Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Geo vogelkooi voor parkieten, vinken en kanaries

2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 42 geverifieerde beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Filter By:

Uitstekende functies - Geertruida,

Fantastische kooi , weldoordacht. Zeer uniek en héél mooi. Wij zijn er blij, en onze Petje, kanarie, helemaal. ????????????
Review voor: Geo vogelkooi nachthoes - Nachtblauw

Geverifieerde aankoop: Aug 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 Kanarie


Mooi en functioneel! - Christine,

Alleen het in elkaar zetten dat heeft veel moeite gekost ,maar het resultaat mag er zijn !
Review voor: Geo vogelbadje

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Parkieten


Goed in gebruik en een leuke kooi om te zien. - Ineke,

ik heb de kooi gekocht omdat ik een aparte kooi wilde hebben en geen standaard kooi.
Review voor: Geo vogelkooi nachthoes - Nachtblauw

Geverifieerde aankoop: Aug 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 parkiet


Top kooi - Esther,

Hebben de kooi al een poosje voor Billy. Zijn er allemaal blij mee. Hij is mooi groot, bij de kleinere kooi moest Billy er vaker uit, nu kan hij zich goed bewegen in deze grote kooi. Wel jammer dat je het eten en drinken niet kan verversen zonder de kooi open te maken maar het systeem is verder top. Zijn er erg blij mee, gaan binnenkort de hoes bestellen
Review voor: Geo vogelbadje

Geverifieerde aankoop: Apr 2020 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 Grasparkiet


Heeft voor en nadelen - Ebru,

Ik heb de kooi een maand gelden gekocht en ben alleen al weg van het design. Dankzij de ronde vorm is er ook genoeg beweeg ruimte voor de vogels. Echter, valt de voerbak zeer tegen want de vogelvoer blijft klemmen en loopt niet door en vindt dit natuurlijk jammer voor een behoorlijke bedrag.
Review voor: Geo vogelbadje

Geverifieerde aankoop: Jul 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Valkparkiet


Mooie kooi. Ook degelijk materiaal. - Dianne, OSS,

Ik heb de kooi een maand geleden gekocht en inmiddels wonen Jack en Pixie erin! Het is een mooie kooi van degelijk materiaal. Past mooi in een gestyled interieur! En leuk dat de birdies ook tegelijk kunnen eten en drinken. Dat is wel een must als je er 2 hebt. Ik krijg ook veel complimenten over de kooi trouwens ;-)
Review voor: Geo vogelkooi - Crème en goud

Geverifieerde aankoop: Jul 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Grasparkieten


Prachtige kooi. - Caroline,

Sinds een maand hebben we deze prachtige kooi. De parkieten zijn erg levendig en blij. Alleen vliegen ze veel heen en weer. Dus alle voer schilletjes liggen door de kamer. Vindt de kooi ook lastig schoon te maken en je kunt het voergedeelte ook niet makkelijk tussendoor schoonmaken. Het deurtje zou groter mogen zijn en een lade onderin zou praktisch zijn Voor het geluk van de vogeltjes toch 4 sterren.
Review voor: Geo vogelbadje

Geverifieerde aankoop: Jul 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Parkiet


Vogelkooi - Math,

Mooie kooi. Geschikt voor 2 parkieten. Levering perfect. Tweety en Joep zijn er blij mee.
Review voor: Geo vogelkooi nachthoes - Nachtblauw

Geverifieerde aankoop: Jun 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 parkieten


Prachtige kooi - Sanne,

Na het lange twijfelen zo blij met mijn keus
Review voor: Geo vogelkooi - Turquoise en goud

Geverifieerde aankoop: Jun 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 Parkiet


Super kooi, - Ans,

Wij hebben de vogelkooi nu 2 weken. Een super mooie kooi, in het begin moesten de vogels wennen aan de silo. Ze gooide al het voer uit de volle silo. Nu krijgen ze afgepast voer en eten ze alles netjes op. Ze zijn nu niet meer kieskeurig. Ook de hoes werkt perfect. Een goed bedrijf met een goede en snelle service alles netjes verpakt.
Review voor: Geo vogelbadje

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Kanarie

1 van 5   Volgende