Beoordelingen voor Zippi konijnentunnel

3 Sterren:
0
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 12 geverifieerde beoordelingen
Schrijf een review
Filter By:

Zippy tunnel -

Wij zijn heel blij met de tunnels, onze twee hangoorkonijnen ook. Ze rennen en vliegen van hok naar ren en soms vinden ze het ook fijn om erin te blijven liggen. Ze kunnen zich makkelijk omdraaien in de tunnel, dus ruimte genoeg. Zo hoeven wij ze niet steeds op te pakken en zijn ze vrij in hun bewegingen. Kwaliteit is super goed. Dank je wel voor deze uitvinding.

Geverifieerde aankoop: Apr 2020


Nijntjes rennen vrij rond -

Ik heb vijf dwerg rex konijnen en twee konijnenhokken - Ik zocht altijd al een manier om de hokken met elkaar te verbinden maar had nog geen oplossing gevonden. Dit is perfect! Ze rennen er graag doorheen en genieten van hun nieuwe omgeving!

Geverifieerde aankoop: Nov 2020


-

Geverifieerde aankoop: Aug 2019


Zippi tunnel en ren - West Yorkshire,

Ik heb een tijdje getwijfeld of ik kon rechtvaardigen om dit bedrag uit te geven aan een ren en tussen nadat ik net twee konijnen heb gekregen maar ik ben blij dat ik het heb gedaan, ze zijn er helemaal weg van en zelfs mijn man vindt het een super idee terwijl hij eerst sceptisch was. Ze waren niet bang om het te gebruiken en renden meteen door de tunnel naar hun nieuwe ren, een bleef zelfs even in de tunnel liggen! Heel erg bedankt, ik ga het tunnelsysteem binnenkort zeker uitbreiden :)
Review voor: Zippi tunnel - dubbelverpakking - met aansluitset voor hok en ren

Geverifieerde aankoop: Jul 2019


Fantastisch speelgoed voor konijn en baas! -

Makkelijk te bevestigen. Ideaal om de konijnen lekker te laten grazen. Wij hebben drie buizen en die buigen mooi mee naar alle kanten. De konijnen gaan er graag doorheen. Schoonmaken is ook makkelijk en hoeft door de vormgeving gelukkig niet heel vaak. Super blij mee!

Geverifieerde aankoop: Apr 2020


Prachtig systeem -

Het systeem is makkelijk in gebruik. De konijnen vinden het ook fantastisch!

Geverifieerde aankoop: Apr 2020


Vijf pootjes -

Het was even zoeken hoe we het wilden, maar ik ben er eindelijk. We hebben 2 hollanders die we gescheiden hebben NADAT ze zijn gecastreerd, maar die elkaar graag zien. Ze zijn dol op hun Omlet buitenren plus Eglus (ze vinden het niet fijn om binnen te zijn), maar moeten in de winterkou naar een dubbel hok in de garage. Ik heb eindelijk een ren met onderverdelingen opgezet met elk een tunnelren naar de (vroegere) Omlet-speelren over de breedte van de garage. De tunnels buigen eigenlijk maar een beetje, en die 90 graden hoeken en verbindingen zijn daarom van belang. Het slimmere, bangere konijn zit in de bovenste helft van het hok, maar heeft geen problemen met het naar boven komen via de geribbelde tunnels, die diagonaal moeten worden geplaatst (kostte hem 5 minuten totdat hij het door had). Ik denk er nu over na om een buislengte in te korten zodat de volledige garagebreedte wordt benut. Ik heb gehoord dat je altijd een volledig sluitende deur aan de uiteinden moet installeren voor isolatie. De konijntjes waren er meteen blij mee. In de zomer verplaatst het hele tunnelsysteem naar het gazon.
Review voor: Zippi tunnel - Enkel

Geverifieerde aankoop: Nov 2020


Mijn nieuwe favoriete product van Omlet -

Dit is echt een fantastische aankoop geweest! We gebruiken de tunnels voor onze konijnen en cavia's die er heel veel plezier van hebben. Er zijn niet veel producten verkrijgbaar die er mooi uitzien en super praktisch zijn. Ik vind het heel fijn dat onze dieren tussen hun hok en ren heen en weer kunnen rennen op een voor hen natuurlijke manier, zodat ze gelukkig en gezond blijven! De tunnels zijn zo makkelijk op te zetten dat onze kinderen zelfs hebben meegeholpen. En daarna hebben ze zich uren vermaakt met het verstoppen van snacks en het maken van 'doolhoven' voor onze konijnen om te verkennen. 10/10 product - goed gedaan Omlet!

Geverifieerde aankoop: Nov 2020


Mijn nieuwe favoriete Omlet product -

Wat een fantastische aankoop is dit geweest! We gebruiken onze tunnels voor konijnen en cavia's en ze hebben er allemaal veel plezier van. Het komt niet zo vaak voor dat je een product vindt dat er niet alleen mooi uitziet maar ook super praktisch is. Ik ben ben blij te zien dat onze diertjes van hun hokken naar hun rennen kunnen gaan, doordat het hun natuurlijk habitat nabootst waardoor ze gelukkig en gezond blijven!! We vonden het zo makkelijk om de tunnels in elkaar te zetten dat onze kinderen zelfs hebben meegeholpen, en zich vervolgens uren vermaakten met het verstoppen van snoepjes voor de dieren en het maken van doolhoven. 10 op 10 - Goed gedaan Omlet!!
Review voor: Zippi tunnel - dubbelverpakking - met bocht en aansluitset voor hok en ren

Geverifieerde aankoop: Oct 2019