30-dagen-geld-terug-garantie


Als u om wat voor reden dan ook niet 100% tevreden bent over een product dat u van Omlet heeft gekocht laat ons dit dan alstublieft weten en wij proberen er alles aan te doen om het recht te zetten. Wanneer u het idee heeft dat het artikel toch niet helemaal is wat u ervan had verwacht, bewaar dan de originele verpakking totdat u ervan overtuigd bent dat het wel aan uw verwachtingen voldoet. Als u binnen 30 dagen toch besluit het artikel terug te sturen, dan nemen wij het altijd van u terug.


Hoe retourneer ik een artikel?

Wanneer u een groot artikel wilt terugsturen neemt u dan, met uw bestelnummer bij de hand, contact op met onze klantenservice via 085 888 3571 (maandag-vrijdag tussen 9:00 en 17:30 uur ) of stuur een e-mail naar vragen@omlet.nl

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling of het vervangende artikel?

Wij gaan aan de slag met de terugbetaling of vervanging van een artikel zodra wij de geretourneerde waren hebben ontvangen. Terugbetalingen worden binnen 48 uur gedaan na ontvangst van het artikel naar de oorspronkelijke betaalmethode (bijv. de kaart waarmee u heeft betaald of via PayPal). Houdt u er alstublieft rekening mee dat het 3-5 werkdagen kan duren voordat het bedrag op uw rekening verschijnt.