Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Omlet kattenbakvulling Nr. 4 - Clay - 10 l

Terug naar product

4 Sterren:

0

3 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 2 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Klontert geweldig, maar met veel uitloop! - Franka,

Ik had veel verwacht van deze kattenbakvulling. Deze kattenbakvulling klontert geweldig. Hele vaste stevige ronde klompen. Maar wat een stof komt eraf en het ergste is wat een vreselijke uitloop. Het hele huis is één grote zandbak. De korreltjes zijn zo zacht dat het meteen in zand verpulverd. Zelfs met stofzuigen krijg je het bijna niet weg. Zo veel uitloop heb ik zelden van een kattenbakvulling gehad. Helaas deze vulling gaat het niet worden voor ons. Twee sterren dan nog voor het goed klonteren.

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Selkirk Rex lang- en

Omlet antwoord: Hoi Franka, Hartelijk bedankt voor uw recensie. We hebben uw feedback doorgegeven aan ons Product Design Team die verdere verbeteringen aan dit product in overweging zullen nemen. Wij begrijpen dat elke kat en eigenaar verschillende behoeften heeft met betrekking tot de keuze van de kattenbakvulling, daarom bieden wij een scala aan verschillende producten, dus aarzel niet om een kijkje te nemen op onze pagina, want misschien is er een andere geschikte kattenbakvulling voor uw kat. Uiteraard blijven wij tot uw beschikking als u meer informatie wenst. Met vriendelijke groet Het Omlet Customer Service team


Uitstekend! - Ciaran,

Lunar had geen problemen met de Omlet klei kattenbakvulling. Ze stapte naar binnen, deed haar ding en hupte zonder probleem weer naar buiten. Het beste is dat ik vaak niet eens weet dat ze is geweest, omdat ik het niet kan ruiken!