Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Beoordelingen voor Eglu Go kippenhok

3 Sterren:
0
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 32 geverifieerde beoordelingen
Schrijf een review
Filter By:

Bij regen wordt de voetbal nat - Jessica,

Een maand geleden gekocht, prima ren. Het hokje nog niet gebruikt omdat ik 10 kipjes heb
Review voor: Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Aug 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 8-10 Kippen


Super tevreden - Irene,

Ik heb de eglu up nu een paar dagen en vanaf dag 1 een succes! Het enige wat jammer is dat de bijgeleverde voer/drink bakken te groot zijn voor mijn serama kippen. Maar super tevreden met dit mooie moderne hok. Ze zitten daar Snachts veilig in.
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Aug 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Serama


uitstekend - Gitte,

Ik ben erg blij met dit kippenhok. Het is erg praktisch en mooi vormgegeven. Het was in een paar uur gemonteerd en de kippen zijn er meteen na montage gaan inzitten. Dus voor hen was het hok ook meteen dik in orde.
Review voor: Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Jun 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 legkip


Leuk en praktisch hok - Inge,

We hadden in de lente enorm veel last van bloedluizen. Sinds we het hok een maand geleden kochten , hebben onze kipjes geen last meer van ongedierte. Ook het uitkuisen gaat super snel en handig. Kortom ,wij zijn heel tevreden!!
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Jul 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Sussex


Solide kippenhok - Jolanda,

Begin juni dit hok besteld ,met wat vertraging en wat onduidelijke communicatie eind juni dit hok ontvangen. Door vakantie dit pas afgelopen weekend in elkaar kunnen zetten. Het leek in het begin op een Ikea bouwpakket maar het zat redelijk snel in elkaar waarbij we wel wat schroefjes overhielden haha. Gebruiksaanwijzing in het Engels, voor ons geen probleem maar misschien toch handig om m ook in het Nederlands te leveren.. Onze kippen snappen er nog niet veel van, die zetten we dus s' avonds maar zelf in het hok. Hopelijk zijn we nu van de bloedluisellende af..
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Jun 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Wynandotte kriel


Blij met onze Eglu Go - Charlotte,

Wij hebben de Eglu Go nu ongeveer een maand in gebruik. Het in elkaar zetten was wel even een halve dag werk, vooral de ren. Deze leek niet altijd goed te passen en de verbinding aan het nachthok werd in de handleiding niet duidelijk. De dames, we houden er 4 Cochin krielen in, hebben het er heerlijk. Ze maken eveneens enthousiast gebruik van de zitstok in de ren en 's nachts kruipen ze in een hoekje van het nachthok. Wat wij ons wel afvragen hoe het nachthok nou helemaal gereinigd kan worden als de ren er ook aan vast zit. Afspuiten van de ingang van het nachthok zal dan door het raster van de ren heen moeten gebeuren? En aangezien onze Eglu met ren op een zandbodem staat lijkt me dat niet heel handig. We zijn dus nog even zoekende naar een handige manier om het nachthok te reinigen, zonder dat de kippen er last van hebben.
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Jun 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Cochin kriel


Mijn kippen vinden het geweldig - Smets,

sinds een paar weken zitten mijn krielkippen in de Eglu go. Ze vinden het geweldig. Elke avond na het scharrelen in de tuin komen ze in hun kippen hok zitten. veilig van de vos/marter die soms langs komt.
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Mei 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Chabo


Wij blij, kippen blij ;-) - Jan,

De juiste aankoop en helemaal vos- en marterveilig!
Review voor: Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Mrt 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Sussex


schitterend kippenhok: prachtig design en zéér gebruiksvriendelijk - Jana,

We houden voor het eerst kippen en zijn ongelofelijk tevreden met dit kippenhok. Super handig dat je het vanvoor en vanachter kan opendoen. De kunststoffen lades zijn zo makkelijk schoon te maken dat het een plezier is. En het is een erg mooi design dat goed past in de tuin. De buren vonden het zo tof dat ze zelf twee kippenhokken hebben besteld. En de andere buren, wilden ook al eens komen kijken. Kortom, het slaat aan. En onze kippen zouden er het liefst van al de hele dag in zitten!
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Apr 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 cochin krielen


Prima verzending, gemakkelijk in elkaar te zetten en prachtige woning voor de kippen. - Jacques,

Your Order Number: Februari 2021
Review voor: Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Feb 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Jonge Barnevelders l

1 van 4   Volgende