Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
127
4 Sterren:
47
3 Sterren:
9
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 183 beoordelingen

Eglu ladder grip - 9 stuks

Perfect! - Wendy, 23 June 2019
Eglu ladder grip - 9 stuks

Veel beter dan die smalle treden! Gemakkelijk aan te brengen na verwijderen anti-slip strips.


Automatische deur voor kippenhok - Groen

Omlet automatische deuropener - , 22 June 2019
Automatische deur voor kippenhok - Groen

Snelle levering, fantastisch product. De installatie was wel wat moeilijker als ik dacht, omdat je toch wel het dak van het hok er moet afhalen ook. Voor de rest werkt het product echt zeer goed. Wat ik mij wel afvraag dat is waarom dit nog op batterijen werkt, terwijl er systemen op de markt zijn voor houten kippenhokken en dit werkt dan op zonne- energie.


Automatische deur voor kippenhok - Groen

Aanrader !! - Henk, 16 June 2019
Automatische deur voor kippenhok - Groen

Het automatische kippenhokdeurtje functioneert zeer goed en staat ook goed aan de voorzijde van het kippenhok. Het instellen van het tijdmechanisme kost even maar werkt nu prima. Nadeel is het feit dat het kastje met batterijen en instellingsmogelijkheden met een schroevendraaier geheel moet worden verwijderd om de batterijen te vernieuwen. Naar mijn mening is dat voor verbetering vatbaar. Verder alleen maar lof over het deurtje en de servicebereidheid van de persoon die mij telefonisch heeft bijgestaan m.b.t. de aanschaf van het deurtje.. Allemaal prima. Een absolute aanrader. Montage is eenvoudig, het werkt prima en is zeer duurzaam. Met vriendelijke groeten, Henk.


Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Een droom voor elke beginnende kippenliefhebber - Thieffry, 15 June 2019
Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

We hebben de Eglu Cube Mk2 nu sedert begin april 2019 in ons bezit en hij is tot op heden nog steeds zijn investering waard. Het in elkaar zetten vormde, zelfs voor de minder handige Harry's onder ons, geen enkel probleem dankzij de uitstekende handleiding en de op YouTube beschikbare video. Nadat onze nieuwe kippen een dag en een nacht hadden kunnen wennen aan het nieuwe verblijf vonden ze de avond nadien al meteen de weg terug naar hun nieuwe villa en inmiddels kunnen we ook al genieten van onze dagelijkse verse eitjes. Wat het schoonmaken betreft werd er in het promo-filmpje echt niet overdreven. Met een vochtig doekje maak je na het verwijderen van de houtkrullen alles in een mum van tijd weer schoon en ziet het er telkens weer als nieuw uit. Echt een droom voor de beginnende kippenliefhebber. Als je zou twijfelen tussen een houten hok of deze Eglu Cube Mk2 laat je dan zeker niet afschrikken door zijn prijs. Akkoord hij een stukje duurder maar het gebruiksgemak is onbetaalbaar in tegenstelling tot een gewoon houten kippenhok. Als ik vandaag terug de keuze zou moeten maken koos ik meteen opnieuw voor deze Eglu Cube Mk2.


Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Goede kwaliteit en betrouwbaar! - Miranda, 15 June 2019
Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Erg blij met de Autodoor van Omlet. Goede kwaliteit en op diverse manieren gemakkelijk te monteren zowel aan de binnenkant als buitenkant van het hok. Voor ons was het een voordeel dat de deur horizontaal opent i.p.v. verticaal. Ook het bedieningspaneel is eenvoudig en aan ieder zijn wens in te stellen zowel handmatig, op timer en op lichtsensor. Bovendien is de Autodoor zeer zuinig qua batterij verbruik en ook voor de kippen een veilige deur door de ingebouwde veiligheidssensor. Kortom een degelijk en betrouwbaar product welke ik zou aanraden voor elke kippen liefhebber die op zoek is naar een automatische deur voor een kippenhok!


Fido Studio 24 hondenbench met garderobe - Wit

Super design - Tom, 13 June 2019
Fido Studio 24 hondenbench met garderobe - Wit

Sjarlie voelde zich onmiddellijk thuis in de Bench! De bench mag gezien worden in de woning en is bovendien praktisch.


Barrier V1 desinfecteerspray

Desinfecteerspray - Corina, 12 June 2019
Barrier V1 desinfecteerspray

Prima middel om voorwerpen als kippenhok, treden en andere accessoires mee te ontsmetten!


Automatische deur voor kippenhok - Groen

handige automatische deur - Wim, 11 June 2019
Automatische deur voor kippenhok - Groen

We gebruiken de autodoor nu zo'n 2 maanden. De autodoor is bevestigd in een Omlet ren die we nu als enige toegang voor onze kippen gebruiken. De kippen moeten wel wennen aan het deurtje, het heeft een kleine week geduurd voor alle kippen erdoor durfden. Het deurtje gaat in de avondschemering dicht en 's-ochtends vroeg, als wij nog slapen, open zodat de kippen vrij kunnen scharrelen in de wei. Het deurtje gebruikt weinig stroom, het percentage batterijvermogen wat het bedieningspaneel aangeeft, is na 2 maanden gebruik nog hetzelfde. Een aanrader !


Zippi tunnel schuine aansluiting

Goede kwaliteit en super simpele montage - Rob, 10 June 2019
Zippi tunnel schuine aansluiting

Mooi product! De schuine aansluiting zorgt voor een vloeiende weg omlaag vanuit een ietsje hoger (5cm) gelegen ren. Super eenvoudig en snel te monteren, wat ook uitnodigt tot demonteren en schoonmaken van tunnelbuizen!


Zippi tunneldeur

Excellent product! - Rob, 10 June 2019
Zippi tunneldeur

Wat een uitvinding. Superhandig. Ik heb op alle uiteinden een deurtje genomen, heel handig met verschonen ren (wel natuurlijk maar 1 deurtje tegelijk dichtdoen).

1 van 19   Volgende