Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Grote kippenhokken

Omlets grote kippenhokken zijn uniek in de wereld van kippenhouders. Onze vakkundige ontwerpen houden rekening met het welzijn en de veiligheid van uw kippen, en gebruiksgemak voor u. Arbeidsintensieve houten kippenhokken zijn nu verleden tijd, dankzij onze makkelijk te reinigen en onderhoudsvrije grote kippenhokken.

Eglu pro extra groot kippenhok voor maximaal 15 kippen
Shop Eglu Pro
Eglu Cube groot kippenhok voor maximaal 10 kippen
Shop Eglu Cube

Meer ruimte voor uw kippen

Onze kippenhokken zijn de ideale huisvesting voor een grotere toom. De combinatie van handige toegangspanelen, unieke sluitingsmechanismen en ingenieuze veiligheids- en isolatiemethoden, resulteert in een chique en onmisbaar product dat geschikt is voor elke hobbykippenhouder.

3 redenen om een groot kippenhok van Omlet te kopen

  • De grote kippenhokken bieden maximaal tien krielkippen een comfortabel onderkomen.
  • Een nestruimte gescheiden van het ruime slaapgedeelte.
  • Makkelijk te reinigen, uitneembare mestlade en gladde, afneembare oppervlakken.

Creëer de ultieme omgeving voor uw kippen

Kippen houden is voor iedereen een unieke ervaring, maar wij leggen graag de basis voor een succesvolle ervaring. Onze kippenhokken houden uw kippen warm in de winter en koel in de zomer, zijn roofdierbestendig en kunnen naar wens worden aangepast aan uw stijl of routine.

Expertise van het hoogste niveau

Omlet streeft er voortdurend naar oplossingen te vinden voor de vragen die we onszelf blijven stellen. De vakkennis die we gebruiken voor het vervaardigen van onze kippenhokken is het resultaat van uitgebreid onderzoek, wat leidt tot een buitengewoon resultaat. Iedereen kan kippen houden op de 'Omlet-manier': zonder stress en overal.