Klantenreviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
402
4 Sterren:
117
3 Sterren:
14
2 Sterren:
1
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 534 beoordelingen

Bodem met vierkante houten pootjes voor Omlets hondenmanden - Large - 4 stuks

De bodem en poten zorgen ervoor dat het bed van de grond ligt en geven het net even wat extra cachet.


Traagschuim bolsterbed voor honden maat large - Groen

Prima keus! - Andy, 30 April 2021
Traagschuim bolsterbed voor honden maat large - Groen

Kwaliteitsbed


Ren voor de Eglu Go UP met schaduwzeil - 2m

Zalig hok! - Katrien, 26 April 2021
Ren voor de Eglu Go UP met schaduwzeil - 2m

Eenvoudig proper te maken. Goed isoleren. Enige nadeel: de zijdehoenen vinden de ´stokken´ maar niks en kruipen allemaal samen in het leggedeelte :)


Eglu Go UP kippenhok - Frame en ladder

De ladder is voor iedere kip bruikbaar - Katrien, 26 April 2021
Eglu Go UP kippenhok - Frame en ladder

Ik had wat schrik dat de zijdehoenen de ladder niet zouden kunnen gebruiken, maar het is geen probleem. Gelukkig :)


Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Top - Wendy, 26 April 2021
Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Superblij met onze aankoop. Zeer makkelijk in onderhoud.


12V stroomadaptor voor Autodoor

Simpel en effectief - Gertjan, 25 April 2021
12V stroomadaptor voor Autodoor

Nooit meer nadenken over hoe lang de batterijen nog meegaan. Weer een zorg minder :)


Transparant dekzeil voor de Eglu Cube - 2m

Zeil, doorzichtig - Marinka, 25 April 2021
Transparant dekzeil voor de Eglu Cube - 2m

Wat een fijn, groot zeil. Het bedekt de 2 meter ren volledig. Ik koos voor een transparant zeil ivm voldoende daglicht. Het groene 1m zeil ligt er ook nog onder. De ren en het hok staan na de middag volledig in de schaduw.


Traagschuim bolsterbed voor honden medium - Grijs

Heerlijk - Dagmar, 25 April 2021
Traagschuim bolsterbed voor honden medium - Grijs

Onze hond slaapt nu al een poosje op het bolsterbed van Omlet. Zijn oude mand had ik buiten neergezet onder de overkapping. In het begin ging hij toch nog vaak in zijn oude mand liggen. Totdat ik beide manden naast elkaar zette in de woonkamer en hij overduidelijk koos voor het bolsterbed heb ik zijn oude mand definitief weggezet. Hij slaapt heel vredig in zijn nieuwe bed!


Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

Ben heel blij met mijn Eglu Cube! - Anja, 25 April 2021
Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

Ik had wat technische probleempjes bij het in elkaar zetten van de Cube maar de klantenservice was uitstekend en heeft mij goed geholpen. Ik ben heel tevreden met mijn kippenhok, de kippetjes ook! Ik kan Omlet warm aanbevelen.


Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Ideaal systeem! - Ann, 24 April 2021
Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Vannacht ongewenst bezoek gekregen in het kippenren..... dankzij de Autodoor van Omlet zijn mijn kippen ongedeerd. De indringer heeft uit frustratie wel lelijk huisgehouden in het ren..... loopplank naar hok afgebroken, waterbak omgegooid.... geprobeerd om via legnest binnen te raken.... gelukkig zonder succes! Wat ben ik blij dat ik die Autodoor heb geïnstalleerd. Zeer eenvoudig te installeren en te programmeren. Van zodra het donker wordt zitten de dames veilig. En bij dageraad wordt het deurtje automatisch geopend en kunnen de dames naar hartelust in het ren scharrelen. Prima aankoop!

1 van 54   Volgende