Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Beoordelingen voor Eglu Go konijnenhok

Terug naar product

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 11 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Leuk - Wendy,

Mooi product. Ziet er duurzamer uit dan klassieke hok.
Review voor: Eglu Go konijnenhok met accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Nov 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Dwergkonijn


Mooi hok - Melissa,

Je bent wel even bezig om het hok en de ren in elkaar te zetten, maar dan heb je ook wat.
Review voor: Eglu Go konijnenhok met 2 meter ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Aug 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Hangoor Konijn


Fijn nachthok! - Dewi,

Heel blij met het nachthok. Zo fijn dat je het kan afsluiten als je het verschoond terwijl de konijnen lekker in de ren zitten. De ren zelf is ook prima, maar minder praktisch. Je kunt niet overal in de ren makkelijk komen en juist op die plekken zetten de konijnen steeds hun lege voerbak ???? Ook het in elkaar zetten van de ren was lastiger dan nodig. De beschrijving en overzicht van waar de clipjes bevestigd moeten worden kan echt véél duidelijker.
Review voor: Eglu Go konijnenhok met accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Jul 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 10+ Hangoor


Mooi en functioneel - Fleur,

Hok voldoet aan verwachtingen. Het is makkelijk verrijdbaar met de wielen eronder. Makkelijk te verschonen, scheelt me veel tijd in vergelijking met het vorige hok (twee verdiepingen met een la).
Review voor: Eglu Go konijnenhok met 2 meter ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Feb 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Hangoorkonijnen


Prima hok - Verzijl,

Zoals het kippenhok is ook het konijnenhok perfect. Gebruiksaanwijzing en montage duidelijk
Review voor: Eglu Go konijnenhok met 2 meter ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Sep 2020


- Patrick,

Zeer tevreden over Eglu Go konijnenhok
Review voor: Eglu Go konijnenhok met 2 meter ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Jun 2020


Konijnenhok - Lidwine,

Na jaren een houten hok gehad te hebben sinds kort deze eglu aangeschaft. Ontzettend blij met dit hok! Goede kwaliteit groot genoeg voor mijn konijnen om in te slapen. Hok in elkaar gezet aan de hand van een filmpje via YouTube. De instructies zaten er niet bij. Isoleert goed , makkelijk schoon te maken!
Review voor: Eglu Go konijnenhok met accessoires - Paars

Geverifieerde aankoop: Jun 2020


Geweldig hok - Judith,

Het Eglu konijnenhok is een zeer mooi en prettig hok voor konijnen. Het is goed ruim. Makkiijk schoon te maken. De konijnen knabbelen er niet aan. Aandachtspuntje is dat de konijnen in en uitgang aan de voorzijde is en de la aan de achterzijde. Met plaatsen iets om rekening mee te houden. Kan niet met de achterzijde tegen een muur staan. Kleur is ook erg leuk.
Review voor: Eglu Go konijnenhok met accessoires - Paars

Geverifieerde aankoop: Sep 2018


Top en tip - Eleni,

Pas geleden de bestelde Eglu Go Hutch + 2 m ren ontvangen voor onze 5 cavia's. Positief: mooi geheel, degelijke kwaliteit en erg makkelijk om in het hok te komen en het schoon te maken. Negatief: - Het in elkaar zetten van de ren viel behoorlijk tegen en duurde lang; de onduidelijke handleiding. - Het geheel van hok en ren is lastig te verplaatsen, bv om de ren schoon te maken. Dit is bij cavia's wel regelmatig nodig. Wij hebben geen gras maar tuintegels en bij het verplaatsen ben ik bang voor schade door het schuren over de tegels. - De bijgeleverde drinkfles lekte direct, was dus binnen 5 min. leeggelopen in het hok. Overig: - De ren biedt goede bescherming tegen allerlei roofdieren, maar niet tegen katten die hun poten door de tralies steken. Dat had ik zelf kunnen voorzien natuurlijk. Door er transparante platen van de bouwmarkt voor te zetten is dit probleem verholpen. Ondanks het bijpassende dekzeil (half transparant) wordt het in de ren behoorlijk nat als het regent. Nog geen goede oplossing voor gevonden.
Review voor: Eglu Go konijnenhok met 2 meter ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Jun 2018

Omlet antwoord: Hallo Eleni, Misschien kun je een bij het verplaatsen van hok en ren een paar ronde stokken er onder leggen, en dan bij de ren optillen en alles verplaatsen? Voor een droge ren adviseer ik je om een transparant dekzeil te bestellen. en dit aan de windzijde (westen, neem ik aan) tot onderaan te bevestigen en dan over de ren te trekken. Bij mij werkt dat prima, en voor schaduw doe je tweede zeiltje daar dan weer overheen! En tot slot: drinkflesje wordt nieuw toegestuurd!


Mooi ogend en kwalitatief konijnenhok - Matthijs,

Vorige maand kocht ik de Eglu Go Hutch (2m ren) voor mijn twee konijnen. Het hok werd op tijd geleverd, maar toen ik het hok wilde in elkaar steken, zag ik dat er een aantal (kleine) zaken niet klopten. Opbouw hok: Ik had het hok al zo goed als in elkaar gestoken, toen ik opmerkte dat ik eigenlijk een vijsje ontbrak (er zat wel een ander vijsje bij dat ik er dan maar in de plaats heb ingestoken). Ik had dus alle vijsjes op voorhand geteld, maar er niet op gelet dat er eigenlijk eentje verkeerd bijzat. Misschien zou het handiger zijn mochten jullie de vijsjes per soort in een apart zakje bij de bestelling steken? Hetzelfde is ook gebeurd bij de clips waarmee je de ren in elkaar zet. Ik had twee hoekclips te weinig, waardoor ik me beholpen heb met gewone enkelvoudige clips (werkte eigenlijk ook prima). Daarnaast zag ik, toen het hok volledig klaar was, dat ik twee gekromde stangen over had, die eigenlijk helemaal niet bij het hok pasten (maar bij het kippenhok waarbij je de optie hebt om wielen bij te kopen). Het heeft ook wel een aantal uren geduurd voor ik het hok in elkaar had gestoken, de handleiding is niet heel duidelijk (alsook de links naar de online tutorials). Een tip voor de handleiding: duidelijkere foto's of eventueel, aangezien je het hok online bestelt, een online handleiding in 3D. Kwaliteit en review hok algemeen: Het hok is, in tegenstelling tot de standaard houten konijnenhokken, van kwalitatief materiaal gemaakt, dat zie je en voel je. Het oogt ook mooi in de tuin en is makkelijk in het onderhoud. De konijnen lijken er ook van overtuigd. Een punt waarmee in de toekomst misschien kan rekening gehouden worden: De spanwijdte tussen de tralies is geschikt om vossen, marters e.d. tegen te houden, maar een rat kan zich hier toch nog tussenwringen. Ik weet niet of het haalbaar is om de wijdte iets minder 'groot/breed' te maken? In het algemeen zijn ik en mijn konijntjes heel tevreden over het hok; het oogt mooi en is kwalitatief afgewerkt, het is ook makkelijk te onderhouden en is ongeveer groot genoeg. Alleen de opbouw en de wijdte van de tralies zijn punten ter verbetering, naar mijn inziens. Hoe dan ook, eens je dit hok aanschaft, zal je nooit nog een ander hok willen!
Review voor: Eglu Go konijnenhok met 2 meter ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Nov 2017

Omlet antwoord: Hallo, Jammer van die vijzen: ontbrekende onderdelen kunnen altijd kostenloos bij ons nabesteld worden. De twee gebogen beugels zijn trouwens ter versteviging van de ren, dus die zou je nog aan de binnenzijde kunnen monteren en vastzetten? Het maakt in ieder geval wel duidelijk dat de instructie beduidend beter zou kunnen! Bedankt voor de beoordeling en de tips, en vooral veel plezier gewenst met de konijnen en het hok!

1 van 2   Volgende