Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Texel

De ongelooflijk dikke krullende vacht van een texel cavia Een texel cavia met prachtige lange Golvende vacht Een mooie kleine texel cavia met lange zachte bruine vacht Een close up van een texel cavia's mooie roze neus Een prachtige kleine texel cavia met lange donkere en rode vacht

Texel Geschiedenis

De texel (ook tessel) is een langharige cavia die er uitziet als een sheltie met een permanentje. Het is één van de nieuwste caviarassen, het ras werd in de jaren 1990 erkend. Texels komen voor in allerlei kleuren. Alle eenkleuren maar ook brindle en roan. Hun zachte vacht bestaat uit (pijpen)krullen. De krullen bevinden zich over hun hele lichaam, ook hun onderbuik. Ze hebben een kort, compact lichaam met een breed, rond hooft. Ze hebben geen omzoming rond hun gezicht, waardoor deze er hetzelfde uitziet als van de rex.

Texel Status

vrij gangbaar

Verwante producten

Texel afbeeldingen

Texel te koop

Let wel: Alle dieren die hier worden aangeboden moeten bij de verkoper zelf worden opgehaald. Ze kunnen niet worden geleverd door de verkoper of door Omlet. De verkoper zal u zijn of haar contactgegevens sturen om betaling en collectie te regelen.

Verkoop hier

Het is gratis


Sorry, er wordt momenteel geen Texel te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Texel

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.