Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Uitbreiding voor de outdoor kattenren

Terug naar product

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 14 geverifieerde beoordelingen

Write Review

Echt je van het - Laura,

Ik wilde altijd al zo'n ding hebben maar natuurlijk was de prijs een factor. Ik heb gespaard om de grote ren te kunnen kopen. Het was duur, maar eerlijk gezegd elke cent waard. Ik heb rondgekeken en vergeleken met andere, maar eerlijk gezegd is er een hoop rommel verkrijgbaar. Deze is van goede kwaliteit. Ik heb jarenlang katten opgevangen en ik heb zelf 7 katten. Ze genieten nu van hun leven. Ik wou dat ik dit jaren geleden had gekocht zodat mijn oude katten die inmiddels zijn overleden dit ook hadden kunnen ervaren. Dat is mijn enige spijt. De katten zijn nu zo gelukkig. Ik ga nu mijn bestelling plaatsen voor de freestyle kattenpaal. Het is het waard om wat meer uit te geven als je het mij vraagt!
Review voor: Buitenren voor katten - 3 x 4 x 2


Prachtig eenvoudig - Andy,

Ik was al een tijdje op zoek naar kattenren en deze was helemaal geschikt voor me. Heel eenvoudig op te zetten zonder spijkers of schroeven, en mijn FIV+ katten zijn zo blij dat ze nu veilig naar buiten kunnen! Echte aanrader en ik kan ook aanraden om een extensie te kopen.
Review voor: Buitenren voor katten - 3 x 4 x 2

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


Kattenren - Maureen,

Lang mee gewacht er een te kopen. Fijne ren en mijn 2 katten vinden het top.
Review voor: Buitenren voor katten - 3 x 4 x 2

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Maine Coon


Super - Rob,

Ik heb al een paar kattenrennen van Omlet gekocht, de laatste was de grootste die je kunt krijgen en het was zoals altijd gemakkelijk om op te zetten en aan te passen. Kon het aan laten sluiten op mijn terrasdeuren. Het is echt een uitkomst met zes katten, ze hebben de vrijheid om naar binnen en buiten te gaan maar zitten toch veilig binnen. Ik kan Omlet 100% aanbevelen. De bezorging en klantenservice zijn altijd uitstekend.
Review voor: Buitenren voor katten - 3 x 4 x 2

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6


Katteren - Krischan,

Eindelijk is de kattenren klaar. Met bhv het instructiefilmpje ging het prima. We hadden wat clips te weinig en er waren wat minimale beschadigingen . Klantenservice regeageerde snel en we hebben extra clips en een potje verf gehad. Goed bedrijf!
Review voor: Buitenren voor katten - 3 x 4 x 2

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Mainecoon


Super, maar te klein vor 2 poezen - Marion,

Wat een fantastische mand, .maar 1 probleem..beide katten willen erin..is er geen maat groter?
Review voor: Buitenren voor katten - 3 x 4 x 2

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 SIiamees


Must have voor balkon - Marja,

Heb zelf, alleen, de grootste variant van de balkonren geplaatst. Was makkelijk te doen en staat er strakker bij dan gedacht. En met een luik in een raam kunnen de 2 kittens nu zelf in en uit. Vanaf dag 1 zijn ze er niet meer uit te krijgen. Echt een super aanrader voor kattenliefhebbers met een appartement
Review voor: Buitenren voor katten - 3 x 4 x 2

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Kittens van 8 maande


Makkelijk op te zetten - Eileen,

Onze voormalige binnenkatten vinden het geweldig!
Review voor: Buitenren voor katten - 3 x 4 x 2

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


Onze kat vindt zn buitenhuis heel fijn - Kevin,

Ik twijfelde of onze binnenkat het wel leuk zou vinden om alleen buiten te zijn in zijn 'huis'. Maar hij vindt het echt geweldig. Hij zit urenlang op een plateau te kijken naar alle vogels. Ik controleer om de 30 minuten of hij naar binnen wil. We hebben een kleine kennel in zijn ren gezet, dus als het regent en ik niet op tijd ben om hem naar binnen te brengen dan kan hij daarin schuilen. Als ik hem binnen wil halen, verstopt hij zich vaak in zijn kennel zodat ik hem niet kan vinden om mee naar binnen te nemen. De service van Omlet is top geweest. Ik had een paar problemen, maar die werden meteen opgelost. Super klantenservice.
Review voor: Buitenren voor katten - 3 x 4 x 2

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1


Uitstekende aankoop - Simonne,

We zijn zeer tevreden met de aankoop van de buitenren voor onze kat, de ren is gemakkelijk te monteren, men moet zelfs niet handig zijn. En de kat Ona zelf, is tevreden dat ze van het zonnetje kan genieten in de tuin in de mooie ren van Omlet.
Review voor: Buitenren voor katten - 2 x 2 x 2

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 Britisch korthaar

1 van 2   Volgende