Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Beoordelingen voor Eglu Go kippenhok

Terug naar product

5 Sterren:

0

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 10 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Handig hok - Ther,

Ik had alleen fijner gevonden als het rooster wat in het hok zit ook toegankelijk zou zijn voor kuikens...onze kuikens vallen nju tussen de spijltjes. Ook vinden wij het rooster net is te groot voor serama's net zoals de bijgeleverde voerbak. Die zijn zo groit dat we het haast als legnest kunnen gebruiken. We hadden het fijn gevonden als we het legnest zelf konden bepalen aan welke zijde we die willen. Voor ons was de andere kant handiger geweest. Maar desondanks zijn we zeker nog altijd heel erg blij met het hok ! We vinden de thermodeken echt ideaal voor onze kleine kwetsbare serama's en het electrische deurtje is helemaal ideaal. Stiekem al weer aan het kijken naar eentje erbij ???? mocht je nuttige filmpjes willen zien van een thermodeken bekijk dan onze YouTube pagina van de broedendemeiden!
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 10+ Serama, cochin,zijde


Bij regen wordt de voetbal nat - Jessica,

Een maand geleden gekocht, prima ren. Het hokje nog niet gebruikt omdat ik 10 kipjes heb
Review voor: Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Aug 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 8-10 Kippen


uitstekend - Gitte,

Ik ben erg blij met dit kippenhok. Het is erg praktisch en mooi vormgegeven. Het was in een paar uur gemonteerd en de kippen zijn er meteen na montage gaan inzitten. Dus voor hen was het hok ook meteen dik in orde.
Review voor: Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Jun 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 legkip


Solide kippenhok - Jolanda,

Begin juni dit hok besteld ,met wat vertraging en wat onduidelijke communicatie eind juni dit hok ontvangen. Door vakantie dit pas afgelopen weekend in elkaar kunnen zetten. Het leek in het begin op een Ikea bouwpakket maar het zat redelijk snel in elkaar waarbij we wel wat schroefjes overhielden haha. Gebruiksaanwijzing in het Engels, voor ons geen probleem maar misschien toch handig om m ook in het Nederlands te leveren.. Onze kippen snappen er nog niet veel van, die zetten we dus s' avonds maar zelf in het hok. Hopelijk zijn we nu van de bloedluisellende af..
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Jun 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Wynandotte kriel


Blij met onze Eglu Go - Charlotte,

Wij hebben de Eglu Go nu ongeveer een maand in gebruik. Het in elkaar zetten was wel even een halve dag werk, vooral de ren. Deze leek niet altijd goed te passen en de verbinding aan het nachthok werd in de handleiding niet duidelijk. De dames, we houden er 4 Cochin krielen in, hebben het er heerlijk. Ze maken eveneens enthousiast gebruik van de zitstok in de ren en 's nachts kruipen ze in een hoekje van het nachthok. Wat wij ons wel afvragen hoe het nachthok nou helemaal gereinigd kan worden als de ren er ook aan vast zit. Afspuiten van de ingang van het nachthok zal dan door het raster van de ren heen moeten gebeuren? En aangezien onze Eglu met ren op een zandbodem staat lijkt me dat niet heel handig. We zijn dus nog even zoekende naar een handige manier om het nachthok te reinigen, zonder dat de kippen er last van hebben.
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Jun 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Cochin kriel


Eglu go - Sabine,

Supertevreden, gemakkelijk te onderhouden.
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Sep 2020


- Hunting,

De vijf kippen gaan er m.i. met plezier in fijn hok en gemakkelijk in elkaar te zetten.
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Aug 2020


Omlet eglu go met ren - Lonnes,

Als het staat is het een heel mooi ding! Maar het in elkaar zetten vond ik een drama. Sommige schroeven draaiden door, waardoor het niet vast kwam te zitten. Ook vond ik de leveringstijd erg lang maar dit zal ook komen door de Corona. (2 maanden). Het klopt daadwerkelijk, volle zon staat op het hok maar in het hok is het gewoon koel. Nadeel is dat als je de Omlet eglu go met ren hebt en het hok wilt schoon spuiten je de ren helemaal los moet halen van het hok. Of ik ben er nog niet achter dat je de ren op een makkelijker manier kunt los klikken?
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Jul 2020


Leuk kippenhok - Benjamin,

De Eglu Go is een mooi verschijnsel dat zeker onderhoudsvriendelijk is. Ook het voedersysteem werkt uitstekend, nog geen weggegooid voeder gemerkt. Enige minpunten zijn wel het ineensteken van de ren. Het systeem is niet echt fantastisch en heb hier en daar extra versteviging, colsonbandjes, aangebracht. Ook het verplaatsen, gaat iets minder vlot. Daarvoor zal je dan waarschijnlijk beter de eglu go up voor moeten aanschaffen.
Review voor: Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Sep 2020


Zalig! - Els,

Een zeer handig kipvriendelijk en ook zeer mooi hok. Mijn dieren waren hun hok heel snel gewoon. Enkel de bodem was even wennen qua evenwicht. Maar na een paar passen was dat opgelost. Alleszins zien mijn 2 zijdehoentjes, Koos en Minoe, er zeer gelukkig uit. En uiteraard ook belangrijk, het is gemakkelijk schoon te maken wat ik dan vooral heel leuk vind. Kortom een zalig hok!
Review voor: Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Apr 2020