Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Huisvesting voor konijnen

Omlet brengt de huisvesting van konijnen naar een nieuw niveau. Letterlijk. Ontworpen met het oog op de gezondheid en het welzijn van konijnen, kunt u met ons assortiment uw konijnen de ruimte, het amusement en de veiligheid geven die ze nodig hebben en verdienen.

90 reviews
Zippi Rabbit Tunnel System
144 reviews
Eglu Go konijnenhok
76 reviews
Zippi konijnenren en speelren
79 reviews
Konijnenspeelgoed en -accessoires

Huisvesting die past bij uw konijnen

Ongeacht de grootte van uw konijnen, de ruimte in uw tuin, de behoeften van uw konijnen - met een setup voor uw konijnen van Omlet houdt u uw dieren gelukkig en gezond. Huisvest ze in een weerbestendig konijnenhok en laat ze vrij beweging tussen hun speelren en de ren van hun hok met het Zippi tunnelsysteem voor konijnen. Vrijheid voor uw huisdieren en gemoedsrust voor u.

3 redenen om voor de huisvesting van uw konijnen te kiezen voor Omlet

  • Naar wens samen te stellen. Omlet ontwerpt producten voor konijnen waarmee u precies de opstelling kunt maken die u en uw dieren nodig hebben. Verplaats, breid uit en pas uw konijnenspeeltuin op elk gewenst moment aan, voor vermaak van het hoogste niveau.
  • Veilig. We begrijpen de wens om konijnen grenzeloos de vrijheid te geven, maar tegelijk de bezorgdheid om hun veiligheid. Daarom zijn onze producten voor konijnen zo ontworpen dat zelfs de meest vastberaden roofdieren buiten houden en de meest bekwame ontsnappingsartiesten veilig binnen houden.
  • Weerbestendig. Laat de zomerhitte of winterkou het doen en laten van uw konijnen niet beperken. Huisvest ze in een goed geïsoleerd en geventileerd konijnenhok met aangesloten ren, zodat ze altijd beschutting kunnen vinden.

Down the rabbit hole

Maar er is meer dan alleen het konijnenhok. Met Omlet kunt u uw konijnenspeeltuin naar wens samenstellen met rendekzeilen, speciaal voor konijnen ontworpen snackspeeltjes en uitdagend konijnenspeelgoed dat natuurlijk konijnengedrag aanmoedigt, zoals speeltunnels en schuilhuisjes.

De band met uw konijnen

Omlet streeft er voortdurend naar oplossingen te vinden voor de vragen die we onszelf blijven stellen. Door deze ambitie hebben we onze konijnenhokken verbeterd, en het resultaat mag er zijn. Zorgeloos en op een natuurlijke manier genieten van uw konijnen – ongeacht de ruimte die u heeft of uw ervaringsniveau.