Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Caviahokken

Met de caviahokken van Omlet kun je jouw cavia het hele jaar door buiten laten lopen. Ontworpen met het oog op het welzijn van je cavia en de hoeveelheid tijd die jij kwijt bent. De dagen dat je cavia’s in krappe binnenkooien hield zijn voorgoed voorbij - dit is de nieuwe manier van zorgen voor je cavia.

125 reviews
Eglu Go caviahok

Een caviahok voor elk seizoen

Of je nou voor het eerst cavia’s houdt, of een doorgewinterde verzorger bent: Omlet heeft voor elke fase van je reis een caviahok. Gemakkelijke toegang tot het achterpaneel, een uniek mechanisme om de deur van het hok te sluiten en optimale veiligheids- en isolatiemethoden worden allemaal verpakt in een chic design dat een statement maakt in elke achtertuin.

3 redenen om een caviahok te kopen bij Omlet

  1. Gemakkelijk schoon te maken hokken waardoor er meer tijd is om te spelen
  2. Accessoires voor het hok om de beleving van je cavia naar wens aan te passen
  3. Uitbreidingen voor rennen om te ruimte nog groter te maken

Creëer de ultieme ruimte voor je cavia's

Wij leggen de basis voor een uniek en geslaagd avontuur als cavia eigenaar. Onze zorgvuldig ontworpen caviahokken houden je cavia’s in de winter warm, in de zomer koel, zijn roofdierbestendig en kunnen helemaal aangepast worden aan jouw levensstijl.

Bevorderen van de band met jouw cavia's

Bij Omlet streven we onophoudelijk naar oplossingen voor de vragen die we voortdurend stellen. We hebben onze caviahokken verbeterd en de resultaten zijn geweldig. Geniet zorgeloos van jouw cavia - in elke ruimte, met elk ervaringsniveau.