Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
81
4 Sterren:
34
3 Sterren:
6
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 121 beoordelingen

Eglu Cube Mk2 met 3m ren - Groen

Zeker geen standaard kippenhok! - Gijs, 19 November 2018
Eglu Cube Mk2 met 3m ren - Groen

Ziet er mooi uit, makkelijk te onderhouden.


Zippi tunnel - dubbelverpakking - met bocht en aansluitset voor hok en ren

Mijn nieuwe favoriete product van Omlet - Rose, 12 November 2018
Zippi tunnel - dubbelverpakking - met bocht en aansluitset voor hok en ren

Dit is echt een fantastische aankoop geweest! We gebruiken de tunnels voor onze konijnen en cavia's die er heel veel plezier van hebben. Er zijn niet veel producten verkrijgbaar die er mooi uitzien en super praktisch zijn. Ik vind het heel fijn dat onze dieren tussen hun hok en ren heen en weer kunnen rennen op een voor hen natuurlijke manier, zodat ze gelukkig en gezond blijven! De tunnels zijn zo makkelijk op te zetten dat onze kinderen zelfs hebben meegeholpen. En daarna hebben ze zich uren vermaakt met het verstoppen van snacks en het maken van 'doolhoven' voor onze konijnen om te verkennen. 10/10 product - goed gedaan Omlet!


Eglu Cube Mk2 met 2m ren - Groen

Praktisch en mooi hok. - Jeroen, 11 November 2018
Eglu Cube Mk2 met 2m ren - Groen

Praktisch nachthok, ziet er ook erg leuk uit. Heel makkelijk schoon te maken en houden. Ook goede kwaliteit materialen, stevig en robuust.


Fido Nook 36 Dog House with Crate - White

Fantastische producten - Wijs, 25 October 2018
Fido Nook 36 Dog House with Crate - White

De hond geniet in zijn bench met het kussen


Eglu Go konijnenhok met accessoires - Paars

Geweldig hok - Judith, 24 October 2018
Eglu Go konijnenhok met accessoires - Paars

Het Eglu konijnenhok is een zeer mooi en prettig hok voor konijnen. Het is goed ruim. Makkiijk schoon te maken. De konijnen knabbelen er niet aan. Aandachtspuntje is dat de konijnen in en uitgang aan de voorzijde is en de la aan de achterzijde. Met plaatsen iets om rekening mee te houden. Kan niet met de achterzijde tegen een muur staan. Kleur is ook erg leuk.


Inloopren voor kippen - 3m x 3m x 2m

Kippenren - Janine, 8 October 2018
Inloopren voor kippen - 3m x 3m x 2m

Super aankoop! Ons authentieke kippenhok past goed in de ren en de kippen hebben nu heerlijk veel leefruimte. Het in elkaar zetten is wel even een karwei, maar zeker niet moeilijk. Een absolute aanrader!!!


Schildje - Beware of the Chickens

leuk - Ingrid, 8 October 2018
Schildje - Beware of the Chickens

precies zoals verwacht


Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1

- Angelique, 19 September 2018
Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1

Het is een prima ren, voldoende groot voor 4 konijnen.


Automatische deur voor kippenhok - Groen

Betrouwbare deur! - Ruth, 11 September 2018
Automatische deur voor kippenhok - Groen

We zijn heel blij met de autodoor. Hiervoor hadden we een andere automatische deur met lichtsensor maar deze was niet geïntegreerd in de deur waardoor de kans op falen groter was. Wij maken gebruik van de lichtsensor zodat de deur meteen opengaat zodra onze dames klaar zijn voor de dag en weer sluit wanneer ze weer op stok zijn gegaan. De batterij-indicator is ook heel handig!


Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Betrouwbare deur! - Ruth, 11 September 2018
Automatische deur voor kippenhok - Grijs

We zijn heel blij met de autodoor. Hiervoor hadden we een andere automatische deur met lichtsensor maar deze was niet geïntegreerd in de deur waardoor de kans op falen groter was. Wij maken gebruik van de lichtsensor zodat de deur meteen opengaat zodra onze dames klaar zijn voor de dag en weer sluit wanneer ze weer op stok zijn gegaan. De batterij-indicator is ook heel handig!

1 van 13   Volgende