Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Eglu Go UP verhoogd kippenhok

Terug naar product

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 26 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Zeer gemakkelijk te reinigien - Peter, Denbighshire,

Zeer gemakkelijk te reinigien ben zeer tevreden
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met accessoires - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Krielen


Top! - Isabelle, Essex,

Ik ben heel erg blij met deze Eglu Go Up! Ook de kip is blij. Ik had wel wat moeite om het in elkaar te zetten. De plaatjes waren erg klein.
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met 2m ren en wielen - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 Weet ik niet. Kip is


Eenvoudige montage, makkelijk onderhoud - Tom, Bucks.,

Zowel Eglu up als de ren zijn makkelijk op te bouwen. Omdat het hok van kunststof is, is het ook makkelijk te onderhouden. Kippen vonden na 1 dag al zelf de weg naar boven. Samen met de afrastering van Omlet de perfecte combinatie.
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met 2m ren - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Koningsberger


Heel fijn hok! Met één klein nadeel (vinden de kippen dan) - Maartje, Co. Carlow,

Het hok is prima, het trapje was een beetje too much voor één van mijn cochinhennetjes, maar zij is behoorlijk blind dus ik snap wel dat het trapje eng was. Met een gewoon plankjestrapje is dat opgelost. Wat ik echter wel een nadeel vind is dat er maar één legnest is. Twee van mijn drie hennen leggen nu, en natuurlijk op dezelfde dag en rond dezelfde tijd. Dan blijft er eentje rondrennen omdat ze zogenaamd haar ei niet kwijt kan, want de ander zit op het nest. Verder ben ik vooralsnog heel blij met het hok, hoe het bloedluis-technisch gaat uitvallen is nog even de vraag, ik heb het pas een paar weken en die periode moet nog komen.
Review voor: Ren voor de Eglu Go UP - 2 m

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 cochin


Geweldig hok! - Wendy, Essex,

Een heel fijn kippenhok, goed te reinigen. Het enige minpuntje wat ik ervaar is het legnest in het binnenhok. De twee krielkippen die ik heb vegen steeds alle stro en hennep uit het legnest als ze een ei gaan leggen. Een hogere opstaande rand zou fijn geweest zijn, zodat het nestmateriaal beter in het legnest blijft liggen. Dus nu ligt het ei steeds op het kunststof. Iemand tips? Verder helemaal blij mee.
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met 2m ren en wielen - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Wyandotte krielkip


Mooi en degelijk kippenhok, makkelijk schoon te maken. - Wilma, Essex,

We zijn er blij mee, maar hij zou groter mogen zijn. Is geschikt voor slechts 4 kleine kippen. Je Jan zelf niet in de ten, daar is deze te kleine voor. Makkelijk om schoon te houden.
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met 2m ren en wielen - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Wyandotte’s


Geweldig! - Myriam, Bucks.,

Zo blij met deze keus. Mooi product, leuk design, makkelijk schoon te maken, bloedluis proof. Uitgebreide gebruiksaanwijzing. Ik heb 3 Serama hennen die zich thuis lijken te voelen in hun design huisje. Echte aanrader en geen seconde spijt!
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met 2m ren - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Serama


Fantastisch - Luc, Co. Carlow,

ben zeer tevreden over de EGLU GO UP EN DE REN , vroeger altijd problemen met bloedluizen en nu geen enkele meer, ook zeer gemakkelijk om te reinigen en voor de kippen fris in de zomer en warm in de winter dankzij de dubbele isolatie .
Review voor: Ren voor de Eglu Go UP - 2 m

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 gewone legkippen


Kippenhok - John, Denbighshire,

Het kippenhok is functioneel, makkelijk schoon te maken en ziet er leuk uit. Echter het in elkaar zetten duurt uren en levert genoeg ergenis op. Je gaat niet tijdens het in elkaar zetten het filmpje bekijken. Suggestie: kleuren afstemmen op onderdeel. Bovendien twee boekjes bijgeleverd, verschillende uitleg.
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met accessoires - Groen


Bedenkingen - Mathilda, Devon,

Wij hebben dit hok aangeschaft vanwege terugkerende problemen met bloedluis. Nu een maand later is de bloedluisplaag verholpen waar we heel blij om zijn, maar…. de kippen vinden het rooster op de bodem niet fijn en wilden daarom het hok niet in. Sinds een week het rooster eruit gehaald, sindsdien gaan de kippen wel het hok in, en slapen ze nu op de bodemplaat bedekt met stro. Maar de bodemplaat is daar niet voor bedoeld en mist ondersteuning aan de onderkant. Hier moeten we dus nog iets op verzinnen. Had dit hok niet gekocht als ik dit van tevoren had geweten..
Review voor: Eglu Go Up kippenhok met wielen en accessoires - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Australorp

Omlet antwoord: Beste Mathilda, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een recensie te schrijven. Wij zijn blij te horen dat u geen last meer heeft van bloedluis. Het spijt ons echter om te horen dat uw kippen moeite hebben met het wennen aan de zitrekken van het hok. Kippen houden erg van routine en zijn geen fan van verandering. Ons advies is om ze toch elke avond in het hok te lokken, eventueel met gebruik van wat eten. Door te beginnen met de sterkste kip zal al snel de rest naar binnen komen. Dit dient u te herhalen tot ze zelf gewent zijn elke avond naar bed te gaan. Daarnaast is het ook belangrijk om geen bedekking op de zitrekken te hebben liggen. Ik hoop dat deze informatie u helpt en mocht u verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Clemence Omlet Customer Service Team

1 van 3   Volgende