Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.
Hoera!
Ilse,
Met een stuk tunnel hebben we de verbinding tussen hok en ren (balkonren voor katten, maar die gebruiken wij inmiddels voor de konijnen) gemaakt. Wat een mooi ontwerp en wat een degelijk spul. En zo geinig om te zien hoe de konijnen meteen gretig gebruik maken van de tunnel. Bijzonder!
Review voor: Zippi tunnel - enkel - met aansluitset voor hok en ren
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Konijn
Heeft het leven van onze cavia's veranderd!
Natasha, Greater Manchester,
We hebben 4 cavia's, ze zijn dol op ons omlethok en we wilden dat ze naar hun grotere speelren konden gaan wanneer ze dat zelf willen, niet wanneer wij tijd hebben om ze over te zetten. Het systeem is heel simpel te installeren met een beetje extra moeite om de draden door te knippen! Het kostte me ongeveer 40 minuten om het te installeren, goede gebruiksaanwijzing die heel gemakkelijk te volgen is, 4 hele blije cavia's!
Review voor: Zippi tunnel - dubbelverpakking - met aansluitset voor hok en ren
Absoluut geweldige producten
Debbie, Gloucestershire,
Ik heb onlangs deze fantastische uitrusting gekocht voor de 2 cavia's van mijn zoons en kan dit zeker aan iedereen aanbevelen!!! Ja, de prijs van de producten is relatief hoog, maar zoals voor alles geldt betaal je voor wat je krijgt !! Stevig, veilig en heel goed gemaakt, het kostte me 3 uur om het allemaal (zelf) op te zetten volgens de duidelijke gebruiksaanwijzing en de dames zijn er helemaal weg van, ze houden van de vrijheid en ze rennen de tunnels in en uit de hele dag door!! Je zal zeker geen spijt van krijgen van deze aankoop!! Ik ben mijn volgende uitbreidingen al aan het plannen
Review voor: Zippi tunnel - dubbelverpakking - met aansluitset voor hok en ren
Mooie toevoeging
Angela,
Mooie toevoeging die ervoor zorgt dat onze konijnen kunnen zonnebaden, grazen en bewegen.
Review voor: Zippi tunnel - Enkel
Kwalitatief product
Amanda,
Ik kocht dit tunnelsysteem voor ons konijn Cookie om hem overdag toegang te geven tot zijn gesloten ren. Hij leerde snel hoe hij het moest gebruiken, hij is erg nieuwsgierig en helemaal niet bang! De kwaliteit van het plastic is uitstekende en bestand tegen knagen, de connectoren zijn gemakkelijk te gebruiken, de montagehandleiding was eenvoudig en goed te volgen. Al met al een zeer goed ontworpen, doordacht systeem en zeker zijn geld waard (voor het geval je twijfelt!)
Review voor: Zippi tunnel - dubbelverpakking - met aansluitset voor hok en ren
Goede kwaliteit, zorgt voor verrijking
Dawn,
Ja, dit tunnelsysteem is duur, maar dit wordt verklaard door de kwaliteit. Het systeem is makkelijk in elkaar te zetten en veilig. Dat is geweldig voor mijn konijnen die er graag inrennen als ze elkaar achtervolgen tijden het spelen. Ik heb mijn systeem de afgelopen twee jaar opgebouwd vanwege de kosten, maar het ziet er duurzaam uit. De set die ik vorig jaar heb gekocht, ziet er niet anders uit dan de set die ik dit jaar heb gekocht, toen ik alles in elkaar heb gezet om de tijd die mijn konijnen buiten in de tuin doorbrengen te verrijken. Ik kan ze niet vrij laten rondlopen omdat ik planten en heggen heb waar egels doorheen moeten kunnen komen. Daarom heb ik grote rennen aangesloten op dit tunnelsysteem. Ze vinden het heerlijk om in de schaduw te zitten, erdoor te rennen als ze elkaar achtervolgen en het uitkijkpunt in het midden van een lange tunnel te gebruiken. Kan het zeker aanbevelen, maar wou dat er een korting was.
Review voor: Zippi tunnel - Enkel
Geweldig tunnelsysteem
Peter,
Sinds we de tunnels hebben gekocht en een tweede hok hebben aangesloten, hebben we veel minder gemor van onze konijnen gehoord.
Review voor: Zippi tunnel - dubbelverpakking - met aansluitset voor hok en ren
Super systeem
Jenny, Hampshire,
Super en makkelijk te gebruiken om een interessante uitbreiding te maken naar de buitenhokken en een ren. Onze konijnen gaan nu door het kattenluikje de tunnels in.
Review voor: Zippi tunnel - dubbelverpakking - met aansluitset voor hok en ren
Kwaliteitsproduct, makkelijk te gebruiken en mooi
Charlie, WEST YORKSHIRE,
Ik gebruik dit al meer dan een jaar en heb meer dan 10 meter aan tunnels (en dat wordt steeds meer) met hooirekken, T-splitsingen en 3 afzonderlijke rennen die via de tunnels met elkaar verbonden zijn en die allemaal naar de konijnenschuur leiden. De kwaliteit is top en in tegenstelling tot andere vergelijkbare producten op de markt, maakt de manier waarop de buizen om de meter zijn verbonden (in plaats van één superlange buis) het mogelijk ze uit elkaar te halen zodat ze veel makkelijker schoon te maken zijn! LOVE LOVE LOVE!
Review voor: Zippi tunnel - dubbelverpakking - met aansluitset voor hok en ren
Een leuke set
Sian,
Een leuk set, makkelijk te monteren, erg stevig. Met dit systeem hebben we een ren aan het hok vastgemaakt. Voelt aan beide uiteinden erg veilig om te voorkomen dat onze kleine ontsnappingsartiest eruit kan komen!
Review voor: Zippi tunnel - dubbelverpakking - met aansluitset voor hok en ren
Write a Review