Beoordelingen voor Omlets automatische deur

2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 74 geverifieerde beoordelingen
Schrijf een review
Filter By:

Werkt heel goed! -

Enkele weken geleden de automatische deur geīnstalleerd in een bestaand, houten kippenhok. 't Was effen puzzelen hoe en waar we ze best konden plaatsen, maar nu dat gelukt is, werkt ze heel goed! Superblij ermee!

Geverifieerde aankoop: Feb 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


Heel degelijk, betrouwbaar en kwalitatief -

Ik ben zeer tevreden van het deurtje dat ik op mijn oude kippenhok gemonteerd heb. Handig in te stellen wanneer het poortje sluit en terug opent.

Geverifieerde aankoop: Feb 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Leghorn


Automatisch kippendeurtje -

Na alle online automatische kippendeurtjes te hebben gezien. Was dit het deurtje wat mij het meest aansprak. Het ziet er leuker uit, dan zo'n metalen deur en werkt gewoon op 4 AA batterijen. Heel makkelijk te monteren op een houten kippenhok. En de gebruiksaanwijzing is ook duidelijk. De prijs is hetzelfde als van een metalen deurtje, dus daar hoef je het ook niet voor te laten. Onlangs had ik een probleem met het besturingskastje. Nadat ik met een zeer vriendelijke meneer van de klantenservice had gesproken, kreeg ik een nieuw kastje opgestuurd. Mijn Complimenten hoe jullie problemen oplossen. TOP Bedrijf!!!

Geverifieerde aankoop: Feb 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


Ziet er goed uit -

Goed verpakt en ziet er goed uit, helaas nog niet in gebruik, het wachten is nog steeds op de adapter.

Geverifieerde aankoop: Feb 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Wyandot

Omlet antwoord: Dank u voor uw recensie! Neemt u gerust contact op met onze klantenservice voor een update over de levering van uw adapter.


Robuuste afsluiter -

De automatische deur doet wat hij belooft.mooi design op het kippenhok.is wat anders dan de guillotine sluiters op de markt. Voorlopig zeer tevreden.

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


Na lange wachttijd, een degelijk deurtje -

Lange verzendtijd. Qua werking heel goed enkel de uitleg in het nochtans grote boekje is beknopt en dekt niet alle functies waardoor je naar sommige dingen moet zoeken.

Geverifieerde aankoop: Jan 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6

Omlet antwoord: Hallo, dank u voor uw recensie. Gezien de huidige omstandigheden zijn er wat vertragingen geweest, maar we werken er hard aan om dit te verbeteren. Met betrekking tot de boekjes gebrek aan informatie, dit is iets wat ik zal de rest van het team bewust van te maken. Als u nog steeds begeleiding nodig heeft hebben we YouTube tutorials van de instalatie, dit kan nuttig zijn voor u?


Handig hulpmiddel -

Ik heb eeb electrisch deurtje gekocht en ik kan het iedervan harte aanbevelen. Je moet niet meer elke dag zelf het hok openmaken en je hoeft je ook niet schuldig te voelen als je s morgens een keer een uurtje later ben. Alleen toen het hier 15 graden gevroren had reageerde het deurtje niet.

Geverifieerde aankoop: Jan 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Gewone kippen


Super -

Ik heb hem nu al een tijdje in gebruik en ben er echt super blij mee. De kippen weten precies hoelaat ze na boven moeten en dan hebben ze nog een uurtje voordat de deur sluit, gewoon voor de zekerheid. En smorgens staan ze ook achter de deur te wachten om 8 totdat hij open gaat.

Geverifieerde aankoop: Mar 2020 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Cochin


Lamp -

Prima lamp , voldoende licht enigste is dat ik graag had gezien als je hem aanzet dat hij uitgaat zodra je hemzelf uit zet

Geverifieerde aankoop: Feb 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8 Barnevelder kriel


Kippenhok vosproef dankzij de Omlet kippendeur -

Volgens mij een beter systeem dan de verticale schuifdeuren met een koordje en katrolsysteem die daardoor ook gevoeliger zijn aan sleet. Degelijke kwaliteit en werkt goed ! Had enkel al 1x dat het deurtje 's morgens niet was open gegaan doordat het vastgevroren was ! Werk momenteel met de lichtsensor maar vooral 's morgens zou ik de deur nog vroeger open willen laten gaan . Hiermee ben ik nog wat aan het experimenteren . #PECHVOORDEVOS ;-)

Geverifieerde aankoop: Dec 2020 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Cochinkriel

1 van 8   Volgende