Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
143
4 Sterren:
50
3 Sterren:
9
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 202 beoordelingen

Eglu Cube Mk2 met 2m ren - Groen

Onze kippen gaan met plezier op stok - Sylvia, 16 August 2019
Eglu Cube Mk2 met 2m ren - Groen

Midden in de zomer hebben we het nieuwe verblijf gekocht. Bij het vorige hok waren onze avonden lang. Voordat de laatste kip zin had op stok te gaan zaten wij al een uurtje te knikkebollen. In dit hok gaan ze met plezier en zeer vroeg in de avond. (Helaas heeft het niet een vergelijkbaar effect op het kraaien van de haan in de ochtend). Groot was de verrassing toen wij net buiten de boot vielen van de actie 'Gratis een meter ren extra' en deze toch kregen. Wat een service. En dat extra metertje maakt het geheel compleet. Blije kippen, blije wij.


Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

SUPER - Stefanie, 12 August 2019
Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

En of we content zijn! We moesten dit al veel langer aangekocht hebben. Het kippenhok is nogal prijzig maar we zouden geen ander meer willen. We zeggen het voort ...


Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1

Tevreden over Omlet konijnenren en andere producten maar minder over de levering - Angelique, 9 August 2019
Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1

Prima producten bij Omlet, we hebben de Eglu + ren en twee rennen voor de konijnen. De producten zijn erg prijzig maar wel duurzaam. Alleen de levering verliep bij mij telkens moeizaam. Jammer want Omletproducten zijn echt de moeite.


Nettex tegen kalkpoten - 250ml

- Dirk, 9 August 2019
Nettex tegen kalkpoten - 250ml

Nettex is super product, naa een 2 tal dagen liepen de kippen er weer gezond bij. Daarna heb ik ,na ontsmetting van kippenhok, gediatomeerde aarde in het kippenhok aangebracht en geen bloedluis meer te bespeuren. Een aanrader !!!


Boredom Breaker boomstamtunnel

Omlet - Aras, 5 August 2019
Boredom Breaker boomstamtunnel

Beste ik dat ook beschik voor goudhamster want ze zijn beetje groter mvg


Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Goede kwaliteit, werkt prima - Remco, 5 August 2019
Automatische deur voor kippenhok - Grijs

De deur is zeer degelijk uitgevoerd en werkt in de praktijk prima. Installatie bleek met de handleiding goed te doen. Een beetje experimenteren om de juiste instellingen voor openen en sluiten mbv de lichtsensor te vinden, maar dat werkt nu naar tevredenheid. Geen goedkope oplossing, maar geeft wel gemoedsrust als we straks op vakantie gaan, nadat we eerder twee kippen aan de marter hebben verloren.


Automatische deur voor kippenhok - Groen

Automatische deur werkt perfect - Jeroen, 3 August 2019
Automatische deur voor kippenhok - Groen

Deur snel geinstalleerd en functioneert zonder problemen.


Eglu Cube Mk2 met wielen en accessoires - Groen

Beste aankoop ooit voor onze kipjes en de haan Mojo :-) - Son, 27 July 2019
Eglu Cube Mk2 met wielen en accessoires - Groen

Na alles geprobeerd te hebben om van de bloedluizen af te komen, hebben we geopteerd voor een Eglu Cube als nachthok (ze hebben een grote afgesloten buiten ren.) Bloedluis heeft zijn valiezen gepakt en is naar andere oorden vertrokken. Schoonmaken neemt gemiddeld 15 minuutjes in beslag, we hebben het middenstuk toegang naar de leg nest verwijderd, en zelfs met onze 9 Sussex kippen en een Sussex haan is er nog ruimte over.


Eglu Cube Mk2 met wielen en accessoires - Groen

Superdegelijk hok - Els, 19 July 2019
Eglu Cube Mk2 met wielen en accessoires - Groen

Heel makkelijk in mekaar te zetten en vooral superleuk in onderhoud. De kippen begrepen meteen het verschil tussen het nachthok en het legnest maar hadden wel moeite om zelf de trap te nemen. We hebben ze in het begin elke avond moeten helpen maar ondertussen lopen ze allemaal vlot in en uit. Voor krielrassen mochten de trapjes misschien net iets dichter bij mekaar staan. Het hok bestaat uit allemaal kwaliteitsmaterialen en ik heb er alle vertrouwen in dat we er jarenlang plezier van zullen hebben! Een aanrader! Veel beter dan hout dat bij ons na 4 jaar al bijna rottend uit mekaar viel...


Nettex tegen kalkpoten - 250ml

- Karin, 18 July 2019
Nettex tegen kalkpoten - 250ml

Prima product. Na 2 maal behandelen probleem helemaal opgelost. Raad het iedereen aan!

1 van 21   Volgende