Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
76
4 Sterren:
33
3 Sterren:
6
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 115 beoordelingen

Inloopren voor kippen - 3m x 3m x 2m

Kippenren - Janine, 8 October 2018
Inloopren voor kippen - 3m x 3m x 2m

Super aankoop! Ons authentieke kippenhok past goed in de ren en de kippen hebben nu heerlijk veel leefruimte. Het in elkaar zetten is wel even een karwei, maar zeker niet moeilijk. Een absolute aanrader!!!


Schildje - Beware of the Chickens

leuk - Ingrid, 8 October 2018
Schildje - Beware of the Chickens

precies zoals verwacht


Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1

- Angelique, 19 September 2018
Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1

Het is een prima ren, voldoende groot voor 4 konijnen.


Automatische deur voor kippenhok - Groen

Betrouwbare deur! - Ruth, 11 September 2018
Automatische deur voor kippenhok - Groen

We zijn heel blij met de autodoor. Hiervoor hadden we een andere automatische deur met lichtsensor maar deze was niet geïntegreerd in de deur waardoor de kans op falen groter was. Wij maken gebruik van de lichtsensor zodat de deur meteen opengaat zodra onze dames klaar zijn voor de dag en weer sluit wanneer ze weer op stok zijn gegaan. De batterij-indicator is ook heel handig!


Inloopren voor kippen - 2m x 2m x 2m

Heel tevreden! - Coppens, 10 September 2018
Inloopren voor kippen - 2m x 2m x 2m

Top kwaliteit, mooi en degelijk, eenvoudig te bouwen (maar het is raadzaam om eerst de handleiding volledig te lezen om verrassingen te vermijden). (PS terzijde : hopelijk hoeven we niet te lang meer te wachten op onze levering van dekzeilen!!)


Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

- Karine, 25 August 2018
Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Na aankoop van een gewoon houten kippenhok dat al na 1 week krom stond en toch 160 € gekost had, heb ik direct de aankoop van de Eglu Cube gedaan en ben daar uiterst tevreden van ! Pakket was met duidelijke beschrijving tot in de details verpakt en dan ook makkelijk ineen te steken ! Kippenhok is ook zéér goed schoon te maken, super ! Ik had eventjes vrees dat de kippen het trapje eng zouden vinden, maar ze hebben er geen problemen mee, enkel de allereerste dag ! Echt totaal super tevreden van !!! Nu heb ik spijt dat ik de kippenren niet erbij genomen heb, maar ben aan het sparen... Het enigste minpunt is toch de nogal dure kostprijs.


Renverlengstuk voor de Eglu Go UP - 1m

Het duurde even maar erg tevreden. - Ejm, 11 August 2018
Renverlengstuk voor de Eglu Go UP - 1m

Erg tevreden; goed verrijdbaar, prettig schoon te maken ,kippen tevreden. Het opbouwen van de ren was niet echt makkelijk, maar na wat puzzelen hadden we net binnen vier uur de hele constructie; ren plus nachthok in elkaar.


Fido Classic hondenbench 24" (61cm)

Fido Classic Hondenbench 24 - Albert, 6 August 2018
Fido Classic hondenbench 24" (61cm)

Perfecte kwaliteit / prijsverhouding en goede service!


Fido Studio 36 hondenbench - Wit

Prachtige bench - Susan, 24 July 2018
Fido Studio 36 hondenbench - Wit

Ik heb de Fido Studio 36 gekocht met bench en garderobe en twee Fido 24 hondenbenches. Heel mooi, de honden zijn er weg van en het staat prachtig in onze serre.


Fido Studio 36 hondenbench met garderobe - Wit

Mooie bench voor onze hond - Sandra, 24 July 2018
Fido Studio 36 hondenbench met garderobe - Wit

Mooi meubelstuk voor een hond die van comfort houdt. Onze hond Harry was er meteen blij mee. Het werd goed verpakt geleverd en met de gebruiksaanwijzing kon mijn man de bench met de bijgeleverde schroeven vrij snel in elkaar zetten. De bench zelf is aan beide zijden voorzien van een vergrendeling. De stevige plastic lade is een goede aanvulling en de hoes van het luxe hondenbed kan worden gewassen. De garderobe kan aan de zijkant worden bevestigd maar wij vonden het handiger om deze er los naast te zetten omdat het vrij zwaar is. Het geheel is een mooi en kwalitatief meubelstuk; het ziet er heel stijlvol uit en onze hond is er weg van!

1 van 12   Volgende