Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
100
4 Sterren:
40
3 Sterren:
7
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 147 beoordelingen

Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Perfect! - Wendy, 13 April 2019
Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Goed, degelijk hok. Makkelijk te reinigen. Wat een genot na alle bloedluis-ellende!


Fido Studio 36 hondenbench - Wit

Prachtige bench ! - Natalie, 13 April 2019
Fido Studio 36 hondenbench - Wit

Zeer mooie kamerbench. Past perfect in ons interieur. Onze boerenfox ligt er graag in, heeft mooi zicht vanuit de bench.


Fido Classic hondenbench 36" (92 cm)

goede stevige bench - Anke, 1 April 2019
Fido Classic hondenbench 36" (92 cm)

De bench voldoet zeker aan onze verwachtingen. Het is een mooie, stevige bench. Ook de onderbak die erin zit is stevig, steviger dan bij de goedkopere benches. En niet onbelangrijk...onze bull is er ook blij mee, ze gaat er graag in :-)


Buitenren voor katten - 2 x 2 x 2

Beter dan ik verwachte - Geuens, 27 March 2019
Buitenren voor katten - 2 x 2 x 2

Heb even zitten te sukkelen met handleiding beetje slecht aangegeven heb ik op de 3d tekenening maar zitten zoeken en tellen hoe ik de dingetjes aan elkaar moest maken heb hem zogoed als bijna alleen opgezet met een beetje hulp om de boven kant enz vast te maken maar gelukkig staat hij recht en ben tevreden van dit product


Omlet afrastering voor kippen Mk2 - 21 meter - incl. toegang, stokken en scheerlijnen

Erg blij met mijn nieuwe kippenren. De afrastering is heel flexibel op te zetten en geschikt voor iedere samenstelling.Mijn kippen kunnen nu vrij door de tuin lopen afgeschermd van mijn terras en moestuin


Qute kooi voor hamsters en gerbils - Berkeffect - Met opbergvak

Mooie kooi, veel ruimte voor de goudhamster. - Patrick, 19 March 2019
Qute kooi voor hamsters en gerbils - Berkeffect - Met opbergvak

Handig dat de bak er uit kan


Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Perfect! - Wendy, 14 March 2019
Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Gisteren tijdens storm in mn uppie in elkaar gezet. Binnen 2 uur stond hij klaar voor de nacht. In het donker de kippen uit hun oude hok gehaald en in de nieuwe Cube gezet. De volgende ochtend lagen er al drie eitjes in het legnest van mijn vier kippen. Zegt genoeg denk ik! Solide en degelijk hok, alle onderdelen aanwezig en goed verpakt. Vlotte verzending en uitstekende klantenservice!


Transparant dekzeil voor de Eglu Cube - 3 stuks

Good! - Bernard, 5 March 2019
Transparant dekzeil voor de Eglu Cube - 3 stuks

Flexibel and easy to adjust over the sides/corners. Do the job well


Omlet zitstok voor kippen - 1 meter

Fijne extra zitruimte voor mijn kippen - Betty, 16 February 2019
Omlet zitstok voor kippen - 1 meter

Fijne, degelijke zitstok die mijn kippendames extra ruimte van de grond biedt in de buitenlucht. Bevestiging is wel een dingetje omdat dat pas kan als het hok in elkaar zit en er ook enkele handelingen moeten worden verricht binnenin de ren waar voor een mens niet heel veel bewegingsruimte is .... Verder is het zaak als je weet waar de stok moet komen om eerst de steunen aan de ren te bevestigen en dan pas de stok in de steunen vast te maken. Als je het andersom doet dan krijg je het niet voor elkaar vanwege de schuine vorm van de ren. De dames hebben de stok direct in gebruik genomen en lijken er erg mee in hun sas!


Renverlengstuk voor de Eglu Go UP - 1m

Fijne extra buitenruimte voor mijn kippen - Betty, 16 February 2019
Renverlengstuk voor de Eglu Go UP - 1m

Ik heb dit verlengstuk bij mij Eglu Go Up hok gekocht omdat ik buitenruimte voor de kippen zonder verlengstuk echt te klein vond. Nu hebben ze wat meer scharrelruimte die ze ook wel kunnen waarderen. Ik vraag me wel af hoe duurzaam de kunststof clipjes zijn die de ren bij elkaar houden, maar de tijd zal het leren.

1 van 15   Volgende