Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Betalingsmogelijkheden


U kunt bij ons betalen met:

  • Credit en Debit kaarten zoals Visa en MasterCard
  • Paypal
  • Bankoverschrijving

De aanvaarding van uw bestelling vindt plaats op het moment dat wij uw bestelling verzenden. U bent er verantwoordelijk voor dat het e-mailadres en de contactgegevens die u aan ons doorgeeft correct zijn. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer u onze verzendingsemail niet ontvangt als de gegevens die u aan ons heeft doorgegeven niet correct zijn of wanneer er buiten onze controle een storing in het communicatiesysteem plaatsvindt.

Veiligheid

De online winkel van Omlet maakt gebruik van de meest recente versleutelingstechnologie (SSL) om er zeker van te zijn dat de internettransacties die u bij ons doet privé en beschermd zijn. Wanneer u tot betaling overgaat, maakt uw browser verbinding met het beveiligde gedeelte van onze website. Uw browser zal recht onderin uw scherm een slotje tonen om aan te geven dat het een veilige verbinding heeft gemaakt en afhankelijk van uw browser kan er een pop-up verschijnen die aangeeft dat u deze beveiligde omgeving betreedt.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, wordt de betaling meteen gevorderd. Dit geldt ook voor pre-orders (vooruitbestellingen). U ontvangt een bevestigingsemail met een link naar een bestelstatus-pagina waarop u de status van uw bestelling kunt volgen. U ontvangt een e-mail met een verzendbevestiging zodra uw bestelling door de koerier in ontvangst is genomen en tracking-links indien deze beschikbaar zijn. Om kaarthouders te beschermen kan uw bank vragen aanvullende verificatie te ondergaan in de vorm van 3D Secure en door een onafhankelijke fraudepreventie-service. Indien uw betaling mislukt ontvangt u van ons een automatische e-mail met een link waar u uw betaling kunt doen. Mogelijk nemen wij ook telefonisch contact met u op om de betaling te voldoen of voor aanvullende veiligheidsmaatregelen. Wanneer wij uw betaling niet binnen 7 dagen na uw bestelling ontvangen behouden wij het recht voor uw bestelling te annuleren.

Opgelet: houdt u er alstublieft rekening mee dat wij de veiligheid van data die u ons per e-mail heeft verzonden niet kunnen garanderen. Zend ons daarom geen betalingsinformatie per e-mail. Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.