Een bericht om u te laten weten dat Omlet open is! Klik hier voor meer informatie.

Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
303
4 Sterren:
92
3 Sterren:
14
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 409 beoordelingen

Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

- Franka, 21 September 2020
Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Erg fijn kippenhok waar geen luizen in komen! Makkelijk schoon te houden.


12V stroomadaptor voor Autodoor

ok - Luc, 20 September 2020
12V stroomadaptor voor Autodoor


Eglu Cube Mk2 met 3m ren en wielen - Groen

Top in onderhoud - Remco, 19 September 2020
Eglu Cube Mk2 met 3m ren en wielen - Groen

Heel lang getwijfeld om aan te schaffen, aangezien het toch een behoorlijk bedrag is, maar het is het meer dan waar. Top om te onderhouden en de kippen zijn er ook blij mee. Het leghok wordt veelvuldig gebruikt, dus dat is toch de dankbaarheid. Ook het drink en eetbakje zijn ideaal. Zeker dat het voer droog blijft als het regent.


Eglu Cube Mk2 met 3m ren - Groen

Duurzaam kippenhok - Carol, 18 September 2020
Eglu Cube Mk2 met 3m ren - Groen

Het kippenhok is super duurzaam en stevig er werd duidelijk over nagedacht. Ook ergonomisch men hoeft zich niet te bukken om het kippenhok schoon te maken of om de eitjes te verzamelen. Onze dochter vindt het super leuk. Nadien hebben we ook het automatische deurtje gekocht voor ons gemak en is ook zeker een aanrader. Deze kan je instellen op tijd of licht intensiteit.


Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

Mooi paleisje! - Sjerty, 16 September 2020
Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

We hebben de eglu nu 2 maanden. Het is een mooi paleisje voor onze 3 krielkipjes. Het materiaal is stevig en de dubbele wand zorgt ervoor dat de temperatuur binnenin het hok niet al te heet wordt. Het zitgedeelte schoonmaken is een fluitje van een cent. Dit omdat de mestbak en het zitrooster gemakkelijk uit het hok gehaald kunnen worden. De legbak kan niet apart los / eruit gehaald worden; schoonmaken zal iets moeilijker zijn. Daar heb ik nog geen ervaring mee, omdat de kipjes nog niet gelegd hebben. Ik houd van een schuin huis, inclusief het trapje. Om dit met een borsteltje van mest te ontdoen, moet ik wel even half in de ren. Als het deurtje iets hoger open kon, zou dit iets gemakkelijker zijn. Het was een mooi cadeau voor mijn 70ste verjaardag! We hebben er de hele zomer al veel plezier van!


Automatische deur voor kippenhok - Groen

Handig! - Sjerty, 16 September 2020
Automatische deur voor kippenhok - Groen

Installatie gemakkelijk en het werkt uitstekend! We hoeven niet extra vroeg op te staan..... kipjes kunnen naar buiten bij dageraad! Ook ' avonds zijn de kipjes zeker binnen als het deurtje sluit. De vertrager werkt dus prima!


Omlet afrastering voor kippen Mk2 - 12 meter - incl. toegang, stokken en scheerlijnen

Bestelling werd snel verzonden nadat er even contact was over de lengte van 21m die niet voorradig was. Achteraf was 12 m ook voldoende. Afrastering was vrij gemakkelijk te plaatsen en staat mooi strak! Met gele scheerlijn ziet het geheel er keurig uit!


Eglu Cube Mk2 met 2m ren - Groen

Mooi hok! - Jeannette, 15 September 2020
Eglu Cube Mk2 met 2m ren - Groen

Onze kippen zijn gauw gewend aan ons mooie nieuwe kippenhok. Duurde even voor het in elkaar stond, maar super praktisch en makkelijk schoon te houden. We zijn er blij mee.


De Chicken Swing kippenschommel

Leuk - Jeannette, 15 September 2020
De Chicken Swing kippenschommel

Schommel is van goede kwaliteit, de kippen hebben hem alleen nog niet gevonden!


De Chicken Swing kippenschommel

- Eline, 14 September 2020
De Chicken Swing kippenschommel

Super hok. Makkelijk schoon te maken en ruimte genoeg voor onze 5 kriel kippen. Enige minpunt is het in elkaar zetten. Dat kost wat moeite maar dan heb je ook wat

1 van 41   Volgende