Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Klantenreviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
460
4 Sterren:
131
3 Sterren:
17
2 Sterren:
1
1 Ster:
2
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 611 beoordelingen

Geo vogelkooi nachthoes - Nachtblauw

Vogelkooi - Math, 2 August 2021
Geo vogelkooi nachthoes - Nachtblauw

Mooie kooi. Geschikt voor 2 parkieten. Levering perfect. Tweety en Joep zijn er blij mee.


Eglu Cube Mk2 met wielen en accessoires - Groen

Wauw! - Yasmine, 31 July 2021
Eglu Cube Mk2 met wielen en accessoires - Groen

Ik ben ZO blij met onze Omlet Cube! Voordien hadden wij een houten kippenhok type Zander. Het dagelijks schoonmaken was heel lastig (erover hangen, zwaar dak omhoog tillen, bleef enkel omhoog door er een zwak stokje tussen te steken,...). Omdat ik voor mijn rug een betere optie zocht, kwam ik bij omlet uit. Wij hebben 3 groothoenders die niet op stok slapen. Ik laat daarom het rooster eruit en dit kan perfect. Ze slapen met zijn 3tjes dicht op elkaar, maar dat deden ze in hun vorige hok ookal. Ik had wat stress ivm het trapje, maar ze zijn er alle 3 van de eerste avond gewoon in en uit geraakt. Het is best duur, maar het hok gaat heel lang mee en is van mooie kwaliteit. Het is ook zeer makkelijk te reinigen. Wij hebben meteen de autodoor met kippenhoklamp erbij besteld, dus wachten deze komst nog af. De levertijd duurt soms lang, maar het is het meer dan waard! Als enige extra puntje: Ook een schuif in het legnest zou handig zijn. Of nog beter: een soort bakje dat er nét inpast en uitneembaar is, zodat ook diegene die reeds eigenaar zijn van dit fantastische hok hun omlet kunnen upgraden door dit aan te kopen????


Inloopren voor kippen - 3m x 4m x 2m

Meer ruimte en beschreming voor onze toom - Sylvia, 30 July 2021
Inloopren voor kippen - 3m x 4m x 2m

Bij ons in de buurt zijn op het moment veel hongerige vossen, waardoor we de kippen niet meer zo gemakkelijk vrij door de tuin kunnen laten lopen. Daarnaast jaagt een valk dagelijks op mussen en onze kuikens. Meer veilige leefruimte was een must. ik ben erg blij met de stahoogte van inloopren. Hierdoor kan ik gemakkelijk de dieren verzorgen en kunnen onze kuikens rustig handtam gemaakt worden.


Fido Studio 24 hondenbench met garderobe - Wit

Mooi in interieur, maar slecht kussen - Shana, 27 July 2021
Fido Studio 24 hondenbench met garderobe - Wit

De bench zelf is stevig en past mooi in het interieur. Wat we wel spijtig vinden is de slechte kwaliteit van het kussen dat je erbij koopt. Het hoopt helemaal op vanbinnen na enkele weken gebruik en is erg oncomfortabel daardoor.


Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Solide kippenhok - Jolanda, 26 July 2021
Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Begin juni dit hok besteld ,met wat vertraging en wat onduidelijke communicatie eind juni dit hok ontvangen. Door vakantie dit pas afgelopen weekend in elkaar kunnen zetten. Het leek in het begin op een Ikea bouwpakket maar het zat redelijk snel in elkaar waarbij we wel wat schroefjes overhielden haha. Gebruiksaanwijzing in het Engels, voor ons geen probleem maar misschien toch handig om m ook in het Nederlands te leveren.. Onze kippen snappen er nog niet veel van, die zetten we dus s' avonds maar zelf in het hok. Hopelijk zijn we nu van de bloedluisellende af..


Fido Studio 24 hondenbench met garderobe - Walnoot

zeer tevreden met de aankoop.


Geo vogelkooi - Turquoise en goud

Prachtige kooi - Sanne, 25 July 2021
Geo vogelkooi - Turquoise en goud

Na het lange twijfelen zo blij met mijn keus


Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Blij met onze Eglu Go - Charlotte, 24 July 2021
Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Wij hebben de Eglu Go nu ongeveer een maand in gebruik. Het in elkaar zetten was wel even een halve dag werk, vooral de ren. Deze leek niet altijd goed te passen en de verbinding aan het nachthok werd in de handleiding niet duidelijk. De dames, we houden er 4 Cochin krielen in, hebben het er heerlijk. Ze maken eveneens enthousiast gebruik van de zitstok in de ren en 's nachts kruipen ze in een hoekje van het nachthok. Wat wij ons wel afvragen hoe het nachthok nou helemaal gereinigd kan worden als de ren er ook aan vast zit. Afspuiten van de ingang van het nachthok zal dan door het raster van de ren heen moeten gebeuren? En aangezien onze Eglu met ren op een zandbodem staat lijkt me dat niet heel handig. We zijn dus nog even zoekende naar een handige manier om het nachthok te reinigen, zonder dat de kippen er last van hebben.


Eglu Go UP kippenhok met accessoires - Groen

Kippenhok - John, 23 July 2021
Eglu Go UP kippenhok met accessoires - Groen

Het kippenhok is functioneel, makkelijk schoon te maken en ziet er leuk uit. Echter het in elkaar zetten duurt uren en levert genoeg ergenis op. Je gaat niet tijdens het in elkaar zetten het filmpje bekijken. Suggestie: kleuren afstemmen op onderdeel. Bovendien twee boekjes bijgeleverd, verschillende uitleg.


Eglu Go Up kippenhok met wielen en accessoires - Groen

Bedenkingen - Mathilda, 23 July 2021
Eglu Go Up kippenhok met wielen en accessoires - Groen

Wij hebben dit hok aangeschaft vanwege terugkerende problemen met bloedluis. Nu een maand later is de bloedluisplaag verholpen waar we heel blij om zijn, maar…. de kippen vinden het rooster op de bodem niet fijn en wilden daarom het hok niet in. Sinds een week het rooster eruit gehaald, sindsdien gaan de kippen wel het hok in, en slapen ze nu op de bodemplaat bedekt met stro. Maar de bodemplaat is daar niet voor bedoeld en mist ondersteuning aan de onderkant. Hier moeten we dus nog iets op verzinnen. Had dit hok niet gekocht als ik dit van tevoren had geweten..

1 van 62   Volgende