Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Uitbreiding voor de buitenren voor konijnen

Terug naar product

4 Sterren:

0

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 13 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Fantastisch! - Abigail,

Super blije konijnen! De ren is ruim en ze vinden het heerlijk om te rennen en grazen. Helemaal vosveilig. Zeker een aanrader - onze konijnen zijn zoveel gelukkiger en actiever nu ze een Eglu ren hebben.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1


Prachtige ren voor onze twee konijnen - Tina,

Mooie ruime stevige ren. Beetje lastig om op te zetten maar ziet er mooi uit als het eenmaal is gedaan.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1


Super mooie, stijlvolle ren. - Vanessa,

- Goed verpakt, handige uitleg - Eenvoudig in elkaar te zetten - Staat stijlvol in de tuin - Degelijk materiaal - Heel veilig voor vossen ==> Krijg er heel veel complimenten op :-)
Review voor: Inloopren voor konijnen - 3 x 4 x 2


- Julie,

We zijn blij met onze aankoop het ziet er mooi uit en het aller belangrijkste is dat mijn konijntjes er ook heel blij mee zijn Bedankt voor het goede product
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1


- Angelique,

Het is een prima ren, voldoende groot voor 4 konijnen.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1


Een hele klus... - Lynda,

We hebben de ren in twee delen gekocht. Eerst kochten we het basis lage model dat deed wat het moest doen, maar voor mensen die last van hun rug hebben raden we aan voor het hoge model te gaan... We merkten dit zelf snel genoeg dus kochten we de verhogen, wat een verschil.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1


Uitstekend! - Sharona,

Dit is een uitstekende konijnenren! Stevig, groot en staat mooi in de tuin. De konijnen zijn er geel blij mee en mijn dochter loopt de hele dag naar binnen en buiten. We zijn er blij mee.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1


Genoeg ruimte om te rennen en springen - Weary,

Ik koos voor de ren van 1 m hoog, omdat ik niet iets te prominent wilde in een smalle tuin. Plus, ik ben kort van stuk dus is het voor mijn niet moeilijk om bij de konijntjes te kruipen. Het was vrij eenvoudig om alleen op te bouwen. Paalclips zijn prima, maar de gaasclips gaven me soms pijnlijke duimen. Over het algemeen heeft het een zware solide structuur die de konijntjes goed zou moeten beschermen. Ik ben van plan de ren in de winter op het terras te zetten, omdat het gazon in de winter te maken kan krijgen met overstromingen. Het verplaatsen zal ofwel een moeilijke inspanning voor twee personen zijn, ofwel moet ik het in het midden helemaal loskoppelen. Er is een Go bevestigd aan de buitenkant. De konijntjes hadden vanmiddag hun eerste ervaring met de buitenren en waren er helemaal weg van, ook het verlegen konijn rende rond en vermaakte zich. Ik moet gewoon wat dingen voor ze in de ren bouwen, zodat ze iets hebben om op te springen. Omdat ze jong zijn, neem ik ze 's nachts weer mee naar binnen totdat de vorst voorbij is en hun vacht dikker is geworden. Het is tot nu toe een groot succes.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1


Perfect voor de nijntjes - Julie,

Erg blij met product en mijn twee konijnen vinden de ruimte heerlijk. Voor dit formaat Omlet ren raad ik twee mensen en veel tijd aan om de ren samen op te zetten maar het is de moeite waard.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 3 x 4 x 2


Wat lastig om op te zetten maar niet moeilijk. Mooi resultaat - Nick,

Ben er erg blij mee. Het duurde langer om op te zetten dan we dachten omdat het wat lastig was, maar het is niet moeilijk om te doen.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 3 x 2

1 van 2   Volgende