Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

Onze beoordelingen

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:
93
4 Sterren:
40
3 Sterren:
6
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 139 beoordelingen

Omlet zitstok voor kippen - 1 meter

Fijne extra zitruimte voor mijn kippen - Betty, 16 February 2019
Omlet zitstok voor kippen - 1 meter

Fijne, degelijke zitstok die mijn kippendames extra ruimte van de grond biedt in de buitenlucht. Bevestiging is wel een dingetje omdat dat pas kan als het hok in elkaar zit en er ook enkele handelingen moeten worden verricht binnenin de ren waar voor een mens niet heel veel bewegingsruimte is .... Verder is het zaak als je weet waar de stok moet komen om eerst de steunen aan de ren te bevestigen en dan pas de stok in de steunen vast te maken. Als je het andersom doet dan krijg je het niet voor elkaar vanwege de schuine vorm van de ren. De dames hebben de stok direct in gebruik genomen en lijken er erg mee in hun sas!


Renverlengstuk voor de Eglu Go UP - 1m

Fijne extra buitenruimte voor mijn kippen - Betty, 16 February 2019
Renverlengstuk voor de Eglu Go UP - 1m

Ik heb dit verlengstuk bij mij Eglu Go Up hok gekocht omdat ik buitenruimte voor de kippen zonder verlengstuk echt te klein vond. Nu hebben ze wat meer scharrelruimte die ze ook wel kunnen waarderen. Ik vraag me wel af hoe duurzaam de kunststof clipjes zijn die de ren bij elkaar houden, maar de tijd zal het leren.


Eglu Go UP kippenhok met 2m ren en wielen - Groen

Praktisch, mooi en degelijk hok - Betty, 16 February 2019
Eglu Go UP kippenhok met 2m ren en wielen - Groen

Voordat ik het hok kocht heb ik een soortgelijk hok bij mijn buurman kunnen bekijken om te zien of de aanzienlijke aanschafprijs in verhouding stond met de kwaliteit. Na het plaatsen van de bestelling was het hok snel geleverd ook al kwam deze uit het Verenigd Koninkrijk. Transportschade aan de meegeleverde voerbak werd snel verholpen. Binnen enkele dagen had ik een nieuwe in huis. Het in elkaar zetten was wel een klusje. Vooral de ren met al die clipjes die niet heel makkelijk sluiten. Omdat wij een extensie aan de ren en de wielen erbij hadden besteld hadden we drie gebruiksaanwijzingen die we ook alle drie nodig hadden, al kwamen we er niet altijd uit. Vragen daarover werden echter snel beantwoord, dus dat was prima. Ik heb wel mijn vraagtekens over de duurzaamheid van de clipjes die de ren bij elkaar houden aangezien deze van kunststof zijn. Mijn ervaring met kunststof, zonlicht en koude is dat het materiaal hard wordt en breekt ... De tijd zal het leren. De drie dames die het hok als huis hebben lijken tevreden met hun onderkomen. Door de eenvoudige verplaatsbaarheid hebben ze om de paar dagen een nieuw stuk gras om lekker in te scharrelen. Hun binnenverblijf is makkelijk af te sluiten en het schoonmaken is een peulenschil. Al met al blij met deze mooie en praktische blikvanger!


Omlet Product Brochure (English)

brochure - Koenhen, 15 February 2019
Omlet Product Brochure (English)

I only received the brochure and it already looks great. Can't wait but our new house and garden is not ready yet. Want to have a few chickens in our garden.


Qute kooi voor hamsters en gerbils - Wit - Met opbergvak

Qute Kooi Voor Hamsters En Gerbils - Functioneel & Stylish - Michiel, 13 February 2019
Qute kooi voor hamsters en gerbils - Wit - Met opbergvak

Fijn hok die niet alleen goed oogt, maar ook zeer functioneel is. De service van Omlet is ook excellent. Bij levering was een een onderdeel beschadigd en werd zonder moeite per ommegaande kosteloos vervangen voor een nieuwe.


Fido Studio 24 hondenbench - Wit

Blij - Quinti, 11 February 2019
Fido Studio 24 hondenbench - Wit

Blij met deze bench. Normaal geen voorstander van want ze zien er lelijk uit maar deze is een uitzondering. Past goed ih interieur en genoeg plek voor de hond. Aanrader!


Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Paars

Fijn kippenhok - Julie, 24 January 2019
Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Paars

Ik heb dit hok gekozen voor het formaat & uiterlijk en ik ben niet teleurgesteld. Ik heb drie Peking krieltjes die blij zijn met hun onderkomen en genoeg ruimte hebben. Beide hennen leggen bijna elke dag eieren in de nestbox.


Eglu Go UP kippenhok met 2m ren en wielen - Paars

Super product - Barbara, 24 January 2019
Eglu Go UP kippenhok met 2m ren en wielen - Paars

We hebben een Eglu gekocht voor onze drie hennen omdat hun houten kippenhok begon te vervallen en het onderhoud veel tijd in beslag nam. Dit kippenhok is snel en makkelijk proper te maken en de dames voelden zich er snel in thuis. We zijn heel blij met onze aankoop.


Eglu Cube Mk2 met 3m ren - Groen

fantastisch product - echte aanrader! - Catherine, 24 January 2019
Eglu Cube Mk2 met 3m ren - Groen

Dit is de eerste keer dat ik kippen houd en ik heb er nooit over getwijfeld iets anders voor mijn eerste kippen te kopen dan een Eglu Cube. Ik ben helemaal tevreden met mijn keuze - net als mijn kippen! Het duurde één avond voordat ze uit zichzelf op stok gingen, ze vinden het hok zo fijn dat ze er soms zelfs overdag gebruik van maken! Stijlvol en makkelijk op te zetten. Ik word elke keer blij als ik door het raam naar buiten kijk!


Eglu Go konijnenhok met accessoires - Paars

Konijnenhok - Lidwine, 23 January 2019
Eglu Go konijnenhok met accessoires - Paars

Na jaren een houten hok gehad te hebben sinds kort deze eglu aangeschaft. Ontzettend blij met dit hok! Goede kwaliteit groot genoeg voor mijn konijnen om in te slapen. Hok in elkaar gezet aan de hand van een filmpje via YouTube. De instructies zaten er niet bij. Isoleert goed , makkelijk schoon te maken!

1 van 14   Volgende