Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
62
4 Sterren:
29
3 Sterren:
4
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 95 beoordelingen

Omlet zitstok voor kippen - 2 meter

Fijne zitstok en past altijd! - Ellie, 27 May 2018
Omlet zitstok voor kippen - 2 meter

Prima zitstok. Heel degelijk bevestigingssysteem. Je kunt de stok zelf op maat maken als 2 meter net wat te lang is. Ik heb hem schuin in een 3m ren bij het Cube kippenhok en heb de stok ingekort tot circa 1,5 meter; ideaal! De bevestiging heeft ook mogelijkheden om deze in bijvoorbeeld een houten kippenhok tegen de muur te schroeven. Alle bevestigingsmateriaal is inbegrepen. Het enige minpuntje is dat het ruw hout is. Was nog fijner geweest als het geverfd was geweest, of van kunststof in dezelfde gezellige kleurtjes als de hokken.


Eglu Go konijnenhok met 2 meter ren - Groen

Top en tip - Eleni, 25 May 2018
Eglu Go konijnenhok met 2 meter ren - Groen

Pas geleden de bestelde Eglu Go Hutch + 2 m ren ontvangen voor onze 5 cavia's. Positief: mooi geheel, degelijke kwaliteit en erg makkelijk om in het hok te komen en het schoon te maken. Negatief: - Het in elkaar zetten van de ren viel behoorlijk tegen en duurde lang; de onduidelijke handleiding. - Het geheel van hok en ren is lastig te verplaatsen, bv om de ren schoon te maken. Dit is bij cavia's wel regelmatig nodig. Wij hebben geen gras maar tuintegels en bij het verplaatsen ben ik bang voor schade door het schuren over de tegels. - De bijgeleverde drinkfles lekte direct, was dus binnen 5 min. leeggelopen in het hok. Overig: - De ren biedt goede bescherming tegen allerlei roofdieren, maar niet tegen katten die hun poten door de tralies steken. Dat had ik zelf kunnen voorzien natuurlijk. Door er transparante platen van de bouwmarkt voor te zetten is dit probleem verholpen. Ondanks het bijpassende dekzeil (half transparant) wordt het in de ren behoorlijk nat als het regent. Nog geen goede oplossing voor gevonden.


Datumstempel kit voor eieren

datumstempel voor eieren - Gino, 25 May 2018
Datumstempel kit voor eieren

heel goed


Elvis Peck Toy - Duoverpakking

Handig en eenvoudig... veel plezier - Jan, 1 May 2018
Elvis Peck Toy - Duoverpakking

De kippen hebben veel plezier om hun zaadjes te pakken te krijgen...


Eglu Cube Mk2 met 3m ren - Groen

Zeer tevreden - John, 29 April 2018
Eglu Cube Mk2 met 3m ren - Groen

Zeer snel en correct geleverd. Zeer duidelijke gebruiksaanwijzing om het in elkaar te steken. En wat ook handig is zijn de wielen , hok met ren van 3 meter is eenvoudig en gemakkelijk te verplaatsen. Ik wacht nu nog op de automatische deur en dan is het kippenren compleet. Momenteel zitten er 4 kippen in die ik gered heb van de slachtbank ( redeenlegkip.be). Heb ondertussen dagelijks 2 of 4 eitjes, Het hok is ook zeer gemakkelijk te reinigen en de eitjes rapen is zo eenvoudig. had ik dit hok maar eerder aangeschaft.


Lenham Kippenhok - In opdracht gemaakt

snelle levering, goede keuze - Nanda, 9 April 2018
Lenham Kippenhok - In opdracht gemaakt

Mooi materiaal, snel geleverd, perfect in orde. Zeer tevreden!


Eglu Go UP kippenhok met 2m ren - Groen

een goede duurzame investering - Tokkie, 1 March 2018
Eglu Go UP kippenhok met 2m ren - Groen

Ik Tokkie de kip ben super tevreden over mijn nieuwe huisje en scharrel elke dag lekker rond in mijn buitenverblijf. Het design is functioneel en ziet er super leuk uit. door de materiaalkeuze hoeft mijn baasje nu niet elk jaar het hok te schuren en te verven. Als ik de mensen van Omlet een paar aandachtspuntjes mee mag geven zou het dit zijn: *Ik had graag, net als mijn voerbak. Een afdakje boven mijn drinkbak gehad. Ik kan het namelijk niet weerstaan om een bende van mijn water te maken. *Helaas zijn de grip stickers van mijn trap naar de voordeur er al af gebladderd... beetje glad maar verder geen probleem *mijn baasje is ook blij maar vond het jammer dat 1 van de 2 mee geleverde 'Struts' te kort bleek te zijn. Hij dacht dat hij zelf iets niet goed had gedaan en heeft het hele hok weer uit en in elkaar gezet voordat hij er achter kwam. * de bevestiging van het onderstel wat het bovenhok vast klemt verdient meer aandacht. Er zitten geen uitsparingen op de zijbumpers van het hok, waardoor de bumpers niet anders dan verbogen over de bevestiging rusten. Wij gaan heel veel jaren plezier hebben met ons hok!


Qute kooi voor hamsters en gerbils - Wit

- Miranda, 5 November 2017
Qute kooi voor hamsters en gerbils - Wit

Super product en zeer nette levering. De plastic bak was beschadigd maar na een mailtje werd er meteen een nieuwe opgestuurd! Top service....!!!S Nu moeten we alleen onze hamster nog leren door de best wel stijlen buis te gaan...


Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

Superhok! - Nathalie, 28 October 2017
Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

Geweldig hok, eenvoudig schoon te maken, mijn kipjes zitten er heel graag in!!!


Transparant dekzeil voor de Eglu Cube - 1m

Goed zeil, past ook op de Go Up ren - Pauline, 14 August 2017
Transparant dekzeil voor de Eglu Cube - 1m

Ik heb zelf een Go Up kippenhok met 1 m ren. Ik vind echter het doorzichtige regenzeil voor de Go Up ren te klein. Dit zeil voor de Cube past prima. Het is net iets smaller dan de diepte van de Go Up ren, het scheelt iets van 5 cm. En het is iets korter dan de volledige omslag van de ren, komt ongeveer 15 cm aan beiden kanten boven de grond uit. Ik zorg meestal dat het zeil de grond raakt aan de kant waar de wind vandaan komt. Houden de kippen ook voldoende ventilatie. Dit zeil is een prima oplossing voor mensen met een Go Up en biedt goede bescherming bij veel regen.

1 van 10   Volgende