Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
587
4 Sterren:
167
3 Sterren:
30
2 Sterren:
2
1 Ster:
5
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 791 beoordelingen

Fido Nook 36 Dog House with Wardrobe - White

Super! - Esther, 23 January 2022
Fido Nook 36 Dog House with Wardrobe - White

De mand van de kleine truffel word soms wel eens omgegooid door onze grote hond misty maar zo ligt hij lekker op zijn gemak en word hij niet meer gestoord - mooi en past bij mijn witte meubelen


Geo vogelkooi stand - Hoog

Ronde vogelkooi - Rocky, 22 January 2022
Geo vogelkooi stand - Hoog

Net even iets anders... deze ronde vogelkooi. Krijgen er veel complimenten over. Het is een ruime kooi, kunnen prima 2 grasparkieten in. Het is even een leuk klusje om het in elkaar te zetten. De ronde vorm ontstaat doordat je ongeveer 25 onderdelen in elkaar moet klikken en met rondjes moet vastzetten. Prima te doen. We misten 1 onderdeel, welke direct kosteloos toegezonden werd. Met extra onderdelen. Erg goede service. Directe en snelle communicatie via mail. Dus alles was top. Aanrader, deze organisatie. En deze producten.


Bodem met ronde houten pootjes voor Omlets hondenmanden - Large - 4 stuks

Helaas valt het wat tegen, de rand ( bolster?) is vrij laag.


Automatische deur voor kippenhok - Groen

Wederom kwaliteit lange levertijd en moeilijk in te stellen - Robert, 22 January 2022
Automatische deur voor kippenhok - Groen

Op 12/12besteld en levering na kerst. Beetje jammer. Kwaliteit perfect, montage makkelijk en wel lastig goed te krijgen qua instelling. Functie vertraging snap ik toegevoegde waarde niet van. Gaan we nu lang plezier van hebben.


Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Fijn nachthok - Monique, 21 January 2022
Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

De kippen vinden het duidelijk een prettig hok en slapen en leggen er graag in. Het hok is stevig en handig in gebruik. Schoonmaken is een eitje!


Windbreker voor de Eglu Cube Mk2

Doet absoluut wat de naam impliceert! - Saskia, 19 January 2022
Windbreker voor de Eglu Cube Mk2

Mijn kipjes zijn er heel erg blij mee en schuilen er dagelijks achter voor de regen en de wind.


Omlet afrastering voor kippen stokken - Mk2 - 5 stuks

Verplaatsbaar en kwalitatief - Carolien, 18 January 2022
Omlet afrastering voor kippen stokken - Mk2 - 5 stuks

Wij plaatsen deze omheining op verschillende delen in onze tuin. De kippen helpen mij zo met maaien en zorgen ineens voor bemesting. Dit zorgt voor een Win-win situatie.


Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Veilig en betrouwbaar - Carolien, 18 January 2022
Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Als de maan tevoorschijn komt, gaat de autodoor dicht. Tijd om mijn kipjes een warme nachtrust te gunnen. Laat de vos, marters en ratten nu maar komen!


Eglu Cube Mk2 met wielen en accessoires - Groen

Veilig, duurzaam en knap kippenverblijf - Carolien, 18 January 2022
Eglu Cube Mk2 met wielen en accessoires - Groen

Ik zocht al een tijdje naar een duurzaam knap veilig kippenhok waar ik weinig werk aan heb. Even de schuif eruit halen, netjes in het compostvat en klaar. Gedaan met ieder jaar traditionele hokken in te wrijven met allerlei milieu onvriendelijke producten. Ik kan net zoals mijn kippen gerust slapen, bloedluizen zullen er niet meer komen nu.


Qute kooi voor hamsters en gerbils - Wit - Met opbergvak

Top!!

1 van 80   Volgende