Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Voeg u bij de Omlet-familie en meld u aan als ambassadeur

Word betaald voor het spreken met mensen over uw favoriete Omlet product met Omlets ambassadeursprogramma!

Wat is het Omlet ambassadeursprogramma?

Het Omlet ambassadeursprogramma is een heel makkelijke manier voor mensen om in contact te komen met een Omlet huisdier-eigenaar en alle vragen te stellen over een bepaald product. Dit kan telefonisch maar u kunt ook een afspraak maken om het product te komen bekijken (zoals een live, interactieve review!).

Alle Omlet ambassadeurs verschijnen op een kaart onderaan elke productpagina. Mensen die graag een Omlet product in het echt willen zien voordat zij besluiten het te kopen, kunnen verzoeken een afspraak te maken die u dan kunt accepteren. Nota bene: uw precieze adres wordt op deze kaart niet weergegeven - de pin is uitsluitend ter illustratie. Mensen kunnen alleen uw stad en provincie zien, bijvoorbeeld Enschede, Overijssel.

Wat zijn de voordelen voor Omlet ambassadeurs?

Ambassadeurs ontvangen 5% commissie voor elke verkoop die wordt gedaan naar aanleiding van een telefoongesprek of demonstratie. Commissies worden per bankoverschrijving betaald. Ook ontvangen ambassadeurs altijd 10% korting op alle producten uit de Omlet shop. En niet te vergeten, er zijn al veel Omlet klanten geweest die via het Omlet ambassadeursprogramma bevriend zijn geraakt met mensen met dezelfde interesses. Het Omlet ambassadeursprogramma is dus ook een leuke manier om mensen in uw regio te ontmoeten met dezelfde hobby!

Hoe werkt het?

Als iemand een aanvraag heeft gedaan voor een bezoek, dan ontvangen jullie elkaars gegevens (naam, telefoonnummer en e-mailadres). Meestal zal de persoon die meer over uw Omlet product wil weten of het product wil komen bekijken contact met u opnemen, maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met deze persoon opnemen.

Wie kan zich aanmelden voor het programma?

Eigenaren van een Omlet product kunnen zich aanmelden voor het programma. De meeste kippenhokken, Freestyle, konijnen- en caviahokken en dierenrennen zijn opgenomen in het programma. Wij accepteren niet alle aanmeldingen omdat het aantal plaatsen voor ons programma beperkt is.

Hoe kan ik mij aanmelden om Omlet ambassadeur te worden?

Als u denkt dat u de aangewezen persoon bent om de voordelen van een Omlet product waar u weg van bent te demonstreren, volg dan deze drie stappen:

  • 1 - klik op de grote groene knop hieronder om in te loggen op uw Omlet account
  • 2 - selecteer vervolgens 'Aanvragen' onder 'Ambassadeur' in het menu links
  • 3 - verzend uw aanvraagformulier

Neem contact met ons op als u problemen ondervindt met het verzenden van uw aanmelding. Wij helpen u dan graag verder zodat u zo snel mogelijk van start kunt gaan.

Wat zijn de voorwaarden voor ambassadeurs om hun commissie te claimen?

Nadat u de aanvraag van een persoon voor een telefoongesprek of een bezoek via het dashboard van uw Omlet account heeft bevestigd, ontvangt deze persoon via een e-mail een exclusieve promocode. Als deze persoon een bestelling plaatst en gebruik maakt van deze promocode ontvangt u - de ambassadeur - automatisch 5% commissie gebaseerd op de bestelling van deze persoon, exclusief btw en verzendkosten. Ambassadeurs ontvangen uitsluitend commissie op de eerste bestelling van deze persoon maar wel op de gehele bestellen en niet slechts op het product waarover ze met u hebben gesproken. De codes zijn ook geldig in combinatie met andere aanbiedingen zodat u uw commissie nooit mis zult lopen.

Wanneer ontvangen ambassadeurs hun commissies?

In uw Omlet account heeft u een live dashboard waarop is te zien hoeveel commissie u heeft ontvangen, welke contacten u heeft gehad en welke contacten nog lopen. 30 dagen na het verzenden van de bestelling wordt de commissie gevalideerd, om klanten de kans te geven hun producten terug te sturen mochten zij hier niet tevreden mee zijn.

Hoeveel bezoeken kan een Omlet ambassadeur jaarlijks ontvangen?

Hoeveel bezoeken een ambassadeur kan verwachten is afhankelijk van de locatie. Doorgaans zal dit tussen de vijf tot tien bezoeken per jaar zijn, hoewel u altijd bezoeken kunt afslaan of juist kunt proberen meer bezoeken per jaar te ontvangen! U kunt uw ambassadeursservice bijvoorbeeld via uw social media of andere kanalen onder de aandacht brengen.

Regelgeving

Ga a.u.b. bij uw lokale instanties na wat de regelgeving is met betrekking tot bijverdiensten.

Vereiste minimum leeftijd

Ambassadeurs dienen achttien jaar of ouder te zijn.