Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Eglu Go kippenhok

Terug naar product

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 38 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Heel goed kippenhok - Lies,

Kippen kenden onmiddellijk de weg, makkelijk schoon te houden, oogt mooi en steviger dan ons houten kippenhok. nadeel: legnest zit onmiddellijk naast inkomdeur, waardoor de kippen er ook in slapen en de nest bevuilen
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Paars

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Gewone legkippen


Goede kwaliteit - Mike,

Goede stevige kippenhok, bestand tegen alle weersomstandigheden. Is tevens zeer makkelijk in onderhoud.
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


Eerder moeten doen - Laura,

Ik zocht een compact duurzaam solide kippenhok wat ook nog leuk staat in de tuin. Dit hok voldoet aan alles. Makkelijk in elkaar te zetten (met YouTube filmpje), kippen zijn er blij mee, schoonmaken is een eitje, en ik verwacht dat dit gok binnenin goes op temperatuur blijft.
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen


Praktisch kippenhok met veilige ren! - Karin,

Wij gebruiken dit hok voor 4 zijdehoenders. Zij maakten gelijk gebruik van het hok in tegenstelling tot het vorige houten hok. Het hok in elkaar zetten was wel wat werk. Met name de ren was niet gemakkelijk om op te bouwen aangezien wij er ook nog een verlengstuk bij hebben. Erg mooi is het niet maar wel heel erg praktisch. Het hok is heel snel schoon gemaakt en het voordeel is dat alles verplaatsbaar is. Daarnaast is de ren veilig en kunnen er geen roofdieren bij.
Review voor: Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Amerikaanse zijdehoe


Wat een heerlijk kippenhok! - Gea,

Wat een vrolijk en fijn kippenhok is onze nieuwe Eglu Go (zonder ren)! Het monteren ging heel gemakkelijk met de duidelijke (Youtube-) instructies en het hok zit stevig in elkaar. Hij ziet er gezellig uit in de tuin en wat is het geweldig makkelijk schoon te maken! Dat scheelt echt zoveel tijd. Je zou het hok zelfs één of twee keer per jaar uit elkaar kunnen halen om alles even door een sopje te kunnen halen. Want dat is echt eenvoudig. Ik en mijn 4 zijdehoentjes zijn hier héél blij mee!
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Paars

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 zijdehoenders


Handig hok - Ther,

Ik had alleen fijner gevonden als het rooster wat in het hok zit ook toegankelijk zou zijn voor kuikens...onze kuikens vallen nju tussen de spijltjes. Ook vinden wij het rooster net is te groot voor serama's net zoals de bijgeleverde voerbak. Die zijn zo groit dat we het haast als legnest kunnen gebruiken. We hadden het fijn gevonden als we het legnest zelf konden bepalen aan welke zijde we die willen. Voor ons was de andere kant handiger geweest. Maar desondanks zijn we zeker nog altijd heel erg blij met het hok ! We vinden de thermodeken echt ideaal voor onze kleine kwetsbare serama's en het electrische deurtje is helemaal ideaal. Stiekem al weer aan het kijken naar eentje erbij ???? mocht je nuttige filmpjes willen zien van een thermodeken bekijk dan onze YouTube pagina van de broedendemeiden!
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 10+ Serama, cochin,zijde


Bij regen wordt de voetbal nat - Jessica,

Een maand geleden gekocht, prima ren. Het hokje nog niet gebruikt omdat ik 10 kipjes heb
Review voor: Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 8-10 Kippen


Super tevreden - Irene,

Ik heb de eglu up nu een paar dagen en vanaf dag 1 een succes! Het enige wat jammer is dat de bijgeleverde voer/drink bakken te groot zijn voor mijn serama kippen. Maar super tevreden met dit mooie moderne hok. Ze zitten daar Snachts veilig in.
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Serama


uitstekend - Gitte,

Ik ben erg blij met dit kippenhok. Het is erg praktisch en mooi vormgegeven. Het was in een paar uur gemonteerd en de kippen zijn er meteen na montage gaan inzitten. Dus voor hen was het hok ook meteen dik in orde.
Review voor: Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 legkip


Leuk en praktisch hok - Inge,

We hadden in de lente enorm veel last van bloedluizen. Sinds we het hok een maand geleden kochten , hebben onze kipjes geen last meer van ongedierte. Ook het uitkuisen gaat super snel en handig. Kortom ,wij zijn heel tevreden!!
Review voor: Eglu Go kippenhok met accessoires - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Sussex

1 van 4   Volgende