Een bericht om u te laten weten dat Omlet open is! Klik hier voor meer informatie.

Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
273
4 Sterren:
85
3 Sterren:
11
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 369 beoordelingen

Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Oprecht fantastisch - Gerben, 12 July 2020
Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Wat een bijzonder mooi product! De eerste beloning krijg je als je het pakket thuis uit pakt. De gekozen materialen zijn van goede kwaliteit, en je voelt dat het een stevig product is. Het in elkaar zetten is een plezier om te doen. Alles past netjes, en bij het volgen van de instructie een fluitje van een cent. Wanneer het hok dan daadwerkelijk op zijn plek staat is het een ware toevoeging aan de tuin. Ik was bang dat de kippetjes hun nieuwe huisje niet als zodanig zouden herkennen, maar ook dit was geen enkel probleem. Ze zijn zo te zien erg tevreden ermee. Bij de eerste keer schoonmaken werd heel duidelijk waarom ik iets meer betaalde voor een hok van deze kwaliteit. Na 3 minuten met de hogedruk reiniger was het hokje echt als nieuw! Met dit hok heb je het plezier van kippen houden, maar dan zonder de lasten die dit normaliter met zich mee brengt. Nu ik dit hok als pronkstuk in de tuin heb staan, kan ik niet wachten om de automatische deuropener aan mijn hok toe te voegen. Als dit product ook precies doet wat het zegt, kan ik niet anders dan er positief over zijn. Ik denk dat het kerstcadeau van dit jaar al bekend is;) Als je twijfelt, hoop ik bij deze je te overtuigen. Het is echt geweldig!


Automatische deur voor kippenhok - Groen

Fantastisch - Lucrèce, 8 July 2020
Automatische deur voor kippenhok - Groen

De deur is fantastisch. De kippen kunnen bijna niet wachten tot het 's morgens opengaat. Ik zou het iedereen aanraden. Gedaan met 'vergeten' het deurtje dicht te doen


Eglu Cube Mk2 met 3m ren en wielen - Groen

Prachtig kippenhok. Stevig & modern - Costeijnk, 8 July 2020
Eglu Cube Mk2 met 3m ren en wielen - Groen

Afgelopen maandag het kippenhok binnengekregen. Alles wat goed verpakt en de handleiding helpt je stap bij stap de juiste dozen en materialen bij elkaar te zoeken. Het in elkaar zetten is even wat werk, maar met 2 personen goed te doen. Ook de overige accessoires zijn onderkend in de handleiding (zoals de autodoor), zodat je geen overbodig werk zit te doen als je deze wil monteren. Het hok is van goede kwaliteit, goed in elkaar gezet en ziet er bovenal prachtig uit. Het hok is goed geïsoleerd wat bij ons een voorwaarde is, omdat wij in het buitengebied wonen waar altijd vrij veel wind staat. Al met al verwachten we veel plezier te hebben de Omlet Eglu Cube!


Eglu Cube Mk2 met 2m ren - Groen

Eglu cube - Gwen, 6 July 2020
Eglu Cube Mk2 met 2m ren - Groen

Vandaag de laatste pakketjes binnen gekregen. Alles nagekeken. Helaas missen we alle gratis extra's. Woensdag gaan we m monteren, hoop dat alles voor de rest aanwezig is. T materiaal ziet er enorm stevig uit. Kan niet wachten het hok te introduceren aan de chickies.


Qute kooi voor hamsters en gerbils - Walnooteffect - Met opbergvak

Het is stevig en makkelijk in elkaar te zetten. Gewoon echt top kwaliteit.


Nettex tegen kalkpoten - 250ml

Werkt goed. - Wendy, 26 June 2020
Nettex tegen kalkpoten - 250ml

Gebruik het nu ongeveer drie weken bij een kip die ernstige kalkpoten had. Om de paar dagen spuit ik de poten in en masseer de harde stukken. Deze harde stukken worden bros en zijn makkelijk te verwijderen. Heb helaas geen foto van de oude situatie.


Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Goed product ! - Fred, 25 June 2020
Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Bijna twee jaar geleden een Omlet deur geïnstalleerd. Monteren op een houten kippenhok ging prima, mede dankzij de duidelijke gebruiksaanwijzing. Kippen waren er snel aan gewend en deurtje ging dag in, dag uit, op lichtsterkte open en dicht. Totdat ......opeens het motortje wel draaide, maar de deur zelf niet meer in beweging kwam. Oorzaak was het vertragingsblokje tussen motor en tandwiel. Deze bleek niet zondermeer omgewisseld te kunnen worden, waarop Omlet mij geheel kostenloos een geheel nieuwe deur (set) geleverd heeft! Prima service op een prima product.


Automatische deur voor kippenhok - Groen

super tevreden - Bart, 22 June 2020
Automatische deur voor kippenhok - Groen

Dit is echt wat we zochten, super makkelijk om te installeren, ook gemakkelijk in gebruik. Handig dat je zowel manueel, als via de klok of via de lichtsensor de deur kan besturen! Tevreden kippen en tevreden klant :-)


Automatische deur voor kippenhok - Groen

Automatische schuifpoort -> topsysteem - Bjorn, 22 June 2020
Automatische deur voor kippenhok - Groen

Degelijk deurtje, doet wat het moet doen. Eenvoudig te monteren ook op een bestaand hout kippenhok. Afmetingen op site zijn goed aangegeven, was nodig want had niet veel ruimte voor de montage.


Omlet afrastering voor kippen Mk2 - 21 meter - incl. toegang, stokken en scheerlijnen

In afwachting van een definitief hek, wou ik een flexibel, makkelijk te verstellen afsluiting voor mijn kippen. Dit is precies wat dit artikel is! Het net is heel erg stevig! en super makkelijk te plaatsen. Om heel erg eerlijk te zijn, zag her er op sommige fotos wat gammel uit (stond helemaal niet mooi strak), maar als je ff bezig bent om het te plaatsen is het perfect mogelijk om het netjes en strak te plaatsen. Ik heb zelfs de haringen en scheerlijnen helemaal niet nodig gehad. Het poortje werkt ook prima en er zijn genoeg stokken bij. Prima product en normale prijsklasse.

1 van 37   Volgende