Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Eglu Go caviahok

Terug naar product

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 2 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Leuk design - Els,

Een superleuk uitziend hok. Het staat heel leuk in onze tuin. Jammer dat in de zijkant van de ren geen deurtje zit. Dit zou meer mogelijkheden geven qua plaatsing. Voor mijn kinderen ook best lastig om een cavia uit het hok te nemen. Je kan er overal niet even goed aan en cavia's lopen nu eenmaal van nature makkelijk weg. Voor de rest een super goed hok.
Review voor: Eglu Go caviahok met 1 meter ren - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 cavia

Omlet antwoord: Beste Els, Bedankt voor uw review. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent met dit product. Wij verkopen extra deuren die u aan de zijkant van uw ren kunt monteren. U kunt dit artikel hier vinden. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft. Met vriendelijke groeten, Omlet Customer Service


Een genot voor onze cavia's en voor het gezin. - Peter,

Toegegeven: de prijs is aan de hoge kant en het in elkaar zetten viel niet mee (de gebruiksaanwijzing was er ook niet zo behulpzaam bij). Maar het is gelukt en nu staat het bij ons in de tuin: een fantastisch hok - inclusief geïntegreerde ren - van voldoende formaat en gemakkelijk schoon te maken. Fijn voor onze twee cavia's dat ze het gras op kunnen wanneer ze willen en leuk voor ons om dat te zien gebeuren.
Review voor: Eglu Go caviahok met 1 meter ren - Groen