Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Beoordelingen voor Universele automatische deur voor kippenhokken

Terug naar product

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 162 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uitstekend - Gerard,

We hebben een verijdbaar kruiwagen kippenhok. Hier kon alleen een horizontaal bewegend deurtje in. Hij paste eigenlijk prima. Hij doet het goed. Eenvoudig in te stellen en de dames hebben geen klachten.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Geverifieerde aankoop: Apr 2022 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Kip


Mooi product - John,

Goed product, gaat keurig na 20 minuten nadat het licht of donker wordt open of dicht. Zit er nu een week in, weet natuurlijk nog niet hoelang die mee gaat. Verder prima te monteren.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Apr 2022 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Krieltjes


Uitstekend product - Sjors,

Beschrijving, verpakking en werking van product is super degelijk. Kost wat maar zeker het geld waard.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Apr 2022 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Verschillend


stevige deur van goede kwaliteit - Luc,

heb deze aangekocht na lang twijfelen daar dit toch wel een prijzige aankoop is en ben na vergelijking met andere modellen toch voor de Omlet deur gegaan Heb er geen spijt van want dit is echt wel een topdeur van goede en stevige kwaliteit De kippen zitten nu veilig in hun hok en wij zijn gerustgesteld want in het verleden zijn er al kippen geroofd door de vos en dit wilden we niet meer meemaken
Review voor: Autodoor bevestigingsset voor Omlet kippenrennen

Geverifieerde aankoop: Apr 2022 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


Werkt prima - Guy,

Dit is wat ik nodig had tevreden met de aankoop
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Sussex kippen


Prima deurtje - Dirk,

Deurtje is nu een maand in gebruik; Eenvoudige montage en werkt perfect (met de klokfunctie). Eindelijk een vossenvrij hok voor mijn lieve kippen!
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Apr 2022 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Bruine legkippen


Prima deurtje - Dirk,

Heb het deurtje nu een maand geleden voor mijn kippen gekocht. Eenvoudige montage, mooi design én uiterst nauwkeurig (klokinstelling). Hopelijk nu voor altijd verlost van hongerige vossen in mijn buurt!
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Apr 2022 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Bruine legkippen


Deurtje is degelijk, batterijen in bedieningspaneel zijn niet gemakkelijk te vervangen, had mijn inziens beter gekund - Jan,

Zie boven
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Apr 2022 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Verschillend


Super gewoon - Kevin,

Doet wat het belooft. Ik vind het zelfs een WOW gevoel hebben. Zeer makkelijk te installeren en in te stellen. Eerste dagen wat in de gaten gehouden 's morgen en 's avonds maar was eigenlijk nooit nodig. Nu kan ik met een gerust hart gaan slapen!
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Apr 2022


Werkt prima - Emanuel,

Het openen en sluiten van de deur heb ik ingesteld volgens de hoeveelheid licht. Het werkt perfect. We hoeven niet meer vroeger op te staan om het hok te openen. De automatische deur heeft heel wat rust gebracht.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Geverifieerde aankoop: Mrt 2022 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 8-10 legkippen + een haan

1 van 17   Volgende