Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
175
4 Sterren:
64
3 Sterren:
10
2 Sterren:
1
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 250 beoordelingen

Nettex tegen kalkpoten - 250ml

- Tineke, 22 January 2020
Nettex tegen kalkpoten - 250ml

Verry good


Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Groen

Blij met de automatische deur - Annet, 16 January 2020
Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Groen

De automatische deur is een uitkomst voor als je niet voor ieder weekendje weg je buren wil vragen om op de kippen te passen. Hij is redelijk eenvoudig te monteren aan de Eglu Cube 2.


Barrier kalkpoot spray - 500ml

Goede Service - Hans, 13 January 2020
Barrier kalkpoot spray - 500ml

8


Verm-X pluimvee oppep kruidenpellets - 500g

Prima! - Sandra, 13 January 2020
Verm-X pluimvee oppep kruidenpellets - 500g


Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Groen

schitterend ontwerp en goede organisatie - Hendrik, 31 December 2019
Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Groen

Ik ben onder de indruk van het goede ontwerp en de goede organisatie van de verkoop. Schitterend product en mooi gepresenteerd & georganiseerd.


Geo vogelkooi - Turquoise en zwart

kooi zelf in elkaar zetten - Jessica, 23 December 2019
Geo vogelkooi - Turquoise en zwart

Het ontwerp is super leuk, alleen vind ik het heel jammer dat er nergens vermeld stond dat de kooi zelf in elkaar gezet moet worden. En dat is nogal een hele klus.


Johnson's Clean 'n' Safe reinigings- en ontsmettingsmiddel - 500ml

Handig ontsmettingsmiddel/spray om de qute schoon te maken. - Tom, 15 December 2019
Johnson's Clean 'n' Safe reinigings- en ontsmettingsmiddel - 500ml

Handig product om de Kooi goed En snel schoon te maken.


Qute kooi voor hamsters en gerbils - Wit - Met opbergvak

Praktisch en mooi - Maaike, 14 December 2019
Qute kooi voor hamsters en gerbils - Wit - Met opbergvak

Erg blij met de hamsterkooi. Hamstertje van vier weken gaat met gemak door de verticale buis. We halen regelmatig de kunststof bak eruit en zetten hem op de bank, gezellig bij ons. Eenvoudig te reinigen. Het meegeleverde rad is vrijwel geruisloos. Toch ook een minpunt: ik vind het verblijf donker, door de positie in de kast.


Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Kippen heel erg bang in het begin - Tim, 12 December 2019
Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Hier had ik vooral gelezen dat het deurtje er zo op zat. Het was gemakkelijk te monteren maar het heeft wel even wat tijd gekost. Maar dat is nog niet zo heel erg. Mijn kippen braken het hok letterlijk af zodra het deurtje open of dicht ging. Ze deden alles eraan om zo snel mogelijk het hok te kunnen verlaten of zich in de verst mogelijke hoek te verdringen. Dat was wel even anders dan ik op de site had gelezen vooraf. Het deurtje zit er nu een paar weken in en ik doe het hok eerst aan de zijkant open om contact met de kippen te maken voordat ik het deurtje opendoe en dan zijn ze minder bang. Ik hoop wel dat het uiteindelijk gewoon zonder extra stappen kan werken, met kippen die er gewend aan raken..


Zippi tunnel - dubbelverpakking - met hooiruif en aansluitset voor hok en ren

Nijntjes rennen vrij rond - Kristen, 10 December 2019
Zippi tunnel - dubbelverpakking - met hooiruif en aansluitset voor hok en ren

Ik heb vijf dwerg rex konijnen en twee konijnenhokken - Ik zocht altijd al een manier om de hokken met elkaar te verbinden maar had nog geen oplossing gevonden. Dit is perfect! Ze rennen er graag doorheen en genieten van hun nieuwe omgeving!

1 van 25   Volgende