Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Eglu Go UP verhoogd kippenhok

Terug naar product

5 Sterren:

0

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 10 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Heel fijn hok! Met één klein nadeel (vinden de kippen dan) - Maartje,

Het hok is prima, het trapje was een beetje too much voor één van mijn cochinhennetjes, maar zij is behoorlijk blind dus ik snap wel dat het trapje eng was. Met een gewoon plankjestrapje is dat opgelost. Wat ik echter wel een nadeel vind is dat er maar één legnest is. Twee van mijn drie hennen leggen nu, en natuurlijk op dezelfde dag en rond dezelfde tijd. Dan blijft er eentje rondrennen omdat ze zogenaamd haar ei niet kwijt kan, want de ander zit op het nest. Verder ben ik vooralsnog heel blij met het hok, hoe het bloedluis-technisch gaat uitvallen is nog even de vraag, ik heb het pas een paar weken en die periode moet nog komen.
Review voor: Ren voor de Eglu Go UP - 2 m

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 cochin


Mooi en degelijk kippenhok, makkelijk schoon te maken. - Wilma,

We zijn er blij mee, maar hij zou groter mogen zijn. Is geschikt voor slechts 4 kleine kippen. Je Jan zelf niet in de ten, daar is deze te kleine voor. Makkelijk om schoon te houden.
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met 2m ren en wielen - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Wyandotte’s


Kippenhok - John,

Het kippenhok is functioneel, makkelijk schoon te maken en ziet er leuk uit. Echter het in elkaar zetten duurt uren en levert genoeg ergenis op. Je gaat niet tijdens het in elkaar zetten het filmpje bekijken. Suggestie: kleuren afstemmen op onderdeel. Bovendien twee boekjes bijgeleverd, verschillende uitleg.
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met accessoires - Groen


Kipjes zijn happy! - Veras_Chicks,

Het hok is inderdaad supermakkelijk schoon te maken, dat was de hoofdreden dat we het hebben aangeschaft. Het in elkaar zetten ging ook goed, totdat het hok op het onderstel moest. Maar het staat uiteindelijk. Zeer correcte service, snelle verzending. Kipjes blij, wij blij.
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met accessoires - Paars

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Serama


Ontzettend praktisch - Sylvia,

Erg tevreden, heel makkelijk schoon te houden. In een paar uur in elkaar gezet. Goede service bij vragen.
Review voor: Ren voor de Eglu Go UP - 2 m

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Plymouth kriel


Go Up voor Serama - Rob,

Aangekocht zonder wielen. Deze later separaat gekocht. Zonder wielen bijna niet verplaatsbaar.
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met 2m ren - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Serama


Eerste kippenhok en zeer tevreden - Heidi,

Makkelijk proper te maken en te houden. Kippen gaan er vlotjes van in het begin in slapen.
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met 2m ren en wielen - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Mechels Hoen


Heel fijn hok! - Marianne,

Sinds enkele dagen 4 Brahma krielen. Ze zijn heel tevreden met hun hok! Deur openen en toe doen, eieren rapen, dat gaat uitstekend. Een 5 sterren-hok. De ren lijkt me prima bestand tegen vossen en buizerds (en tegen onze jack russel). De ren vind ik te klein voor 4 kippen om te scharrelen. 1 of 2 meter erbij lost dat niet op. Daarom in totaal 4 sterren. We zullen meer scharrelruimte voor de dames regelen.
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met 2m ren - Groen


Praktisch, mooi en degelijk hok - Betty,

Voordat ik het hok kocht heb ik een soortgelijk hok bij mijn buurman kunnen bekijken om te zien of de aanzienlijke aanschafprijs in verhouding stond met de kwaliteit. Na het plaatsen van de bestelling was het hok snel geleverd ook al kwam deze uit het Verenigd Koninkrijk. Transportschade aan de meegeleverde voerbak werd snel verholpen. Binnen enkele dagen had ik een nieuwe in huis. Het in elkaar zetten was wel een klusje. Vooral de ren met al die clipjes die niet heel makkelijk sluiten. Omdat wij een extensie aan de ren en de wielen erbij hadden besteld hadden we drie gebruiksaanwijzingen die we ook alle drie nodig hadden, al kwamen we er niet altijd uit. Vragen daarover werden echter snel beantwoord, dus dat was prima. Ik heb wel mijn vraagtekens over de duurzaamheid van de clipjes die de ren bij elkaar houden aangezien deze van kunststof zijn. Mijn ervaring met kunststof, zonlicht en koude is dat het materiaal hard wordt en breekt ... De tijd zal het leren. De drie dames die het hok als huis hebben lijken tevreden met hun onderkomen. Door de eenvoudige verplaatsbaarheid hebben ze om de paar dagen een nieuw stuk gras om lekker in te scharrelen. Hun binnenverblijf is makkelijk af te sluiten en het schoonmaken is een peulenschil. Al met al blij met deze mooie en praktische blikvanger!
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met 2m ren en wielen - Groen


een goede duurzame investering - Tokkie,

Ik Tokkie de kip ben super tevreden over mijn nieuwe huisje en scharrel elke dag lekker rond in mijn buitenverblijf. Het design is functioneel en ziet er super leuk uit. door de materiaalkeuze hoeft mijn baasje nu niet elk jaar het hok te schuren en te verven. Als ik de mensen van Omlet een paar aandachtspuntjes mee mag geven zou het dit zijn: *Ik had graag, net als mijn voerbak. Een afdakje boven mijn drinkbak gehad. Ik kan het namelijk niet weerstaan om een bende van mijn water te maken. *Helaas zijn de grip stickers van mijn trap naar de voordeur er al af gebladderd... beetje glad maar verder geen probleem *mijn baasje is ook blij maar vond het jammer dat 1 van de 2 mee geleverde 'Struts' te kort bleek te zijn. Hij dacht dat hij zelf iets niet goed had gedaan en heeft het hele hok weer uit en in elkaar gezet voordat hij er achter kwam. * de bevestiging van het onderstel wat het bovenhok vast klemt verdient meer aandacht. Er zitten geen uitsparingen op de zijbumpers van het hok, waardoor de bumpers niet anders dan verbogen over de bevestiging rusten. Wij gaan heel veel jaren plezier hebben met ons hok!
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met 2m ren - Groen

Omlet antwoord: Hallo Maartje, Bedankt voor de tips; daar kunnen we wat mee. Voor wat betreft die te korte strut: eigenlijk best vreemd, maar niet onoverkomelijk. We sturen je een nieuwe op!