Beoordelingen voor Eglu Go kippenhok

3 Sterren:
0
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 24 geverifieerde beoordelingen
Schrijf een review
Filter By:

Prima verzending, gemakkelijk in elkaar te zetten en prachtige woning voor de kippen. - Jacques,

Your Order Number: Februari 2021

Geverifieerde aankoop: Feb 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Jonge Barnevelders l


Super handig kippenhok - 2 heel tevreden kipjes - Julie,

Heb dit kippenhok aangekocht omdat we de laatste 3 jaar hardnekkige bloedluizen in ons houten kippenhok hadden. Na heel veel geld uit te geven aan poedertjes, sprays en speciaal kippenvoer, dan toch maar beslist om te investeren in een kippenhok van kunststof. En zeker geen spijt van! Het in elkaar steken van het hok ging supervlot! Op een uurtje stond deze al te pronken in onze ren. Ook het uitkuisen is een droom! Gewoon de onderkant uitschuiven, eens afspoelen en met een sponsje afkuisen. De kipjes voelen zich terug kiplekker!

Geverifieerde aankoop: Jan 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Cochin Kriel


Zeer tevreden met dit onderhoudsarme en mooie kippenhok! - Sarah,

Zeer goed kippenhok: goed geïsoleerd, onderhoudsarm, makkelijk proper te maken, de kippen lijken er graag in te zitten en het oogt mooi! Bloedluizen ben ik nog niet tegengekomen. Ik heb ook het frame en de ladder erbij gekocht. De eerste avond heb ik de kippen in het hok moeten zetten, vanaf dan hebben ze telkens zelf hun weg gevonden.

Geverifieerde aankoop: Jan 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Sussex, Bleu De Land


Mooi design en praktisch kippenhok - Remy,

Eenvoudig in elkaar te zetten. Super makkelijk schoon te maken. Fijn gebruiksvriendelijk hok.

Geverifieerde aankoop: Aug 2020


- Franka,

Erg fijn kippenhok waar geen luizen in komen! Makkelijk schoon te houden.

Geverifieerde aankoop: Aug 2020


- Pattyn,

Een hele snelle verzending de woensdag besteld en de vrijdag al hier,ik raad het iedereen aan

Geverifieerde aankoop: Jul 2020


Subliem kippenhok - Van Waaijen,

Stop met zoeken naar een ideaal kippenhok. Vergeet alle houten exemplaren en ga voor dit moderne kunststof exemplaar. Super simpel en snel schoon te maken. Onze 4 Wyandottes (kriel) hebben het goed naar hun zin en leggen goed. Het hok is makkelijk te monteren en te verplaatsen. Ongedierte en vooral bloedluis is kansloos. Er is eigenlijk maar 1 minpunt en dat is de levertijd. Op ons verzoek is het nachthok eerder geleverd, omdat vanwege een staaltekort de ren pas later geleverd kon worden. Gisteren bericht dat de ren wordt nageleverd, 8 weken nadat we het nachthok in gebruik hebben genomen. Tot die tijd hebben we een geïmproviseerde ren gebruikt die we weggooien als de echte ren arriveert. Niet twijfelen dus, het is een uitgave, maar dan heb je wel een uitstekend product wat een hoop ergernis voorkomt.

Geverifieerde aankoop: Mei 2020


- Eddy,

Super kippenhok! Zeer gemakkelijk om proper te houden. Origineel en mooi design, kortom alleen maar positief. Het is een luxe hotel voor onze 3kippen.

Geverifieerde aankoop: Jun 2020


Fijn, gemakkelijk hok. - Marije,

In 2018 onze Eglu Go in het groen gekocht. Makkelijk in elkaar te zetten door 1 persoon. Nu 2020 nog steeds tevreden met het hok, makkelijk schoon te maken, gebruiksvriendelijk. Heeft in weer en wind gestaan en is niet te zien. 2x per jaar hoge druk tussen alle kieren en wekelijks bij 'grote' schoonmaak sopje erdoor. Zeker geen spijt van gekregen. Geen bloedluis of andere narigheid gehad bij de kippen. Zonder ren en verhoging gekocht, verhoging is wel aanrader, nu zelf wat geknutseld. Ren hebben wij zelf gemaakt ik vond deze te klein (Bij mij hebben ze 8 bij 5 meter buiten en rondom de eglu nog extra ruimte van 1,5 bij 2 bij heel slecht weer niet in de ren ivm klei grond).

Geverifieerde aankoop: Jun 2018


Zeer tevreden over de opvolging en het product! - Harte,

Tijdens onze bestelling hadden we een foutje gemaakt maar Omlet maakte dit direct in orde en ons nieuw kippenhok werd snel geleverd. Het in elkaar steken van het kippenhok ging heel vlot en onze kippen zijn erg tevreden met hun nieuwe thuis! We hebben het nog niet moeten kuisen maar het lijkt ons heel wat eenvoudiger dan de meeste andere kippenhokken. Een echte aanrader!

Geverifieerde aankoop: Jul 2019

1 van 2   Volgende