Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Omlet inloopren voor kippen

Terug naar product

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 17 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Goed maar toch voor verbetering vatbaar - Marjan,

De panelen zijn voorgemonteerd uit 2 delen. Het zou strakker en mooier zijn moest dit uit 1 deel gemaakt zijn. Er zouden ook veel minder klikstukjes nodig zijn om alles aan elkaar te monteren. Niet alle inpasbare buizen hebben een automatisch kliksysteem om te fixeren waardoor de bovenste buizen meermaals uit elkaar vielen tijdens de montage. De bijgevoegde papieren handleiding is te beperkt. Zonder het instructiefilmpje op YouTube zou het een lijdensweg geweest zijn. Het eindresultaat mag wel gezien worden, het materiaal is van topkwaliteit.
Review voor: Inloopren voor kippen - 3m x 4m x 2m

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Wyandotte kriel


Mooie, prettige ren - Dirk-Jan,

Wij hebben deze ren nu ruim een week staan. Het opbouwen is een kleine puzzel waar je rustig de tijd voor moet nemen. Het YouTube filmpje van Omlet vonden wij duidelijker dan de handleiding. Als de ren eenmaal staat is deze lekker stabiel en prettig in gebruik. Hiervoor was onze ren nog geen meter hoog, dus schoonmaken en voeren was altijd lastig. Dat is nu wel anders! De kippen hebben lekker de ruimte en met wat zitstokken en een mooie boomstronk (die laatste uit eigen tuin) vermaken de kippen zich prima. Aan deze ren hebben wij een mooie Eglu Cube gekoppeld, wat makkelijk ging, wel even opletten tijdens de bouw om dat meteen goed te doen zonder dubbel werk.
Review voor: Inloopren voor kippen - 3m x 4m x 2m

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


Stevige en veilige ren voor kippen - Karin,

Wij gebruiken deze ren voor 4 zijdehoenders. In eerste instantie hadden we de kleinste maat gekocht, maar dat was toch te klein. Met de uitnreindingsset hebben we de ren makkelijk iets groter kunnen maken. De kwaliteit is erg goed en de kippen zitten er veilig in. Een aanrader dus!
Review voor: Inloopren voor kippen - 2m x 2m x 1m

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 USA Zijdehoenders


Prachtige, praktische ren - Christophe,

Eerst lang getwijfeld, de prijs scheelt hem toch wat met goedkopere alternatieven voor een 3X4m. Goedkoop kopen is duur kopen natuurlijk, dus toen dacht ik, "ok, bouw ik zelf wat fatsoenlijks misschien". Nu hij echter staat, zou ik het iedereen aanraden. Als je een ren van deze kwaliteit wilt bouwen met bv Plastitor of Pantanet en een fatsoenlijk tuinpoortje, kom je wel meer in de buurt van de prijs, kost het je meer tijd, is het minder praktisch geschikt voor kippen en is het minder roofdierveilig. Echt super-tevreden. Instructies zijn niet erg uitgebreid, maar eens je het principe doorhebt ben je op 4-6 uur klaar (in je eentje werkend). Absolute aanrader.
Review voor: Inloopren voor kippen - 3m x 4m x 2m

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Leghorn


Goeie keuze - Lieve,

Sedert 2008 altijd 2 kippen gehad. Houten kippenhok al eens gerenoveerd, maar nu toch aan vervanging toe. We zijn heel blij met onze nieuwe ren en we hebben er meteen nog wat bewoners bij genomen. De ren is 'luchtig' en gaat mooi op in de omgeving. Groot pluspunt is dat de ren vos- en marterproof is. Die rovers zijn een plaag in de omgeving. De kippetjes zijn blij en wij ook!
Review voor: Inloopren voor kippen - 3m x 3m x 2m

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 3 sussex en 2 koekoe


Meer ruimte en beschreming voor onze toom - Sylvia,

Bij ons in de buurt zijn op het moment veel hongerige vossen, waardoor we de kippen niet meer zo gemakkelijk vrij door de tuin kunnen laten lopen. Daarnaast jaagt een valk dagelijks op mussen en onze kuikens. Meer veilige leefruimte was een must. ik ben erg blij met de stahoogte van inloopren. Hierdoor kan ik gemakkelijk de dieren verzorgen en kunnen onze kuikens rustig handtam gemaakt worden.
Review voor: Inloopren voor kippen - 3m x 4m x 2m

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 10+ Leghennen, Noord-Hol


Bestel op tijd - Rene,

Mooie ruime ren. De lever tijd was met ca twee maanden extreem lang. Ren wordt met handige clips bijeengehouden. Minpuntje is dat ook tie wraps gebruikt worden voor bevestiging. Voor een product van deze prijs wel wat goedkoop.
Review voor: Inloopren voor kippen - 2m x 3m x 2m

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6


Stevig, mooi en functioneel handig. - Chris&Patrick,

Zeer degelijk materiaal, netjes afgewerkt en handig te monteren (met 2 personen). Deze kippenren gaat mooi op in de omgeving en past perfect in het concept van onze tuin. En onze kippetjes lijken ook best tevreden en gelukkig met hun "veilige thuis", al hebben ze verder ook de ganse dag vrije loop in de ruime tuin. Bij regen of onraad haasten ze zich spontaan naar de ren met Eglu Cube.
Review voor: Inloopren voor kippen - 2m x 2m x 2m

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Cochin


stevig kippenren - Griet,

Jammer van de hoge prijs, maar gelukkig is de kwaliteit zeker in orde. Stevig, gemakkelijk in elkaar te zetten en het beschermd onze kippen tegen marters en vossen
Review voor: Inloopren voor kippen - 2m x 2m x 2m

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 legkip


Onloopren - Olivier,

Topproduct! Zit goed in elkaar en vrij eenvoudig te installeren en ???? proof! Goede kwaliteit!
Review voor: Inloopren voor kippen - 3m x 3m x 2m

1 van 2   Volgende