Dit bericht is om u te laten weten dat bij Omlet de werkzaamheden doorgaan. U vindt hier meer informatie.

Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
228
4 Sterren:
77
3 Sterren:
11
2 Sterren:
1
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 317 beoordelingen

Eglu Cube Mk2 met 2m ren - Groen

Geweldig hok - Karine, 3 April 2020
Eglu Cube Mk2 met 2m ren - Groen

Ik ben zo blij dat ik dit hok heb gekocht. Het was veel duurder dan een houten hok. Maar wat is dit makkelijk schoon te maken en te houden. Alle deuren werken perfect en zijn super handig te openen. Het materiaal is heel sterk en duidelijk van goede kwaliteit. Een dure aankoop, maar het is het meer dan waard want dit hok gaat zoveel langer mee. Als enige minpunt zou ik zeggen dat de wielen nog iets hoger mochten zijn zodat het verplaatsen wat makkelijker zou gaan. Als laatste tip zou ik iedereen aanraden de automatische deur erbij te bestellen. Hoef mij nooit schuldig te voelen als ik wat later wakker ben of als ik wat later thuis ben om het deurtje te openen of te sluiten. Het gaat automatisch en de kippen vinden het geweldig.


Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1

Mijn konijntjes zijn supertevreden met hun nieuwe verblijf. Heb nog wel extra dekzeilen en een tunnel besteld. Het was wel een werkje om de ren volledig in elkaar te zetten, ik had gehoopt op een film - Tanja, 26 March 2020
Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1

Super tevreden, alles top!!!


Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

- Pieter, 26 March 2020
Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen


Schildje - Beware of the Chickens

Leuk bordje - Elsa, 21 March 2020
Schildje - Beware of the Chickens

Leuk bordje, jammer dat er niet bij staat van welk materiaal hij is. Ik had verwacht gietijzer, maar is een soort plastic. Verder mooi en netjes. Tevreden over het bordje.


Eiertray plastic - Geel

Degelijk mooi handig - Elsa, 21 March 2020
Eiertray plastic - Geel

Een erg degelijke tray, makkelijk te stapelen. Erg handig en mooi. Enige jammere is dat in de tekst staat dat je een kleur kon kiezen, maar er is alleen geel. Verder zeer tevreden!


Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Werkt prima - Wouter, 20 March 2020
Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Opent en sluit mooi op tijd. Ben nu 's nachts gerust over mijn kippen. Ziet er stevig uit. Hopelijk is het ook duurzaam.


Boxed Cage Budgie Teal - Gold

Parkieten vinden de kooi geweldig! - Monique, 19 March 2020
Boxed Cage Budgie Teal - Gold

De parkieten hebben het reuze naar hun zin in deze kooi. Alleen heel veel werk/geduld hebben om de kooi in elkaar te zetten, ik zou het beter vermelden op de website.


Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Grijs

Perfecte oplossing! - Jolijn, 18 March 2020
Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Grijs

Nadat al onze kippen gedood waren door vermoedelijk een vos, heb ik deze deur besteld. Het werkt perfect, de (nieuwe) kippen snappen het ook prima. Echt de perfecte oplossing voor ons.


Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

Het duurde even voordat ik voor deze Eglu Cube heb gekozen omdat ik het nergens kon gaan bekijken en erg duur is. - Smulders, 16 March 2020
Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

Ben helemaal blij met het hok en de ren. De kippen zitten veilig en gaan zonder problemen in en uit het hok. Voer blijft prima droog in de voerbak,water en voer is goed bereikbaar voor de kippen en mij. Door de handige deurtjes kun je overal prima bij , ze zijn handig te bedienen. Het verplaatsen moet je met twee personen doen. Jammer dat er maar een afdekzeil bijgeleverd is ,een tweede zou fijn zijn om in een deel van de ren wat wind tegen te houden. Binnenkort komt een vriendin hier m’n aankoop bekijken en overweegt er ook een aan te schaffen.

1 van 32   Volgende