Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Zippi tunnel - Enkel

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0
Mooie toevoeging
Angela,
Mooie toevoeging die ervoor zorgt dat onze konijnen kunnen zonnebaden, grazen en bewegen.
Review voor: Zippi tunnel - Enkel
Goede kwaliteit, zorgt voor verrijking
Dawn,
Ja, dit tunnelsysteem is duur, maar dit wordt verklaard door de kwaliteit. Het systeem is makkelijk in elkaar te zetten en veilig. Dat is geweldig voor mijn konijnen die er graag inrennen als ze elkaar achtervolgen tijden het spelen. Ik heb mijn systeem de afgelopen twee jaar opgebouwd vanwege de kosten, maar het ziet er duurzaam uit. De set die ik vorig jaar heb gekocht, ziet er niet anders uit dan de set die ik dit jaar heb gekocht, toen ik alles in elkaar heb gezet om de tijd die mijn konijnen buiten in de tuin doorbrengen te verrijken. Ik kan ze niet vrij laten rondlopen omdat ik planten en heggen heb waar egels doorheen moeten kunnen komen. Daarom heb ik grote rennen aangesloten op dit tunnelsysteem. Ze vinden het heerlijk om in de schaduw te zitten, erdoor te rennen als ze elkaar achtervolgen en het uitkijkpunt in het midden van een lange tunnel te gebruiken. Kan het zeker aanbevelen, maar wou dat er een korting was.
Review voor: Zippi tunnel - Enkel
Kort maar geweldig!
Martha,
Had verwacht dat dit iets langer zou zijn voor de prijs, maar over het algemeen heel makkelijk en praktisch, onze cavia's en konijnen vinden de tunnel geweldig!
Review voor: Zippi tunnel - Enkel
Vijf pootjes
Julie,
Het was even zoeken hoe we het wilden, maar ik ben er eindelijk. We hebben 2 hollanders die we gescheiden hebben NADAT ze zijn gecastreerd, maar die elkaar graag zien. Ze zijn dol op hun Omlet buitenren plus Eglus (ze vinden het niet fijn om binnen te zijn), maar moeten in de winterkou naar een dubbel hok in de garage. Ik heb eindelijk een ren met onderverdelingen opgezet met elk een tunnelren naar de (vroegere) Omlet-speelren over de breedte van de garage. De tunnels buigen eigenlijk maar een beetje, en die 90 graden hoeken en verbindingen zijn daarom van belang. Het slimmere, bangere konijn zit in de bovenste helft van het hok, maar heeft geen problemen met het naar boven komen via de geribbelde tunnels, die diagonaal moeten worden geplaatst (kostte hem 5 minuten totdat hij het door had). Ik denk er nu over na om een buislengte in te korten zodat de volledige garagebreedte wordt benut. Ik heb gehoord dat je altijd een volledig sluitende deur aan de uiteinden moet installeren voor isolatie. De konijntjes waren er meteen blij mee. In de zomer verplaatst het hele tunnelsysteem naar het gazon.
Review voor: Zippi tunnel - Enkel
Write a Review