Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Voorwaarden voor promoties van Omlet


Promoties kunnen aan u beschikbaar worden gesteld door ons of door geselecteerde websites. Ze geven recht op een besparing op uw bestelling. Elke promotie zal duidelijk maken wat de besparingen zijn en hoe de promotie werkt. U dient een code in te voeren op het “Winkelmandje” gedeelte van de Omlet website, richting het einde van de bestelprocedure, om de promotie te activeren.

Wij hebben geprobeerd onze promoties simpel te houden. Er zijn drie soorten promoties.

U kunt een promotie activeren door een bestelling te plaatsen via de website of aan de telefoon. U kunt slechts één promotiecode per keer gebruiken. Sommige promoties zullen zijn aangemerkt als “Uniek voor u” en de promotiecode kan slechts één keer gebruikt worden. Mocht u een promotiecode met anderen delen, en iemand gebruikt deze promotiecode, dan kunt u deze promotie niet voor uzelf gebruiken.

Ja. Wij kunnen aanwijzingen verstrekken voor gebruik van de promotiecode. Deze aanwijzingen kunnen worden verstuurd via de post, e-mail, of op specifieke pagina’s op de website. Vergeet niet dat u de instructies op uw promotie te volgen.

Ja. Bij elke promotie zal worden vermeld vanaf wanneer deze geldig is en wanneer hij verloopt. U dient uw bestelling binnen deze periode te plaatsen. Het kan zijn dat de promotie een expliciete tijd, of datum heeft, of kan worden geactiveerd door een gebeurtenis. Bijvoorbeeld: de promotie kan 4 weken na de datum waarop u uw Eglu bestelling heeft GEPLAATST verlopen, of 8 weken na de datum waarop u uw kippen heeft ONTVANGEN, of op een gespecificeerde datum. De promotie en/of de promotiecode zal automatisch vervallen op de vervaldatum vermeld op de promotie.

De promotie geldt alleen voor goederen gekocht op de www.omlet.* website of bestellingen geplaatst door te bellen met de verkoop telefoonlijn van Omlet. Promoties mogen niet worden gebruikt op enig andere website. Promoties mogen niet bij enig ander verkooppunt of enig andere winkel worden gebruikt.

Omlet kan van tijd tot tijd verschillende klantenaanbiedingen of promoties hebben, met verschillende voorwaarden (inclusief bedragen, soorten, en vervaldata). Omlet behoudt zich het recht voor om de toepasbaarheid van een bepaald aanbod tot specifieke producten, regio’s, of leveringsgebieden te beperken. Verschillende aanbiedingen en promoties kunnen tegelijkertijd worden uitgevoerd.

Wij behouden ons het recht voor om nauwlettend toe te zien op het gebruik van de promotionele website, met inbegrip van de IP-adressen van gebruikers, zodat wij misbruik kunnen vaststellen, en gebruikers kunnen diskwalificeren als wij reden hebben om te geloven dat de voorwaarden van de promotie zijn geschonden.

Omlet Ltd is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige technische, hardware, software, server, website, of andere storingen of schade, van welke aard dan ook, voor zover dit voorkomt of anderszins belemmert dat de deelnemer kan deelnemen aan de promotie.

Omlet Ltd behoudt zich het recht voor om de promotie te herroepen zonder voorafgaande kennisgeving. Omlet behoudt zich het recht voor om op enig moment voordat de betaling van een bestelling is gemaakt welke van deze aanbiedingen dan ook te herroepen of wijzigen.