Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Borstelcavia

De dikke zachte vacht van een abessijnse cavia Een mooie kleine abessijnse cavia met zachte gemberkleurige en witte vacht Een close up van de mooie donkere ogen en de kleine neus van een abessijnse cavia Een close up van de mooie kleine oortjes van een abessijnse cavia Een prachtige kleine pluizige abessijnse cavia Een close up van de mooie grote ogen van een abessijnse cavia Een schattige kleine abessijnse cavia met een lange ruige vacht De prachtige kleine oren van een abessijnse cavia Een abessijnse cavia met een mooie witte en rode vacht Abessijn

Borstelcavia Geschiedenis


De borstelcavia (ook abyssinian genoemd) is anders dan alle andere caviarassen. De vacht groeit vanuit acht kruinen (rozetten) die over twee lijnen over het lichaam zijn verdeeld. Hun vacht is ruw en de lengte van het haar mag niet langer zijn dan 4cm. Het is heel lastig om een cavia te fokken met een perfecte verdeling van de kruinen. Hierdoor eindigen veel dieren als huisdier, en niet als show dier.

Borstelcavia Gedrag


Roan borstelcavia's kunnen niet met elkaar worden gekruist. Het roan gen is nauw verbonden met een gen dat voor genetische afwijkingen zorgt, zoals kleine ogen of zelfs het ontbreken van ogen. Een roan kan worden gekruist met een eenkleurige cavia of een brindle.

Borstelcavia Variëteiten


Borstelcavia's komen voor in allerlei kleuren. Brindle (rode en zwarte haren, zo gelijkmatig mogelijk verdeeld over de vacht), schildpad (rode, zwarte en witte vlekken), roans (wit haar, afgewisseld met rode of zwarte haren; strawberry of blue roans genoemd) en eenkleurig, met name rood of zwart.

Borstelcavia Status


vrij gangbaar

Borstelcavia afbeeldingen

Ontmoet cookie, cheeto, latte, en frito!
Piggy
Elf de Abessijn
Jerry ♥ ️
Nieuwe vrienden!
Binnenkort stil
Mijn kleine Luna
Mijn kleine Luna
Twee cavia's knabbelen aan voedsel!
Speeltijd ????
Onze Abessijnse Gember - 10 weken oud - Vrouwtje
Close up van cavia
Close up van cavia
Alfama
Een abyssinien cavia.
Cavia's in ren
Close up van cavia
Roze past bij een mooi varken!
Mijnheer nieuwsgierig
De winter komt eraan
Te schattig
Piggie
Verjaardagstaart
Piggy Potter!
Lil chubster
Elmo
Stefan komt in de kerstsfeer
Genieten van het avondeten
Varkens !!

Borstelcavia te koop


Let wel: Alle dieren die hier staan vermeld, kunnen alleen opgehaald worden. Ze kunnen niet geleverd worden door de verkoper of door Omlet. Als je een dier hebt gekocht, dan krijg je een e-mail met de contactgegevens van de verkoper.
Verkoop hier
Het is gratis
Sorry, er wordt momenteel geen Borstelcavia te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Borstelcavia


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.