Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0
Veilig
Claire, Cornwall,
Ik heb voor deze ren gekozen omdat we veel roofvogels in de omgeving hebben en ik wilde onze konijntjes niet in gevaar brengen maar ze toch een ruimte buiten geven. De ren is veilig en mijn konijnen zijn er heel blij mee. Ik denk erover de ren uit breiden en een vide toe te voegen als ze wat ouder zijn. Ik heb het al aangeraden aan onze buurman die op zoek is naar een vervanging voor zijn houten ren die verrot is.
Review voor: Zippi konijnenren met overdekking en flensrand - Dubbele hoogte
Geweldige konijnenren
Kevin, Aberdeenshire,
Ik heb dit een paar maanden geleden gekocht en ons konijn vindt het geweldig. De Zippi ren is van goede kwaliteit en ik vind het geweldig dat het op zoveel verschillende manieren kan worden opgezet. Een ander voordeel is dat er zoveel extra's en uitbreidingen zijn die je kan kopen om het naar eigen smaak aan te passen.
Review voor: Zippi konijnenren met overdekking en flensrand - Dubbele hoogte
Goede ren voor mn konijnen om in rond te hoppen
Claire,
We kochten een Zippi ren ter vervanging van een goede, bij ons in de buurt vervaardigde houten konijnenren, dus de lat voor de nieuwe ren lag al hoog. Gelukkig heeft deze ren me niet teleurgesteld. Door de hoogte heeft mijn konijn nu de ruimte om bovenop dozen en een huisje te springen en zich eronder te verschuilen. De flensrand en het gaas zijn ook van goede kwaliteit en het geeft me veel meer vertrouwen om hem in de ren te laten als ik naar mijn werk ga. We een tweede konijn gekregen als maatje voor de andere en hebben nog een ren gekocht. We hebben ze naast elkaar gezet. Zo konden ze beide spelen, maar het gaf ze ook de gelegenheid naast elkaar te zitten en elkaar door de gaas te likken, voordat we ze echt kennis lieten maken. Ze hebben nu een band met elkaar!
Review voor: Zippi konijnenren met overdekking en flensrand - Dubbele hoogte
Wou dat we hem eerder hadden gekocht!
Becca,
Kocht deze ren met 2 tunnels om in onze huidige ren te zetten. Onze konijnen zijn er helemaal blij mee! Het was fijn om te zien hoe ze de vrijheid hadden om naar believen te grazen en binkies zijn nu dagelijkse kost! We hebben vrijwel meteen nog 2 tunnels besteld en zullen er misschien nog meer kopen. Gemakkelijk te verplaatsen naar vers gras en opnieuw samen te stellen (best dit met 2 personen te doen). Misschien hoeven we ons gras nooit meer te maaien! De standaardren zelf is wat aan de kleine kant, dus als het je enige ren is, zou ik overwegen om een uitbreidingspakket te kopen, hoewel de tunnellengte extra speelruimte geeft. Het in elkaar zetten kostte vrij veel tijd vanwege het modulaire ontwerp, maar was toch vrij eenvoudig. Onze tuin wordt vaak bezocht door vossen, dus de extra beveiliging van de flensrand, het dak, de haringen & de tunneldeur geven me de gewenste gemoedsrust.
Review voor: Zippi konijnenren met overdekking en flensrand - Dubbele hoogte
Geweldige ren, ben helemaal tevreden
Claire,
Ik heb deze ren een tijdje geleden gekocht om een lage houten ren te vervangen. Het was bij deze ren een nachtmerrie om mijn konijn eruit te halen en de ren schoon te maken, dus het werd zelden gebruikt. Dit is fantastisch, ik vind de sloten geweldig, waarmee je panelen kan openen waar je maar wil. Ik heb het zo dat een deur en een deel van het dak open kan, dus toegang is heel makkelijk. Rupert is er ook heel blij mee. Ik koos voor de hoge ren omdat hij het leuk vindt om op zijn schuilhuisje te klimmen. Hij maakt er nu veel vaker gebruik van. Ik heb ook een paar stevige dekzeilen gekocht om hem schaduw te geven, ze zijn van mooie kwaliteit en doen wat ze moeten doen.
Review voor: Zippi konijnenren met overdekking en flensrand - Dubbele hoogte
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Nichola,
We hebben eerder houten rennen gehad maar die hebben het niet lang gehouden, dit lijkt erop alsof het veel langer mee zal gaan. Het was makkelijk te monteren en is stevig genoeg als het eenmaal volledig is opgebouwd. Ik heb niet goed genoeg gelet op de afbeelding met de afmetingen en had me niet gerealiseerd dat de getoonde afmetingen inclusief de rand rond de ren is, dus ik was teleurgesteld over het formaat, maar dat is mijn eigen schuld. We hebben voor de hoge ren gekozen omdat de lage ren niet hoog genoeg is voor een konijn. In- en uit de ren komen is dan niet makkelijk, dus het vangen van de konijnen is dan een beetje een gedoe en mijn man zou er niet in kunnen komen. We hebben deze ren echter gekocht als tussenoplossing met de bedoeling om de ren uit te breiden en op een later tijdstip een verbindingstunnel naar het konijnenhok te maken en daarom denk ik dat de ren een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding heeft
Review voor: Zippi konijnenren met overdekking en flensrand - Dubbele hoogte
Write a Review