Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Universele automatische deur voor kippenhokken

2 Sterren:
0
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 111 geverifieerde beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Filter By:

Wat een gemak! - Bart,

Werkt zoals verwacht en geeft veilig gevoel.
Review voor: COPY - Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Aug 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Cochin kriel


gemakkelijk en handig - Erik,

heb de automatische kippenluik nu ongeveer een maand, zeer gemakkelijk te installeren. degelijk materiaal. Enkel spijtig dat wanneer je batterijen gebruikt, niet via het stopcontact kunt werken. ik had de transfo gekocht , als er dan stroompanne zou zijn de batterijen dit zouden overnemen, maar dit gaat niet.
Review voor: Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Grijs

Geverifieerde aankoop: Mei 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 kippen


Werkt prima en vlot te plaatsen. - Wim,

Tevreden over het product. Niet echt goedkoop maar nu zijn de kippen tenminste veilig voor vossen en marters.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Geverifieerde aankoop: Jul 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


Perfect - Chris,

Is nu een maand in gebruik en werkt perfect. Ik heb er eentje van 3 jaar oud en die werkt ook nog steeds.????????
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Geverifieerde aankoop: Jul 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6


Bevestigingsset is top! - Karin,

De set blijft goed zitten in het kippengaas. Hebben wel het deurtje van de Autodoor dusdanig bevestigd dat deze steunt op het hout van het kippenhok voor extra ondersteuning.
Review voor: Autodoor bevestigingsset voor traditioneel kippengaas

Geverifieerde aankoop: Jul 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Noord-Hollandse blau


Ideaal! Scheelt heel vroeg opstaan :-) - Karin,

Zeer tevreden en makkelijke instelling van de automatische deur. Kippen hadden het gelijk al in de gaten, dus liep gesmeerd! Ook zeer handig voor de dagen dat je niet thuis bent, geen omkijken naar.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Geverifieerde aankoop: Jul 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Noord-Hollandse blau


Top artikel - Rony,

Moest dit al lang geleden gekocht hebben . Werkt perfect en makkelijk instelbaar . Was wel lange levertijd . Super gemakkelijk om te plaatsen , wel zien dat je genoeg plaats hebt op je kippenhok .
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Jul 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8


Werkt perfect - Ine,

Ik heb een automatisch deur voor een kippenhok gekocht omdat er veel marters en vossen in de buurt zitten. Duurde wel lang eer ik de bestelling kreeg maar dit stond goed bij de bestelling vermeld. Deurtje is gemakkelijk te installeren, wij zijn totaal niet handig en het is gelukt. Het moeilijkste is een gat in het houten schuurtje zagen. Op internet staan ook filmpjes waarin uitgelegd wordt hoe je het deurtje moet installeren. Het staat al helemaal in elkaar. Ook het instellen van het programma om het deurtje te open en slijten is simpel. Zeer tevreden mee.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Jun 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Barnevelder krielkip


kippen deur - Peter,

zeer goede werking, eenvoudige installatie
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Mei 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


Werkt perfect! - Johnny,

Werkt perfect!
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Geverifieerde aankoop: Jun 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4

1 van 12   Volgende