Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Algemene voorwaarden voor gebruikers van de Omlet ambassadeursservice

Omlet ambassadeurs zijn vriendelijke, ervaren diereneigenaren die graag hun kennis over Omlet producten en het verzorgen van dieren doorgeven, om u te helpen bij de keuze of ook u van start wilt gaan met deze hobby. Wees u er alstublieft van bewust dat Omlet geen controle heeft en niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor de kwaliteit, juistheid en de deskundigheid van het advies van een ambassadeur met betrekking tot het gebruik van Omlet producten en het verzorgen van dieren. Alles wat ambassadeurs vertellen is hun eigen mening. Mocht u naar aanleiding van uw bezoek aan een ambassadeur nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons vriendelijke klantenservice team (klik hier voor contactinformatie).

Hoewel wij ons best doen te verzekeren dat de ambassadeurs op de Omlet website werkelijk Omlet producten bezitten, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor de producten of de staat van de producten die door een Omlet ambassadeur worden getoond. Producten kunnen zijn aangepast en er anders uitzien dan het origineel. Ook kan het zijn dat productspecificaties nadat de ambassadeur zijn of haar product heeft aangeschaft zijn veranderd. Voor het meest actuele productadvies kunt u terecht op de Omlet website of bij onze klantenservice. Als u tijdens uw bezoek aan de ambassadeur niet heeft gezien wat u verwachtte te zien, neem dan a.u.b. contact op met Omlets klantenservice.

Omlet heeft geen controle over, en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor, de nauwkeurigheid of beschikbaarheid van de locatie van een ambassadeur. Mocht u problemen ervaren met betrekking tot het in contact komen met een Omlet ambassadeur of geen afspraak kunnen maken, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Omlet kan de nauwkeurigheid van de inhoud die door de Omlet ambassadeur op de Omlet website wordt weergegeven niet garanderen. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten, nalatigheid of onjuist materiaal. Neem a.u.b. contact op met Omlets klantenservice als u een fout opmerkt. Wij zullen dan ons best doen dit te corrigeren.

Omlet kan niet verantwoordelijk worden gehouden of aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van verlies door u of iemand anders als gevolg van een bezoek aan het eigendom van een ambassadeur. Neem verstandige voorzorgsmaatregelen, ga samen met een vriend of familielid op bezoek en laat iemand weten waar u naar toe gaat.