Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
338
4 Sterren:
102
3 Sterren:
14
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 454 beoordelingen

Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

Top villa - Sofie, 28 November 2020
Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

Zo gemakkelijk! Zo vat ik Eglu Cube samen! Het is een echte kippenvilla. Alles is heel gemakkelijk afwasbaar. Het vak waar de uitwerpselen worden opgevangen is gemakkelijk te dragen, even uitschudden in onze compost bak en klaar! Enkele minpuntjes zijn de trap, die groene dingen die je op de trap klikt, klikken zichzelf los en onze kippen durfden niet goed op het laddertje, dus iets gefixed met hun eigen laddertje. Wij hebben ook zelf enkele zitstokken gemaakt , want dit misten sommige van onze kippen toch. Dus zit stokken op voetjes gemaakt.


Eglu Go konijnenhok met 2 meter ren - Groen

Prima hok - Verzijl, 23 November 2020
Eglu Go konijnenhok met 2 meter ren - Groen

Zoals het kippenhok is ook het konijnenhok perfect. Gebruiksaanwijzing en montage duidelijk


Eglu Cube Mk2 met 3m ren - Groen

- , 17 November 2020
Eglu Cube Mk2 met 3m ren - Groen

De MK2 Cube is zooo leuk én nog eens super handig. Ik ben er zeer tevreden over en mijn kippetjes ook! Zeker ruim genoeg voor mijn 5 Campines. Blij dat ik meteen hier voor gekozen heb, en niet eerst heb zitten investeren/sukkelen met een houten hok. Absolute aanrader! Toch enkele kleine tips (het is natuurlijk wel een dure investering!) : - Het zou fijn zijn als de kippenren op een andere manier aan de Cube vastgemaakt kan worden, zodat ie ook weer makkelijk los gemaakt kan worden, voor als je je Cube alleen zou willen gebruiken, of bij een verhuis. Maar ook : om het trapje of de stokken te bevestigen/verwijderen, en om de deuringang te kuisen. - Het zou handig zijn als het bakje waar de hennetje eieren leggen, ook een lade zou zijn. Zo kan je deze makkelijk uitschuiven, zou extra handig zijn om te reinigen. - Het zou handig zijn indien de opening van de legbak en links en rechts geplaatst kan worden, dit ivm oriëntatie/stand, tegen wind/regen. - Een haakje om de achterdeur aan te hangen, bij het reinigen van het hok. Zo hoef je het paneel niet op de grond te zetten.


Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Grijs

top product met foutje bij eerste levering - Jean-Philippe, 10 November 2020
Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Grijs

Het product werkt zeer goed. Maar bij het eerste ontvangen model is iets mislopen. Na 2weken blokkeerde de deur (fout niet duidelijk, kan door batterijen) maar na een telefoon werd onmiddellijk en zonder bijkomende kosten een nieuwe besturing gestuurd. Top service


Hi-Vis kippenvest - Blauw - Duopak

Positief - Karin, 10 November 2020
Hi-Vis kippenvest - Blauw - Duopak

Ziet er heel goed en degelijk uit maar nig niet echt gebruiktomdat e met tee moeten zijn omdat het nog niet echt koud is


Qute kooi voor hamsters en gerbils - Wit - Met opbergvak

Zeer mooie degelijke kooi - Lorenzo, 9 November 2020
Qute kooi voor hamsters en gerbils - Wit - Met opbergvak

Heel mooi, past goed in ons interieur. Zeer kwalitatief materiaal en heel makkelijk in mekaar te zetten. Top huisje voor ons hamster :)!


Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Automatische deur - Filip, 8 November 2020
Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Werkt perfect en gemakkelijk te plaatsen


Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Eglu go - Sabine, 5 November 2020
Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Supertevreden, gemakkelijk te onderhouden.


Eglu Cube Mk2 met accessoires - Paars

Mooi, degelijk hok - Caroline, 5 November 2020
Eglu Cube Mk2 met accessoires - Paars

Voor ons is dit ons eerste kippenhok, na wat onderzoek gedaan te hebben kwamen we uit op een omlet vanwege de duurzaamheid en het gemak van schoonmaken. We zijn erg tevreden over het hok, het is stevig, enorm makkelijk schoon te maken en ruim. We hebben ervoor gekozen zelf een ren eraan vast te maken welke onze kippen delen met onze konijn, ook dat werkt prima.


Fido Studio 24 hondenbench met garderobe - Wit

Aanrader, past in het interieur - Katharina, 2 November 2020
Fido Studio 24 hondenbench met garderobe - Wit

Mooie bench, onze Billie heeft zich direct thuis gevoeld in zijn 'huisje'. Past mooi in de keuken vind ik, mooi valt helemaal niet zo op als bench. Het kastje is praktisch om alles in op te bergen. Zeker een aanrader!

1 van 46   Volgende