Klanten Reviews

Here you can find a selection of the amazing feedback our customers have left for us. If you’d like to review one of our products, you’ll find a 'Write Review' button on all of our product pages.

Onze beoordelingen

Here you can find a selection of the amazing feedback our customers have left for us. If you’d like to review one of our products, you’ll find a 'Write Review' button on all of our product pages.

5 Sterren:
50
4 Sterren:
23
3 Sterren:
4
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 77 beoordelingen

Eglu Go Kippenhok met accessoires - Bladgroen

Gemakkelijk, zuiver, leuk voor de kinderen - Jan, 3 March 2017
Eglu Go Kippenhok met accessoires - Bladgroen

De kinderen maken het kippenhok heel eenvoudig zuiver... hebben er veel plezier mee. Het is een degelijk kippenhok!


Eglu Go Kippenhok met accessoires - Bladgroen

Eglu Go super ! - Jan, 13 February 2017
Eglu Go Kippenhok met accessoires - Bladgroen

We zijn super tevreden met het Eglu Go kippenhok. Snelle levering en gemakkelijk in elkaar te zetten. Deurtjes werken heel vlot... en gemakkelijk zuiver te maken!


Eglu Go Kippenhok met 2 meter ren - Bladgroen

Leuk kippenhok - Benjamin, 5 February 2017
Eglu Go Kippenhok met 2 meter ren - Bladgroen

De Eglu Go is een mooi verschijnsel dat zeker onderhoudsvriendelijk is. Ook het voedersysteem werkt uitstekend, nog geen weggegooid voeder gemerkt. Enige minpunten zijn wel het ineensteken van de ren. Het systeem is niet echt fantastisch en heb hier en daar extra versteviging, colsonbandjes, aangebracht. Ook het verplaatsen, gaat iets minder vlot. Daarvoor zal je dan waarschijnlijk beter de eglu go up voor moeten aanschaffen.


White Qute Gerbil and Hamster Cage with Storage

Super mooi disign en erg praktisch wij zijn er zeer blij mee!


Combi Dekzeil voor de Eglu Go - Volle Lengte (810.0121)

Goed ! - Vermeulen, 21 November 2016
Combi Dekzeil voor de Eglu Go - Volle Lengte (810.0121)

Fantastisch product !


Eglu Cube Mk2 with 3m Run and Wheels Package - Leaf Green

Great coop, ladder and run have room for improvement. - Deborah, 6 November 2016
Eglu Cube Mk2 with 3m Run and Wheels Package - Leaf Green

I am very happy with the Cube itself. It's solid and easy to clean, moving it is also not hard (we moved it every week for fresh grass). However entering the run is quite a challenge, because the doors are narrow and the height of the run is not adapted to an adult. Luckily my nine-year-old is at great help. If the rear end would be a door itself and the run be elevated by 25-30 cm, entering the run would be much easier. So you might wonder why I would want to enter the run. That is because my Silkies have trouble using the ladder. At first I had to put my 2 hens in the house by hand for about a week before they were able to use the ladder. Unfortunately the rooster did not learn to use it and after about ten days I attached a ramp to the stairs. Chicks would not be able to use the stairs. I use a 12 m mobile fence and put it in my border (I have an edible garden). It works well and my Silkies love to eat the weeds and use the bushes and trees as shelter. They turn the weeds into manure, so that makes it a win-win situation. So if I would have to make a choice again I would go for the Coop, not the Run and use a large mobile fence with it. I would like the option to choose between a ladder or a ramp. I am curious about the upcoming automatic door (hopefully it works without a plug, because I have no sockets in my garden.


Eglu Cube Mk2 with 2m Run and Wheels Package - Leaf Green

Duurzaam kippenhok - Agnes, 1 November 2016
Eglu Cube Mk2 with 2m Run and Wheels Package - Leaf Green

Sinds enkele dagen de trotse eigenaar van dit kippenhok. Ik gebruik het hok voor 2 krielen, 2 middelgrote kippen en 1 koekoekkip, het hok met ren wordt regelmatig verplaatst; ik heb er mijn 'oude' metalen ren (2m op 1.2m -) aangekoppeld ... Pluspunten: snelle, correcte levering, eenvoudige montage, duurzame materialen, handig schoonmaken, we kunnen onze kippencaravan makkelijk verplaatsen, ik vind ook de etensbak héél handig! Minpunt: binnenhok net groot genoeg voor mijn kippen (de 10 kippen die jullie aangeven is echt niet realistisch) , als ik 's avonds het hok niet kan afsluiten dan laat ik het legnest open zodat ze toch beschut zitten, anders zitten ze vrij 'open' met z'n vijvenvoor het 'poortje' ... Tip: constructie zo maken dat je de kant van het legnest (en dus ook de opening) kan kiezen, nu staat het legnest aan de linkerkant ... met een paar schroefjes extra zou het flexibeler zijn en kan je bij de constructie kiezen of je het legnest links of rechts zou willen, een extra poortje aan de zijkanten van de ren zou ook handig zijn om er een uitbouw aan vast te maken nu kan dit enkel vooraan ...


Eglu Cube Mk2 with 2m Run Package - Leaf Green

Eglu Cube - Dirk, 29 September 2016
Eglu Cube Mk2 with 2m Run Package - Leaf Green

Sinds een week de trotse en blijde eigenaar van de eglu cube, sinds 3 dagen kippen er in, het eerste ei is er al. Plus punten: Super doordacht ontwerp, sieraad voor de tuin Heel eenvoudig in elkaar te zetten, duidelijke Nederlandse gebruiks aanwijzing, Simpel schoon te maken, is zo gebeurd. Zeer kip vriendelijk Min punt Heel klein puntje, zitrek is iets te kort, jammer dat er geen passtuk wordt meegeleverd. aanwijzing Simpel schoon te maken


Verm-X Kruidenpillen voor kippen 250g

- Patricia, 8 September 2016
Verm-X Kruidenpillen voor kippen 250g

1 of 8   Volgende