Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

5 Sterren:

0

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0
Mooie ren!
Maud,
Op 2 januari de inloopren besteld, deze werd op 6 januari al geleverd. Levering verliep dus goed. Het in elkaar zetten van de ren verliep niet geheel soepel. Beschrijving zou iets uitgebreider mogen. Echter verliep het met hulp van mijn vader al een stuk beter. In het begin waren we wat sceptisch over de stevigheid van de ren. Echter staat de ren mooi stevig.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 3 x 4 x 2
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Twee grote konijnen
Fantastisch verblijf
Marina,
Ik was door eerdere reviews gewaarschuwd dat het gewoon tijd kost om het verblijf in elkaar te zetten. Maar het resultaat telt en ben er erg tevreden over. De levertijd viel uiteindelijk ook mee.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 3 x 2
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Vlaamse reus
Tevreden over Omlet konijnenren en andere producten maar minder over de levering
Angelique,
Prima producten bij Omlet, we hebben de Eglu + ren en twee rennen voor de konijnen. De producten zijn erg prijzig maar wel duurzaam. Alleen de levering verliep bij mij telkens moeizaam. Jammer want Omletproducten zijn echt de moeite.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1
Goede ren maar heeft meer ondersteuning van het dak nodig
Lisa,
Over het algemeen is dit een goede ren. Kost tijd om alles in elkaar te klemmen maar is het waard! Het enige is dat het dak wankel is en ik ben er niet gerust op dat het het gewicht van een vos aankan met de clips (een vastberaden meneer de vos valt mijn konijnen aan, dus ik kan de ren niet onbewaakt laten) en daarom geef ik een ster minder. Nog steeds een goede aankoop.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1
Konijnenren 2 x 4 x 2 met vloerraster
Jessica,
Afgelopen zomer deze ren aangeschaft voor een konijntje dat overal uitbreekt. Het grootste voordeel van deze ren is, dat het demontabel is t.o.v. houten skelet rennen. Minder kolossaal en daardoor minder opvallend en ik heb heel veel oh's en ah's gehad met de woorden: 'wat een mooie ren'. En de staldeur is zeer goed en praktisch. Al heb ik er wel een klein laag hekje voor de deur geplaatst om het ontsnappen van de konijnen te voorkomen. Idee om dit als extra optie bij te verkopen? Een minpunt is de bovenkant van de ren, deze bevat toch wel grote gaten, waar zeker marters doorheen kunnen. Mijn konijn heeft het ook geprobeerd en lukte bijna en was ik er op tijd bij. Dus alle hoge items van de kant afgezet. Perfect was geweest als het dak en de bovenkant van de ren, dezelfde grootte had als de onderkant van de ren. Echter is dit verschil wel op de foto's te zien. Achteraf baalde ik wel even want als ik dit had beseft, dan had ik waarschijnlijk de ren niet gekocht. Navraag bij Omlet, het is het zelden voorgekomen dat er marters in de ren zijn gekropen om kippen / konijnen te doden. En dit kwam mede doordat de ren naast een schutting / struiken stond of onder boom. Nu heb ik er extra gaas om de bovenkant en dak gemaakt omdat mijn ren juist naast struiken staat en onder een boom. Het risico wil ik niet lopen. En ook de grote kieren bij de deur heb ik afgedicht met gaas. Dit advies kreeg ik van een marterspecialist die schades afhandelt veroorzaakt door marters. Al gaf hij ook aan dat een marter een hekel aan gaas heeft (tere voetjes) en echt honger moet hebben om moeite te doen. Het gaas dat op de grond (onderraster) graven de konijnen door de gaten heen. Deze zijn ook wat aan de grote kant, mijn konijn van 1500 gram kan er vrij makkelijk tussendoor. Houten tegels erop en af en toe de gaten op tijd weer dichtmaken. En het graven duurt extra lang omdat ze er wel moeite voor moeten doen omdat ze vrij schuin naar beneden moeten graven en leuk bezig zijn :-). Elk nadeel heeft een voordeel. Verder wel een mooi demontabele ren en Omlet heeft hele goede service, fantastische acties en reclames! Mijn reden om deze ren te kopen was, dat het op een tijdelijke plek staat en is makkelijk uit te breiden. Al ging het in elkaar zetten niet zo soepel als gehoopt. Nu lopen de konijnen in een prima ren met veel ruimte en ik stap er heel gauw en makkelijk bij in waardoor ik veel contact heb met de konijnen! Dus dat betreft missie geslaagd :-)
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 3 x 2
Blij mee nu het staat ... zeer stevig!
Lianne,
We bestelden dit voor ons enorme konijn, omdat normale rennen gewoon niet groot genoeg zijn. We hadden iets sterks nodig (ik zou vosbestendig zeggen, maar ook konijnentanden bestendig!!) en iets dat hoog genoeg was (hij sprong over 75cm hoge hekken na 3 maanden !! ) We wisten toen we de ren bestelden dat er een vertraging in de levering zou zijn, wat prima was. We hadden een beetje pech met de dag van levering (aangekomen op de 3e afgesproken dag), maar nogmaals, alles werd door het bedrijf opgelost. Het duurde even voordat mijn man het had opgezet en hij zei dat hij een paar problemen had met de instructies. Maar hij staat nu, is veilig, veel robuuster dan al het andere dat ik heb gezien en is precies wat we zochten om ons het vertrouwen te geven dat het konijn veilig is wanneer hij in de ren zit. Het is ook vrij eenvoudig voor 2 personen om te verplaatsen. Het enige probleem is ... we moeten de ren verder uitbreiden omdat het konijn nog steeds groeit !!!! Houd er echter rekening mee dat dit een perfecte maat is voor konijnen met een NORMAAL formaat!
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1
Write a Review