Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor De Fido Studio hondenbench

2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 12 geverifieerde beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Filter By:

Knappe bench - Katrien,

Zeer tevreden met de bench voor onze nieuwste huisgenoot. Past mooi in het interieur zonder bench gevoel te hebben
Review voor: Fido Studio 24 hondenbench met garderobe - Wit

Geverifieerde aankoop: Jul 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 Dwergschnauzer


Mooi in interieur, maar slecht kussen - Shana,

De bench zelf is stevig en past mooi in het interieur. Wat we wel spijtig vinden is de slechte kwaliteit van het kussen dat je erbij koopt. Het hoopt helemaal op vanbinnen na enkele weken gebruik en is erg oncomfortabel daardoor.
Review voor: Fido Studio 24 hondenbench met garderobe - Wit

Geverifieerde aankoop: Dec 2020 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 Toller

Omlet antwoord: Beste Shana, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven over uw Fido Studio. Het spijt me te horen dat de inhoud van het kussen opgehoopt is. Ik heb uw feedback doorgegeven aan ons design team en zij zullen kijken of ze dit in toekomstige producten kunnen verbeteren. Indien u wilt kunt u altijd ook foto's naar ons toesturen zodat wij een beter inzicht krijgen wat er is gebeurd en hoe te voorkomen. Graag wil ik u er wel op attenderen dat het kussen niet geschikt is voor de wasmachine en alleen de hoes gewassen kan worden. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak en ik kijk uit naar uw antwoord. Met vriendelijke groet, Clemence Omlet Customer Service team


mooi - Antoine,

zeer tevreden met de aankoop.
Review voor: Fido Studio 24 hondenbench met garderobe - Walnoot

Geverifieerde aankoop: Jun 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 Boomer


leuke bench - Linda,

Echt een aanrader. past goed in het interieur.
Review voor: Fido Studio 36 hondenbench - Wit

Geverifieerde aankoop: Apr 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 Bernedoodle


Aanrader, past in het interieur - Katharina,

Mooie bench, onze Billie heeft zich direct thuis gevoeld in zijn 'huisje'. Past mooi in de keuken vind ik, mooi valt helemaal niet zo op als bench. Het kastje is praktisch om alles in op te bergen. Zeker een aanrader!
Review voor: Fido Studio 24 hondenbench met garderobe - Wit

Geverifieerde aankoop: Sep 2020


Mooie degelijke bench - Nicole,

De bench ziet er mooi uit en is heel stevig. Kost wat tijd om hem in elkaar te zetten, maar is zeker de moeite waard! Wij gebruiken hem als konijnenkooi. Gewone kooien zijn zo lelijk. De omlet hondenbench past mooi in het interieur.
Review voor: Fido Studio 36 hondenbench met garderobe - Walnoot

Geverifieerde aankoop: Aug 2020


Super design - Tom,

Sjarlie voelde zich onmiddellijk thuis in de Bench! De bench mag gezien worden in de woning en is bovendien praktisch.
Review voor: Fido Studio 24 hondenbench met garderobe - Wit

Geverifieerde aankoop: Mei 2019


Prachtige bench ! - Natalie,

Zeer mooie kamerbench. Past perfect in ons interieur. Onze boerenfox ligt er graag in, heeft mooi zicht vanuit de bench.
Review voor: Fido Studio 36 hondenbench - Wit

Geverifieerde aankoop: Mrt 2019


Blij - Quinti,

Blij met deze bench. Normaal geen voorstander van want ze zien er lelijk uit maar deze is een uitzondering. Past goed ih interieur en genoeg plek voor de hond. Aanrader!
Review voor: Fido Studio 24 hondenbench - Wit

Geverifieerde aankoop: Jan 2019


Erg mooi - Pallavi,

Echt een prachtige bench. Het past heel mooi bij de rest van onze meubels in de woonkamer. Het is heel solide en het is het perfecte formaat voor onze labrador pup. Ook met de waterbak, speeltjes en bed in de bench heeft hij genoeg ruimte om te bewegen. Een echte aanrader, vijf sterren.
Review voor: Fido Studio 36 hondenbench met garderobe - Wit

Geverifieerde aankoop: Nov 2020

1 van 2   Volgende