Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
58
4 Sterren:
26
3 Sterren:
4
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 88 beoordelingen

Qute kooi voor hamsters en gerbils - Wit

- Miranda, 5 November 2017
Qute kooi voor hamsters en gerbils - Wit

Super product en zeer nette levering. De plastic bak was beschadigd maar na een mailtje werd er meteen een nieuwe opgestuurd! Top service....!!!S Nu moeten we alleen onze hamster nog leren door de best wel stijlen buis te gaan...


Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

Superhok! - Nathalie, 28 October 2017
Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

Geweldig hok, eenvoudig schoon te maken, mijn kipjes zitten er heel graag in!!!


Transparant dekzeil voor de Eglu Cube - 1m

Goed zeil, past ook op de Go Up ren - Pauline, 14 August 2017
Transparant dekzeil voor de Eglu Cube - 1m

Ik heb zelf een Go Up kippenhok met 1 m ren. Ik vind echter het doorzichtige regenzeil voor de Go Up ren te klein. Dit zeil voor de Cube past prima. Het is net iets smaller dan de diepte van de Go Up ren, het scheelt iets van 5 cm. En het is iets korter dan de volledige omslag van de ren, komt ongeveer 15 cm aan beiden kanten boven de grond uit. Ik zorg meestal dat het zeil de grond raakt aan de kant waar de wind vandaan komt. Houden de kippen ook voldoende ventilatie. Dit zeil is een prima oplossing voor mensen met een Go Up en biedt goede bescherming bij veel regen.


Zwaar dekzeil voor de Eglu Go UP

Stevig en waterdicht zeil - Pauline, 14 August 2017
Zwaar dekzeil voor de Eglu Go UP

Het zonnescherm wat bij de Go Up geleverd wordt, was aan vervanging toe. Ik heb dit zeil gekocht omdat het ook waterdicht is, dat is het zonnescherm niet. Het is even groot, maar van dikker zeil gemaakt. Geeft naast schaduw de kippen bij een klein buitje ook wat bescherming.


Eglu Go konijnenhok met 2 meter ren - Groen

Mooi ogend en kwalitatief konijnenhok - Matthijs, 14 August 2017
Eglu Go konijnenhok met 2 meter ren - Groen

Vorige maand kocht ik de Eglu Go Hutch (2m ren) voor mijn twee konijnen. Het hok werd op tijd geleverd, maar toen ik het hok wilde in elkaar steken, zag ik dat er een aantal (kleine) zaken niet klopten. Opbouw hok: Ik had het hok al zo goed als in elkaar gestoken, toen ik opmerkte dat ik eigenlijk een vijsje ontbrak (er zat wel een ander vijsje bij dat ik er dan maar in de plaats heb ingestoken). Ik had dus alle vijsjes op voorhand geteld, maar er niet op gelet dat er eigenlijk eentje verkeerd bijzat. Misschien zou het handiger zijn mochten jullie de vijsjes per soort in een apart zakje bij de bestelling steken? Hetzelfde is ook gebeurd bij de clips waarmee je de ren in elkaar zet. Ik had twee hoekclips te weinig, waardoor ik me beholpen heb met gewone enkelvoudige clips (werkte eigenlijk ook prima). Daarnaast zag ik, toen het hok volledig klaar was, dat ik twee gekromde stangen over had, die eigenlijk helemaal niet bij het hok pasten (maar bij het kippenhok waarbij je de optie hebt om wielen bij te kopen). Het heeft ook wel een aantal uren geduurd voor ik het hok in elkaar had gestoken, de handleiding is niet heel duidelijk (alsook de links naar de online tutorials). Een tip voor de handleiding: duidelijkere foto's of eventueel, aangezien je het hok online bestelt, een online handleiding in 3D. Kwaliteit en review hok algemeen: Het hok is, in tegenstelling tot de standaard houten konijnenhokken, van kwalitatief materiaal gemaakt, dat zie je en voel je. Het oogt ook mooi in de tuin en is makkelijk in het onderhoud. De konijnen lijken er ook van overtuigd. Een punt waarmee in de toekomst misschien kan rekening gehouden worden: De spanwijdte tussen de tralies is geschikt om vossen, marters e.d. tegen te houden, maar een rat kan zich hier toch nog tussenwringen. Ik weet niet of het haalbaar is om de wijdte iets minder 'groot/breed' te maken? In het algemeen zijn ik en mijn konijntjes heel tevreden over het hok; het oogt mooi en is kwalitatief afgewerkt, het is ook makkelijk te onderhouden en is ongeveer groot genoeg. Alleen de opbouw en de wijdte van de tralies zijn punten ter verbetering, naar mijn inziens. Hoe dan ook, eens je dit hok aanschaft, zal je nooit nog een ander hok willen!


Renuitbreiding voor de Eglu Cube Mk2 - 1m

Beter - Ineke, 11 August 2017
Renuitbreiding voor de Eglu Cube Mk2 - 1m

Ik had een cube met 2meter ren gekocht omdat ik dan nog redelijk makkelijk bij de voorkant van de cube kon komen om die schoon te maken. Na aanschaf van zo'n extra luikje aan de zijkant, kon ik ook de ren uitbreiden. De kippen hebben nu lekker veel ruimte als ze een keer in de ren moeten blijven. Ze kunnen ook makkelijker het trappetje af zonder op elkaar te kukelen. Kortom, goede oplossing zo.


Doe-het-zelf set voor extra deur

Handig luikje - Ineke, 11 August 2017
Doe-het-zelf set voor extra deur

Erg handig om bij de voorkant van de cube te kunnen om schoon te maken.


Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

Top!! - Jet, 29 July 2017
Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

Geweldig kippenhok, blijft koel tijdens hete dagen, heel gemakkelijk schoon te houden!


Omlet afrastering voor kippen - Incl. toegang en stokken met dubbele pennen - 12 meter

Bought the fence to give our chickens a bit more space, without having to clean up the whole garden. The fence works perfectly. Only downside I could find was, watch out when assembling, there can ben micro splinters from the pole, which will hurt your hand.


Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

Helemaal blij - Ineke, 9 July 2017
Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

We hebben de cube nu een week in de tuin staan. Er zitten 4 nog jonge grote New Hampshires in. Ze hebben als ze volgroeid zijn ook nog ruimte zat. Het hok is heel makkelijk schoon te houden, al een paar keer de roosters schoongemaakt. Emmertje water, borsteltje, en afdrogen met een stukje keukenrol. Perfect! Ze zijn nu heerlijk aan het scharrelen in de grote ruimte om hun hok heen. De honden moeten nog wennen aan de beweging aan de andere kant van het hek. Ik hoop alleen wel dat de buizerds ze met rust laten.

1 van 9   Volgende