Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Universele automatische deur voor kippenhokken

Terug naar product

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 180 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Goede functionele deur - Désirée,

Vind de deur zeer praktisch omdat ik een deur wilde hebben die zijwaarts ging. Ondanks dat ik de grijs nam is de nostalgische look van mijn houten hok verminderd door de deur. Omlet is echt voor de moderne look. Jammer want ze zijn ideaal in gebruik maar ik zou in de toekomst liever wat minder plastic zien zonder opzichtelijke kleuren. Ook geluid is erg apart, als de deur open gaat lijkt het net een printer die gaat printen. Hou rekening met batterijen, eigen merk is hij niet blij mee, geeft dan 0% aan. Duracell is top. Voor de rest superblij met de zeer duidelijke uitleg.(YouTube en gebruiksaanwijzing)
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Wyandotte’s kriel


degelijk product - Dirk,

Degelijke materialen, vrij intuïtieve bediening. Bij het installeren had ik een foutboodschap waarvoor ik online noch in de handleiding een oplossing kon vinden, maar via een eenvoudig berichtje naar Omlet werd dit snel en deskundig beantwoord, en opgelost. De deur werkt enkel met performante batterijen (genre Duracell), niet met iets zwakkere oplaadbare batterijen die ik in huis had liggen.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 legkippen


Goed - Raevi,

Ik vond het geluid van openen en dichtgaan van het deurtje best hard. Kippen schrokken er nogal van. Gelukkig binnen een week alle kippen er aan gewend. Makkelijk te instaleren en in te stellen. Sneller geleverd dan aangegeven. Mooi en netjes verpakt.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8 Zijdehoen usa en kri


Werkt vrij goed - Bruno,

Installatie eenvoudig, beetje moeten zoeken om juiste lichtsterkte in te geven
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Gewone hybride kippe


uitstekende werking - Ynze,

Top produkt, mis alleen mogelijkheid deur op stroomnet aan te kunnen sluiten en app functie zou hem compleet maken. maar verder helemaal blij mee
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 wyandotte


Omlet kippendeur - Omer,

Ik heb een automatische kippendeur besteld bij Omlet. Levering is goed gegaan. De automatische kipppendeur is gemonteerd en doet zijn werk goed. Qua prijsverhouding is het aan de dure kant maar het is wel degelijk materiaal. Jammer dat je maar standaard maat hebt van de automatische kippendeur een slag groter zou idealer zijn. Ik heb grote kippen en ze moeten bukkend naar buiten komen.
Review voor: Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Grote Wyandotte kipp


Superding - Ingrid,

Een fantastische uitvinding en doet echt wat het moet doen!
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 kippen


De kippen en wij zijn blij maar een waarschuwing hoort er echt wel bij - Marleen,

We hebben het deurtje nu 3 maanden en het werkt super. Het grote nadeel is dat je geen waarschuwing krijgt als de batterijen leeg zijn ook is het lastig dat je met een schroevendraaier de batterij houder moet openen om de batterijen te vervangen. Hier zouden de ontwikkelaars nog even voor aan de tekentafel kunnen gaan zitten. :-)
Review voor: Autodoor bevestigingsset voor Omlet kippenrennen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 bruine, zwarte en wi

Omlet antwoord: Beste Marleen, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven. Omlet is continue bezig met het ontwikkelen en verbeteren van producten om het huisdierbezit voor zowel het huisdier als de baas te verbeteren. Uw feedback is van groot belang in dit proces, daarom heb ik uw feedback doorgestuurd naar ons productontwerpteam. Het team zal de door u verstrekte informatie bestuderen en contact met u opnemen indien er vragen zijn. Mocht u verder nog feedback willen geven of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Omlet Customer Services team


Kippenvrijheid - Stephan,

Heel goed te installeren op bestaand kippenhok. Geeft dames en hun baas veel vrijheid. Het kostte even moeite om de dames aan nieuwe entree te laten wennen. Makkelijk te installeren.
Review voor: Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Grijs

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Welsummer


Heel goed - Elisa,

Heel goed, maar om de batterijen te vervangen moet je wel steeds een schroevedraaier gebruiken om het te kunnen openen. De batterijen gaan wel lang mee.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Verschillende

1 van 18   Volgende