology hondenmand is geschikt voor honden van alle leeftijden. De mand kan verder naar wens worden aangepast met verschillende pootjes die de hondenmand van de vloer halen en ventilatie, hygiëne en comfort verbeteren.

U kunt kiezen uit drie maten, geschikt voor alle hondenrassen. Topology kan bovendien worden afgestemd op de persoonlijkheid en behoeften van uw hond, zonder dat de gehele mand moet worden vervangen. Ontdek de verschillende stijlcombinaties in onderstaande video en kies de topper die helemaal past bij uw hond.

Neem contact met ons op

voor prijzen, product-samples of meer informatie

E-mail - press@omlet.co.uk

Print-afbeeldingen


Web-afbeeldingen

Video's