Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
71
4 Sterren:
30
3 Sterren:
5
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 106 beoordelingen

Renverlengstuk voor de Eglu Go UP - 1m

Het duurde even maar erg tevreden. - Ejm, 11 August 2018
Renverlengstuk voor de Eglu Go UP - 1m

Erg tevreden; goed verrijdbaar, prettig schoon te maken ,kippen tevreden. Het opbouwen van de ren was niet echt makkelijk, maar na wat puzzelen hadden we net binnen vier uur de hele constructie; ren plus nachthok in elkaar.


Fido Classic hondenbench 24" (61cm)

Fido Classic Hondenbench 24 - Albert, 6 August 2018
Fido Classic hondenbench 24" (61cm)

Perfecte kwaliteit / prijsverhouding en goede service!


Fido Studio 36 hondenbench - Wit

Prachtige bench - Susan, 24 July 2018
Fido Studio 36 hondenbench - Wit

Ik heb de Fido Studio 36 gekocht met bench en garderobe en twee Fido 24 hondenbenches. Heel mooi, de honden zijn er weg van en het staat prachtig in onze serre.


Fido Studio 36 hondenbench met garderobe - Wit

Mooie bench voor onze hond - Sandra, 24 July 2018
Fido Studio 36 hondenbench met garderobe - Wit

Mooi meubelstuk voor een hond die van comfort houdt. Onze hond Harry was er meteen blij mee. Het werd goed verpakt geleverd en met de gebruiksaanwijzing kon mijn man de bench met de bijgeleverde schroeven vrij snel in elkaar zetten. De bench zelf is aan beide zijden voorzien van een vergrendeling. De stevige plastic lade is een goede aanvulling en de hoes van het luxe hondenbed kan worden gewassen. De garderobe kan aan de zijkant worden bevestigd maar wij vonden het handiger om deze er los naast te zetten omdat het vrij zwaar is. Het geheel is een mooi en kwalitatief meubelstuk; het ziet er heel stijlvol uit en onze hond is er weg van!


Fido Nook 36 Dog House - White

- Andrew, 20 July 2018
Fido Nook 36 Dog House - White

Uitstekend product, goed ontwerp en erg mooi. Mijn honden vinden het geweldig! Een mooie opvolger van de kleinere versie (hier zijn ze te groot voor geworden!) en heel makkelijk te monteren.


Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Super product. Mijn 8 krielkippen zijn super blij. Eindelijk verlost van de vervelende bloedluis!!! - Marleen, 2 July 2018
Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Beste koop ooit!


Omlet zitstok voor kippen - 2 meter

Fijne zitstok en past altijd! - Ellie, 27 May 2018
Omlet zitstok voor kippen - 2 meter

Prima zitstok. Heel degelijk bevestigingssysteem. Je kunt de stok zelf op maat maken als 2 meter net wat te lang is. Ik heb hem schuin in een 3m ren bij het Cube kippenhok en heb de stok ingekort tot circa 1,5 meter; ideaal! De bevestiging heeft ook mogelijkheden om deze in bijvoorbeeld een houten kippenhok tegen de muur te schroeven. Alle bevestigingsmateriaal is inbegrepen. Het enige minpuntje is dat het ruw hout is. Was nog fijner geweest als het geverfd was geweest, of van kunststof in dezelfde gezellige kleurtjes als de hokken.


Eglu Go konijnenhok met 2 meter ren - Groen

Top en tip - Eleni, 25 May 2018
Eglu Go konijnenhok met 2 meter ren - Groen

Pas geleden de bestelde Eglu Go Hutch + 2 m ren ontvangen voor onze 5 cavia's. Positief: mooi geheel, degelijke kwaliteit en erg makkelijk om in het hok te komen en het schoon te maken. Negatief: - Het in elkaar zetten van de ren viel behoorlijk tegen en duurde lang; de onduidelijke handleiding. - Het geheel van hok en ren is lastig te verplaatsen, bv om de ren schoon te maken. Dit is bij cavia's wel regelmatig nodig. Wij hebben geen gras maar tuintegels en bij het verplaatsen ben ik bang voor schade door het schuren over de tegels. - De bijgeleverde drinkfles lekte direct, was dus binnen 5 min. leeggelopen in het hok. Overig: - De ren biedt goede bescherming tegen allerlei roofdieren, maar niet tegen katten die hun poten door de tralies steken. Dat had ik zelf kunnen voorzien natuurlijk. Door er transparante platen van de bouwmarkt voor te zetten is dit probleem verholpen. Ondanks het bijpassende dekzeil (half transparant) wordt het in de ren behoorlijk nat als het regent. Nog geen goede oplossing voor gevonden.


Datumstempel kit voor eieren

datumstempel voor eieren - Gino, 25 May 2018
Datumstempel kit voor eieren

heel goed

1 van 11   Volgende