Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Eglu Go UP verhoogd kippenhok

Terug naar product

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 28 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Heel degelijk kippenhok - Sylvie,

Stevig materiaal en makkelijk te onderhouden. Dankzij de filmpjes handig in elkaar te zetten. Het achterpaneel zit bij ons wel niet perfect in het midden waardoor er aan de ene kant een vrij grote kier zit. Bij hevige wind zit het ook te rammelen (net zoals het deurtje). Ik vraag me dan toch af of het hok wel zo goed geïsoleerd kan zijn. De kippen maken er niets van en zitten met hun drietjes op een rijtje achteraan het hok. Dus op zich zijn we zeker tevreden. Het is hok is een overwogen aankoop gezien de prijs, dus ik hoop dat het zijn tijd zal meegaan.
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met accessoires - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Cochin

Omlet antwoord: Beste Sylvie, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Een kier aan de paneelzijde kan inderdaad zorgen dat de isolatie minder goed werkt. Kunt u ons alstublieft wat foto's sturen, zodat wij kunnen kijken hoe we dit kunnen verhelpen? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Omlet Klantenservice team


Stevig en toevoeging voor ren. - Marije,

Wij hebben een 4 meter ren met eglu go. Icm de wielen zijn de ren hendels echt een meerwaarde. Je kan gemakkelijk met een rechte rug, in je eentje, de eglu verplaatsen.
Review voor: Hendels voor de Eglu ren

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


Zeer gemakkelijk te reinigien - Peter,

Zeer gemakkelijk te reinigien ben zeer tevreden
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met accessoires - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Krielen


Top! - Isabelle,

Ik ben heel erg blij met deze Eglu Go Up! Ook de kip is blij. Ik had wel wat moeite om het in elkaar te zetten. De plaatjes waren erg klein.
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met 2m ren en wielen - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 Weet ik niet. Kip is


Eenvoudige montage, makkelijk onderhoud - Tom,

Zowel Eglu up als de ren zijn makkelijk op te bouwen. Omdat het hok van kunststof is, is het ook makkelijk te onderhouden. Kippen vonden na 1 dag al zelf de weg naar boven. Samen met de afrastering van Omlet de perfecte combinatie.
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met 2m ren - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Koningsberger


Heel fijn hok! Met één klein nadeel (vinden de kippen dan) - Maartje,

Het hok is prima, het trapje was een beetje too much voor één van mijn cochinhennetjes, maar zij is behoorlijk blind dus ik snap wel dat het trapje eng was. Met een gewoon plankjestrapje is dat opgelost. Wat ik echter wel een nadeel vind is dat er maar één legnest is. Twee van mijn drie hennen leggen nu, en natuurlijk op dezelfde dag en rond dezelfde tijd. Dan blijft er eentje rondrennen omdat ze zogenaamd haar ei niet kwijt kan, want de ander zit op het nest. Verder ben ik vooralsnog heel blij met het hok, hoe het bloedluis-technisch gaat uitvallen is nog even de vraag, ik heb het pas een paar weken en die periode moet nog komen.
Review voor: Ren voor de Eglu Go UP - 2 m

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 cochin


Geweldig hok! - Wendy,

Een heel fijn kippenhok, goed te reinigen. Het enige minpuntje wat ik ervaar is het legnest in het binnenhok. De twee krielkippen die ik heb vegen steeds alle stro en hennep uit het legnest als ze een ei gaan leggen. Een hogere opstaande rand zou fijn geweest zijn, zodat het nestmateriaal beter in het legnest blijft liggen. Dus nu ligt het ei steeds op het kunststof. Iemand tips? Verder helemaal blij mee.
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met 2m ren en wielen - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Wyandotte krielkip


Mooi en degelijk kippenhok, makkelijk schoon te maken. - Wilma,

We zijn er blij mee, maar hij zou groter mogen zijn. Is geschikt voor slechts 4 kleine kippen. Je Jan zelf niet in de ten, daar is deze te kleine voor. Makkelijk om schoon te houden.
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met 2m ren en wielen - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Wyandotte’s


Geweldig! - Myriam,

Zo blij met deze keus. Mooi product, leuk design, makkelijk schoon te maken, bloedluis proof. Uitgebreide gebruiksaanwijzing. Ik heb 3 Serama hennen die zich thuis lijken te voelen in hun design huisje. Echte aanrader en geen seconde spijt!
Review voor: Eglu Go UP kippenhok met 2m ren - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Serama


Fantastisch - Luc,

ben zeer tevreden over de EGLU GO UP EN DE REN , vroeger altijd problemen met bloedluizen en nu geen enkele meer, ook zeer gemakkelijk om te reinigen en voor de kippen fris in de zomer en warm in de winter dankzij de dubbele isolatie .
Review voor: Ren voor de Eglu Go UP - 2 m

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 gewone legkippen

1 van 3   Volgende