Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Beoordelingen voor De Chicken Swing kippenschommel

4 Sterren:
0
3 Sterren:
0
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 10 geverifieerde beoordelingen
Schrijf een review
Filter By:

Geweldig - The,

De zijdehoenders vinden het maar een eng ding maar de paduas zijn er gek van

Geverifieerde aankoop: Okt 2018 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 10+


Leuk idee zo'n kippenschommel! - Hanny,

Leuk idee zo'n kippenschommel. Het was een cadeau voor vrienden van mij met kippen. De schommel hangt een paar weken .......... maar geen kip is er nog op geweest. Het idee was leuk en we houden hoop dat er toch tenminste 1 kip de schommel gaat uitproberen! ;-)

Geverifieerde aankoop: Jul 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6


- Eline,

Super hok. Makkelijk schoon te maken en ruimte genoeg voor onze 5 kriel kippen. Enige minpunt is het in elkaar zetten. Dat kost wat moeite maar dan heb je ook wat

Geverifieerde aankoop: Aug 2020


Goed product! - Angelina,

Makkelijk op te hangen, neemt niet veel plaats in en ziet er ook leuk uit. Mijn kippen liepen er al snel warm voor hoewel ik het ze nog niet echt uit heb zien proberen, maar ik weet zeker dat jonge kippen het heel leuk zullen vinden!
Review voor: De Chicken Swing kippenschommel

Geverifieerde aankoop: Dec 2019


Wat elke kritische kip wil - Bruce,

Doet wat het moet doen. De kippen vinden het geweldig.
Review voor: De Chicken Swing kippenschommel

Geverifieerde aankoop: Nov 2019


- Andrea, Lancs,

Kwalitatief product waar ze blij mee zijn
Review voor: De Chicken Swing kippenschommel

Geverifieerde aankoop: Okt 2019


Veel plezier voor de dames! - Mary,

Ik houd mijn dames graag met iets bezig. Toen ik de chicken swing zag moest ik hem gewoon hebben! De dames vinden het geweldig! Ze kunnen vrij hoog springen dus het is geen probleem voor ze om er op & af te komen. Het ziet er zo grappig uit om ze in het zonnetje erop los te zien schommelen. Ze vinden het enorm leuk. Zeker goed besteed geld. Kan dit aan iedereen met kippen aanbevelen.
Review voor: De Chicken Swing kippenschommel

Geverifieerde aankoop: Sep 2020


Geliefd door kippen - Geoffrey,

Proberen er vaak met z'n tweetjes tegelijk op te zitten en dat lukt.
Review voor: De Chicken Swing kippenschommel

Geverifieerde aankoop: Jun 2017


Waar voor zijn geld - Patricia,

Ik weet niet wie er het meest bl-ei mee was... ik of mijn drie dames. Niets negatiefs over te zeggen. Love it
Review voor: De Chicken Swing kippenschommel

Geverifieerde aankoop: Feb 2017


De kippenschommel - Linda,

Wat een super idee. We hebben hele blije kippen, die allemaal tegelijk op de schommel willen. Zal zo snel mogelijk foto's sturen.
Review voor: De Chicken Swing kippenschommel

Geverifieerde aankoop: Nov 2015