Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
529
4 Sterren:
152
3 Sterren:
23
2 Sterren:
2
1 Ster:
3
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 709 beoordelingen

Automatische deur voor kippenhok - Groen

Ideale oplossing tegen natuurlijke predatoren - Albert, 18 October 2021
Automatische deur voor kippenhok - Groen

Installatie is gemakkelijk als je ietwat handig bent. Zeer gedetailleerde montage instrukties Veel programmeer mogelijkheden Feilloze werking en de kippen zijn snel gewend aan de sluitingstijd Dit houdt onze bommmarter alvast op afstand Eigenaardig dat het klepje van de bediening niet sluitend is.


Eglu Go UP kippenhok met 2m ren en wielen - Groen

Mooi en degelijk kippenhok, makkelijk schoon te maken. - Wilma, 17 October 2021
Eglu Go UP kippenhok met 2m ren en wielen - Groen

We zijn er blij mee, maar hij zou groter mogen zijn. Is geschikt voor slechts 4 kleine kippen. Je Jan zelf niet in de ten, daar is deze te kleine voor. Makkelijk om schoon te houden.


Inloopren voor kippen - 3m x 4m x 2m

Prachtige, praktische ren - Christophe, 16 October 2021
Inloopren voor kippen - 3m x 4m x 2m

Eerst lang getwijfeld, de prijs scheelt hem toch wat met goedkopere alternatieven voor een 3X4m. Goedkoop kopen is duur kopen natuurlijk, dus toen dacht ik, "ok, bouw ik zelf wat fatsoenlijks misschien". Nu hij echter staat, zou ik het iedereen aanraden. Als je een ren van deze kwaliteit wilt bouwen met bv Plastitor of Pantanet en een fatsoenlijk tuinpoortje, kom je wel meer in de buurt van de prijs, kost het je meer tijd, is het minder praktisch geschikt voor kippen en is het minder roofdierveilig. Echt super-tevreden. Instructies zijn niet erg uitgebreid, maar eens je het principe doorhebt ben je op 4-6 uur klaar (in je eentje werkend). Absolute aanrader.


Eglu Cube Mk2 met wielen en accessoires - Groen

De eglu nu een weekje binnen En zijn er al dik te vreden over ook al is het nog wat kort hoe makkelijk is het schoonhouden van het hok bakken legnest mooi apart afsluit baar en eieren rapen deurtje open en hoppa trappetje ook tevreden over op naar de elektrische deur ????????


Maya kattenbak - Top Entry Jump In (met schepje, liner en koolstoffilter)

Handige schone kattenbak jump in - Manning, 15 October 2021
Maya kattenbak - Top Entry Jump In (met schepje, liner en koolstoffilter)

Gekocht om meer zicht te hebben op de kattenbak, maar geen kattenbak te willen zien staan in de woonkamer. Omdat het in een kast verwerkt zit, zie je niet dat het om een kattenbak gaat. Katten maken er dan ook goed gebruik van en door de vorm zeer weinig korrels op de grond naast de bak. Handig te verschonen. Nagenoeg geurloos. Prijs technisch okee. Jammer van de wat langere levertijd. Enige nadeel: het lipje van de zak brak na 1 dag al af.


Automatische deur voor kippenhok - Groen

Uitermate goed deurtje! - Saskia, 12 October 2021
Automatische deur voor kippenhok - Groen

Eenvoudig te monteren en het werkt perfect. Het bedieningspaneel wijst voor zich en is vrij eenvoudig in gebruik. Het batterijgebruik is mooi laag, je doet erg lang met een set batterijen. Ik ben er erg blij mee.


Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Uitstekend - Ingrid, 11 October 2021
Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Ik ben blij dat ik het gedaan heb veel beter in onderhoud


Konijnen speeltunnel met verbindingsringen - Dubbelverpakking

Na een jaar moet ik ze wel vervangen. Konijnen knagen aan de randjes van de tunnel waardoor het scheurd.


Zippi tunnel rechte aansluiting

Wel kwaliteit. Aan de duure kant - Wim, 10 October 2021
Zippi tunnel rechte aansluiting

Lang moeten wachten op producten


Eglu Cube Mk2 met 2m ren - Groen

Even wennen en dan ... genieten! - Irene, 8 October 2021
Eglu Cube Mk2 met 2m ren - Groen

Nu 3 maanden de eglu Cube. Eerst leek het op een ruimteschip in onze tuin. Even wennen .... geen nostalgisch houten hok. Nu inmiddels gewend en het is genieten. Een prachtig modern hok, praktisch, duurzaam en heerlijk voor de kippen. We hebben zijdehoenders, dus het stokkenrek eruit gehaald. Ze zitten liever knus tegen elkaar op de grond. Gaat prima! Ook met de elektrische deur gaat het prima zonder stokkenrek. Bovendien een veel knussere aanblik, zaagsel ipv plastic. Zeer tevreden!

1 van 71   Volgende