Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Kippenhoklamp

Read 9 Reviews

Voorraad controleren in ons magazijn...

€ 30,00
€ 24,00

De kippenhoklamp is een praktische aanvulling voor uw kippenhok. Het moedigt kippen aan naar hun hok te gaan als het donker begint te worden. De kippenhoklamp wordt van stroom voorzien via het bedieningspaneel van de automatische kippenhokdeur. Gebruikt u de Time instelling voor uw Autodoor, dan zal de lamp 5 minuten voordat de deur sluit automatisch aan gaan. Gebruikt u de Light instelling voor uw Autodoor, dan zal de kippenhoklamp eveneens 5 minuten voordat de deur sluit aan gaan. Voor beide instellingen geldt dat de lamp automatisch uit gaat als de deur sluit. De kippenhoklamp gaat 2 minuten nadat deze aan is gezet, automatisch weer uit.

De kippenhoklamp kan op elk gewenst moment ook manueel aan worden gezet door gebruik te maken van het bedieningspaneel van de Autodoor. Dit komt bijvoorbeeld goed van pas als u thuiskomt als het al donker is en wilt controleren of uw kippen veilig op stok zitten. De lamp is eenvoudig te installeren en kan worden bevestigd aan de binnenkant van de Eglu Cube (Mk1 en Mk2) en elk houten kippenhok. De lamp kan ook op alle soorten gaas worden bevestigd. Indien u de Autodoor gebruikt voor een kippenren dan kunt u de lamp in de ren bevestigen in plaats van in het kippenhok.

Bij de kippenhoklamp ontvangt u alle benodigdheden om deze in uw kippenhok of ren te installeren. De kippenhoklamp wordt van stroom voorzien via een 2 meter lange kabel vanuit het bedieningspaneel van de automatische kippenhokdeur. Hierdoor is het mogelijk de kippenhoklamp 2 meter bij het bedieningspaneel van uw Autodoor vandaan te positioneren.

Gebruikt u zowel de Autodoor als de kippenhoklamp, dan gaan de batterijen tot 4 maanden mee.

Houd er rekening mee dat als u gebruik wilt maken van een kippenhoklamp, u hiervoor Omlets automatische kippenhokdeur nodig heeft. U kunt slechts één kippenhoklamp aansluiten op het bedieningspaneel van de Autodoor.

Heeft u uw automatische kippenhokdeur gekocht vóór april 2023 en wilt u hier een kippenhoklamp op aansluiten, dan kunt u uw deur alleen van stroom voorzien door gebruik te maken van batterijen. Raadpleeg onderstaande 'veelgestelde vragen' voor meer informatie.

Afmetingen kippenhoklamp: 100mm x 85mm x 15mm.Patent aangevraagd. Geregistreerd ontwerp.

Veelgestelde vragen

Als u uw Autodoor van stroom wilt voorzien via het stopcontact in plaats van met batterijen, controleer dan of u hiervoor de geschikte versie van de Autodoor heeft voordat u een kippenhoklamp toevoegt. De eenvoudigste manier om dit te doen is door het bedieningspaneel te controleren. Als er een nummer (014.0130) in de linkerbovenhoek van de waarschuwingssticker staat, dan heeft u de nieuwste versie van de Autodoor en kunt u de kippenhoklamp gebruiken met batterijen of een Omlet-voedingsadapter. Ontbreekt het nummer en wilt u een kippenhoklamp aan uw Autodoor toevoegen, dan kunt u uw Autodoor alleen van stroom voorzien met batterijen. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenserviceals u vragen heeft.

Autodoor bedieningspaneel

Klantenfoto's

Allemaal klaar om naar bed te gaan
Omlet lamp kippenhok
Maakt het makkelijker voor kippen om binnen te komen
Kippen die uit hun hok komen door een automatische deur, aangetrokken door wat sla die ze krijgen aangereikt
Gezellig
Nachtlampje
Omlet groene automatische kippenhok deur bevestigd aan houten kippenhok
Nachtlampje past netjes in enkele minuten
De Omlet coop light bevestigd de binnenkant van een kippenhok.
Kippen in een Cube hok 's nachts met een licht in het hok
Fantastisch licht, terug in het hok uit zichzelf tegen de tweede nacht!
Een Omlet hokverlichting bevestigd aan de bovenkant van een Eglu Cube kippenhok.
Coop light en Autodoor
Licht in kippenhok
Olaf tuinschuurtje
Een kip in een groot groen Cube kippenhok
Net deze nieuwe coop light ontvangen

Geverifieerde beoordelingen

Kippenhoklamp

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0
zeer charmant voor slapen gaan
Harry,
Maand geleden aangeschaft, werkt prima
Review voor: Kippenhoklamp
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Ukkelse Baardkriel
Perfecte toevoeging voor de automatische deur
Rick,
Heel blij mee, kippen worden hiermee “extra gelokt” om naar binnen te komen voordat de deur dicht gaat en ook te gebruiken om de kippen of het hok in het donker te bekijken. Installatie super simpel en degelijk product
Review voor: Kippenhoklamp
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Cochin’s en Zijdehoe
Geweldig
Marcel,
Ik blij, kippen blij! De kippen waren vaak boos en luidkeels schreeuwen als ik weer eens te lang in bed lag en hun deurtje niet kwam openmaken. Nu wachten ze rustig af tot het deurtje vanzelf opengaat. Top!
Review voor: Kippenhoklamp
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4
Automatisch kippendeurtje
Natascha,
Na alle online automatische kippendeurtjes te hebben gezien. Was dit het deurtje wat mij het meest aansprak. Het ziet er leuker uit, dan zo'n metalen deur en werkt gewoon op 4 AA batterijen. Heel makkelijk te monteren op een houten kippenhok. En de gebruiksaanwijzing is ook duidelijk. De prijs is hetzelfde als van een metalen deurtje, dus daar hoef je het ook niet voor te laten. Onlangs had ik een probleem met het besturingskastje. Nadat ik met een zeer vriendelijke meneer van de klantenservice had gesproken, kreeg ik een nieuw kastje opgestuurd. Mijn Complimenten hoe jullie problemen oplossen. TOP Bedrijf!!!
Review voor: Kippenhoklamp
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4
Super
Corlea,
Ik heb hem nu al een tijdje in gebruik en ben er echt super blij mee. De kippen weten precies hoelaat ze na boven moeten en dan hebben ze nog een uurtje voordat de deur sluit, gewoon voor de zekerheid. En smorgens staan ze ook achter de deur te wachten om 8 totdat hij open gaat.
Review voor: Kippenhoklamp
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Cochin
Lees meer reviews