Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Omlet inloopren voor konijnen

Terug naar product

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 23 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Mooie ren! - Maud,

Op 2 januari de inloopren besteld, deze werd op 6 januari al geleverd. Levering verliep dus goed. Het in elkaar zetten van de ren verliep niet geheel soepel. Beschrijving zou iets uitgebreider mogen. Echter verliep het met hulp van mijn vader al een stuk beter. In het begin waren we wat sceptisch over de stevigheid van de ren. Echter staat de ren mooi stevig.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 3 x 4 x 2

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Twee grote konijnen


Fantastisch verblijf - Marina,

Ik was door eerdere reviews gewaarschuwd dat het gewoon tijd kost om het verblijf in elkaar te zetten. Maar het resultaat telt en ben er erg tevreden over. De levertijd viel uiteindelijk ook mee.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 3 x 2

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Vlaamse reus


Mijn konijntjes zijn supertevreden met hun nieuwe verblijf. Heb nog wel extra dekzeilen en een tunnel besteld. Het was wel een werkje om de ren volledig in elkaar te zetten, ik had gehoopt op een film - Tanja,

Super tevreden, alles top!!!
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1


Fantastisch! - Abigail,

Super blije konijnen! De ren is ruim en ze vinden het heerlijk om te rennen en grazen. Helemaal vosveilig. Zeker een aanrader - onze konijnen zijn zoveel gelukkiger en actiever nu ze een Eglu ren hebben.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1


Tevreden over Omlet konijnenren en andere producten maar minder over de levering - Angelique,

Prima producten bij Omlet, we hebben de Eglu + ren en twee rennen voor de konijnen. De producten zijn erg prijzig maar wel duurzaam. Alleen de levering verliep bij mij telkens moeizaam. Jammer want Omletproducten zijn echt de moeite.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1


Prachtige ren voor onze twee konijnen - Tina,

Mooie ruime stevige ren. Beetje lastig om op te zetten maar ziet er mooi uit als het eenmaal is gedaan.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1


Super mooie, stijlvolle ren. - Vanessa,

- Goed verpakt, handige uitleg - Eenvoudig in elkaar te zetten - Staat stijlvol in de tuin - Degelijk materiaal - Heel veilig voor vossen ==> Krijg er heel veel complimenten op :-)
Review voor: Inloopren voor konijnen - 3 x 4 x 2


- Julie,

We zijn blij met onze aankoop het ziet er mooi uit en het aller belangrijkste is dat mijn konijntjes er ook heel blij mee zijn Bedankt voor het goede product
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1


Uitstekend product - Allie,

We hebben de 3 x 3 x 2 ren voor onze 2 konijnen gekocht; het is perfect! Het product is goed gemaakt en makkelijk (hoewel het wel tijd kost!) in elkaar te zetten. Goede kwaliteit, snelle levering en een uitstekende klantenservice. Kan niets negatief bedenken :-)
Review voor: Inloopren voor konijnen - 3 x 3 x 2


Goede ren maar heeft meer ondersteuning van het dak nodig - Lisa,

Over het algemeen is dit een goede ren. Kost tijd om alles in elkaar te klemmen maar is het waard! Het enige is dat het dak wankel is en ik ben er niet gerust op dat het het gewicht van een vos aankan met de clips (een vastberaden meneer de vos valt mijn konijnen aan, dus ik kan de ren niet onbewaakt laten) en daarom geef ik een ster minder. Nog steeds een goede aankoop.
Review voor: Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1

Omlet antwoord: Bedankt voor uw feedback. Als de ren correct is opgezet zou het dak stevig moeten zijn en vos-bestendig. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze customer service die u graag verder helpt.

1 van 3   Volgende