Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Pers- & media-ruimte: Geo vogelkooi

De NIEUWE revolutionaire Geo vogelkooi van Omlet is een adembenemend, hedendaags ontwerp dat herdefinieert wat de leefruimte van vogels kan en moet zijn. De geodetische vorm biedt uw vogels een lichte en ruime leefruimte waarin hun natuurlijke schoonheid volledig tot haar recht komt. De zorgvuldige vormgeving en veelvuldig testen hebben geleid tot een complete vogelkooi, zonder overbodigheden.

De centrale voerbak is enorm gebruiksvriendelijk voor u en uw parkieten. Dit slim ontworpen accessoire vangt gevallen zadenhulsjes op in een container waardoor het de schoonste vogelkooi is in zijn soort. Voorzien van een speciale zitring voor vinken en kanaries zodat uw vogels 360 graden toegang hebben.

De Geo vogelkooi is verkrijgbaar met een turquoise- of crèmekleurige basis, zwarte, witte of goudkleurige spijlen en met een hoge of lage stand. De stand is gemaakt van solide bamboe en plaatst uw vogelkooi ter hoogte van een salontafel of hoger. Geen andere kooi voor kleine vogels is zo’n bijzonder pronkstuk voor uw huis.

Neem contact met ons op

voor prijzen, product-samples of meer informatie

E-mail - press@omlet.co.uk

Web-afbeeldingen

Video's