Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
159
4 Sterren:
54
3 Sterren:
10
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 223 beoordelingen

Zippi tunnel - dubbelverpakking - met hooiruif en aansluitset voor hok en ren

Nijntjes rennen vrij rond - Kristen, 10 December 2019
Zippi tunnel - dubbelverpakking - met hooiruif en aansluitset voor hok en ren

Ik heb vijf dwerg rex konijnen en twee konijnenhokken - Ik zocht altijd al een manier om de hokken met elkaar te verbinden maar had nog geen oplossing gevonden. Dit is perfect! Ze rennen er graag doorheen en genieten van hun nieuwe omgeving!


Balkon kattenren - 2.75m

EINDELIJK iemand die dit heeft uitgevonden! - Jordan, 10 December 2019
Balkon kattenren - 2.75m

Rosie verlangde altijd naar een plek buiten maar met mijn appartement was dat niet praktisch. Nu kan ze spelen en rondspringen in de buitenlucht en ik hoef me geen zorgen te maken omdat ik weet dat ze veilig is, bedankt Omlet - Jordan


Caddi snackhouder & Poppy Peck Toy

Caddi en Poppy - Suzy, 10 December 2019
Caddi snackhouder & Poppy Peck Toy

Wij zijn er blij mee omdat ze makkelijk te vullen en te gebruiken zijn, de dames zijn er blij mee omdat ze wat lekkers krijgen!! Goed gemaakt, makkelijk te vullen en schoon te maken. Bedankt Omlet


Maya Nook 24 Indoor Cat House with Wardrobe and Bed and Curtains - White

Perfecte plek voor huishouden met meerdere katten - Marjan, 10 December 2019
Maya Nook 24 Indoor Cat House with Wardrobe and Bed and Curtains - White

De Nook is een perfecte plek voor katten om zich terug te trekken, zeker in een huishouden met meerdere katten. Onze 4 katten hebben allerlei mandjes en schuilplekken, maar de Nook blijkt onweerstaanbaar, zeker voor Clive en Luigi. Hoewel onze katten goed met elkaar overweg kunnen, vinden ze het toch fijn om zich zo nu en dan terug te kunnen trekken. Ik heb de Nook in mijn kantoor gezet en dit blijkt voor de katten de perfecte plek, en bijkomend voordeel is dat ik nu wat extra ruimte heb om spullen op te zetten. Een win-win situatie hier.


Geo vogelkooi met hoge stand - Turquoise en zwart

Fantastisch! - Kylie, 10 December 2019
Geo vogelkooi met hoge stand - Turquoise en zwart

Als het zou kunnen zou ik deze vogelkooi 20 sterren geven. Ik heb elke denkbare kooi geprobeerd en getest voor mijn parkieten maar ik was steeds verre van tevreden vanwege de hoeveelheid schoonmaakwerk. Klein of groot, het schoonmaken kostte steeds erg veel tijd. Totdat ik mijn aankoop bij Omlet deed. De clips waarmee de kooi aan de basis is bevestigd zijn heel simpel te gebruiken, gewoon losmaken, de kooi wegzetten en de basis schoonmaken - in minder dan een minuut. Elk onderdeel is ontworpen zodat het makkelijk kan worden verwijderd en vervangen, het geheel is schoon in seconden. Mijn vogels zijn zo blij met de ruimte om in rond te vliegen, de stand is prachtig en hoger dan gebruikelijk - de hele kooi is gewoon een geniaal ontwerp. De nachthoes is ook van zeer goede kwaliteit en de sterrenhemel is een leuk detail. Heel erg bedankt


Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Groen

Over het algemeen tevreden, met wat punten van aandacht. - Elsa, 8 December 2019
Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Groen

Een degelijk automatisch deurtje dat werkt naar behoren. Alleen het klepje van de timer (waar je alles instelt) blijft niet goed dicht, die staat altijd op een kiertje open en kun je niet dicht klikken. Lamp werkt naar behoren, alleen erg jammer dat je de tijd van de lamp niet kan instellen. Hij gaat 5 min aan voordat het deurtje dicht gaat. Dit is erg kort. Voorlopig komt hier geen andere software voor en ook niets nieuws te koop wat je wel naar behoefte kan instellen. En jammer dat je niet kan betalen met Paypal in combinatie met je gespaarde punten korting. Verder over het algemeen tevreden.


Ren voor de Eglu Go UP met schaduwzeil - 2m

Goede kwaliteit - Maria, 4 December 2019
Ren voor de Eglu Go UP met schaduwzeil - 2m

Kwalitatief goed en veilig product. Geen vos, buizerd of hond komt bij onze kippen.Onze kippen hebben wel weinig loopruimte. We gaan een ren bouwen. Heb je hier geen ruimte voor, dan adviseer ik er een extra meter ren bij te kopen.


Kippenhoklamp

Almost perfect - Marieke, 1 December 2019
Kippenhoklamp

De lamp is bijna perfect. Past mooi, geeft goed licht en ideaal dat hij op dezelfde transformator zit als t deurtje. Als je ook nog zelf had kunnen instellen hoe lang de lamp aanblijft (5 minuten is voor mijn chickies te kort nl) dan had hij 5 sterren gehad.


Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Groen

Perfect! - Wendy, 28 November 2019
Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Groen

Makkelijk te installeren. Fijn dat de kippen veilig binnenzitten als het donker is. Ideaal dat de deur in de ochtend vanzelf weer opent!


Eglu Go UP kippenhok met 2m ren - Groen

Heel fijn hok! - Marianne, 14 November 2019
Eglu Go UP kippenhok met 2m ren - Groen

Sinds enkele dagen 4 Brahma krielen. Ze zijn heel tevreden met hun hok! Deur openen en toe doen, eieren rapen, dat gaat uitstekend. Een 5 sterren-hok. De ren lijkt me prima bestand tegen vossen en buizerds (en tegen onze jack russel). De ren vind ik te klein voor 4 kippen om te scharrelen. 1 of 2 meter erbij lost dat niet op. Daarom in totaal 4 sterren. We zullen meer scharrelruimte voor de dames regelen.

1 van 23   Volgende