Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:

636

4 Sterren:

165

3 Sterren:

31

2 Sterren:

5

1 Ster:

7
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 844 beoordelingen

Hendels voor de Eglu ren

Stevig en toevoeging voor ren. - Marije, 1 July 2022

Hendels voor de Eglu ren

Wij hebben een 4 meter ren met eglu go. Icm de wielen zijn de ren hendels echt een meerwaarde. Je kan gemakkelijk met een rechte rug, in je eentje, de eglu verplaatsen.


Eglu Go wielenset

Super handig - Marije, 1 July 2022

Eglu Go wielenset

De wielen waren gemakkelijk en snel te bevestigen op de eglu go. Heel gemakkelijk in gebruik, rijd prima over harde ondergrond of gras.


Diatomeeënaarde - 100g

Prima kuikenzaad - Toon, 29 June 2022

Diatomeeënaarde - 100g

Ze zijn er als de kippen bij als ik de kuikens kom voeren


Bodem met metalen hairpin pootjes voor Omlet hondenmanden - Zwart - Large - 4 stuks

Bestellen was gemakkelijk en levertijd viel achteraf reuze mee. Onze Aus is er erg blij mee!


Eglu Go caviahok met 1 meter ren - Groen

Fantastisch mooi kippenhok - Petra, 24 June 2022

Eglu Go caviahok met 1 meter ren - Groen

Mooie vormgeving en super makkelijk in onderhoud.


Automatische deur voor kippenhok - Groen

Lekker open - Jaap, 17 June 2022

Automatische deur voor kippenhok - Groen

Ik de deur gekocht omdat we soms allebei de deur uit zijn, en we het kippenhok ‘s nachts afsluiten. Blije kippen = blije eigenaren


Fido Studio 36" kussen - Grijs

Zalig kussen - Gaby, 16 June 2022

Fido Studio 36" kussen - Grijs

De honden liggen er graag op. Hij is lekker dik en goed schoon te maken.


Fido Studio 24 hondenbench met garderobe - Wit

Heerlijke bench! - Gaby, 16 June 2022

Fido Studio 24 hondenbench met garderobe - Wit

Ik ben erg blij met de bench! De honden liggen er graag in! Het kussen is super zacht en fijn. Het materiaal is makkelijk schoon te maken, van zowel de bench als het kussen. Het voelt erg solide aan.


Maya kattenbak - Enclosed met opbergvak  (met schepje, liner en koolstoffilter)

Eerste dag in huis meteen volgepoept 10/10 would poop again


Geo vogelkooi stand - Hoog

Zeer netjes. Aanrader - Claudia, 15 June 2022

Geo vogelkooi stand - Hoog

Ik heb een kooi en wilde alsnog de vort erij bestellen. Kon zonder probleem worden toegevoegd aan de bestelling. Ook 1x gebeld terwijl ze waren gesloten. Eerst volgende werkdag belden ze me netjes terug.

1 van 85   Volgende