Beoordelingen voor Eglu Go UP verhoogd kippenhok

3 Sterren:
0
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 12 geverifieerde beoordelingen
Schrijf een review
Filter By:

Zalig hok! - Katrien,

Eenvoudig proper te maken. Goed isoleren. Enige nadeel: de zijdehoenen vinden de ´stokken´ maar niks en kruipen allemaal samen in het leggedeelte :)

Geverifieerde aankoop: Feb 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Zijdehoen


Go Up voor Serama - Rob,

Aangekocht zonder wielen. Deze later separaat gekocht. Zonder wielen bijna niet verplaatsbaar.

Geverifieerde aankoop: Apr 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Serama


Eerste kippenhok en zeer tevreden - Heidi,

Makkelijk proper te maken en te houden. Kippen gaan er vlotjes van in het begin in slapen.

Geverifieerde aankoop: Jan 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Mechels Hoen


Oudere kippen - Bregje,

Onze oudere kippen ( twee 10 jaar oude Hollandse kriel en een 6 jaar oude Blauwgezoomde Australorp ) hadden anderhalve week nodig om zelfstandig iedere nacht in het nachthok plaats te nemen. We hebben de oude trap terug geplaatst omdat de Australorp niet zelfstandig naar beneden kon komen.

Geverifieerde aankoop: Nov 2020


Goede kwaliteit - Maria,

Kwalitatief goed en veilig product. Geen vos, buizerd of hond komt bij onze kippen.Onze kippen hebben wel weinig loopruimte. We gaan een ren bouwen. Heb je hier geen ruimte voor, dan adviseer ik er een extra meter ren bij te kopen.

Geverifieerde aankoop: Nov 2019


Heel fijn hok! - Marianne,

Sinds enkele dagen 4 Brahma krielen. Ze zijn heel tevreden met hun hok! Deur openen en toe doen, eieren rapen, dat gaat uitstekend. Een 5 sterren-hok. De ren lijkt me prima bestand tegen vossen en buizerds (en tegen onze jack russel). De ren vind ik te klein voor 4 kippen om te scharrelen. 1 of 2 meter erbij lost dat niet op. Daarom in totaal 4 sterren. We zullen meer scharrelruimte voor de dames regelen.

Geverifieerde aankoop: Nov 2019


Praktisch, mooi en degelijk hok - Betty,

Voordat ik het hok kocht heb ik een soortgelijk hok bij mijn buurman kunnen bekijken om te zien of de aanzienlijke aanschafprijs in verhouding stond met de kwaliteit. Na het plaatsen van de bestelling was het hok snel geleverd ook al kwam deze uit het Verenigd Koninkrijk. Transportschade aan de meegeleverde voerbak werd snel verholpen. Binnen enkele dagen had ik een nieuwe in huis. Het in elkaar zetten was wel een klusje. Vooral de ren met al die clipjes die niet heel makkelijk sluiten. Omdat wij een extensie aan de ren en de wielen erbij hadden besteld hadden we drie gebruiksaanwijzingen die we ook alle drie nodig hadden, al kwamen we er niet altijd uit. Vragen daarover werden echter snel beantwoord, dus dat was prima. Ik heb wel mijn vraagtekens over de duurzaamheid van de clipjes die de ren bij elkaar houden aangezien deze van kunststof zijn. Mijn ervaring met kunststof, zonlicht en koude is dat het materiaal hard wordt en breekt ... De tijd zal het leren. De drie dames die het hok als huis hebben lijken tevreden met hun onderkomen. Door de eenvoudige verplaatsbaarheid hebben ze om de paar dagen een nieuw stuk gras om lekker in te scharrelen. Hun binnenverblijf is makkelijk af te sluiten en het schoonmaken is een peulenschil. Al met al blij met deze mooie en praktische blikvanger!

Geverifieerde aankoop: Mrt 2019


Super product - Barbara,

We hebben een Eglu gekocht voor onze drie hennen omdat hun houten kippenhok begon te vervallen en het onderhoud veel tijd in beslag nam. Dit kippenhok is snel en makkelijk proper te maken en de dames voelden zich er snel in thuis. We zijn heel blij met onze aankoop.

Geverifieerde aankoop: Nov 2020


een goede duurzame investering - Tokkie,

Ik Tokkie de kip ben super tevreden over mijn nieuwe huisje en scharrel elke dag lekker rond in mijn buitenverblijf. Het design is functioneel en ziet er super leuk uit. door de materiaalkeuze hoeft mijn baasje nu niet elk jaar het hok te schuren en te verven. Als ik de mensen van Omlet een paar aandachtspuntjes mee mag geven zou het dit zijn: *Ik had graag, net als mijn voerbak. Een afdakje boven mijn drinkbak gehad. Ik kan het namelijk niet weerstaan om een bende van mijn water te maken. *Helaas zijn de grip stickers van mijn trap naar de voordeur er al af gebladderd... beetje glad maar verder geen probleem *mijn baasje is ook blij maar vond het jammer dat 1 van de 2 mee geleverde 'Struts' te kort bleek te zijn. Hij dacht dat hij zelf iets niet goed had gedaan en heeft het hele hok weer uit en in elkaar gezet voordat hij er achter kwam. * de bevestiging van het onderstel wat het bovenhok vast klemt verdient meer aandacht. Er zitten geen uitsparingen op de zijbumpers van het hok, waardoor de bumpers niet anders dan verbogen over de bevestiging rusten. Wij gaan heel veel jaren plezier hebben met ons hok!

Geverifieerde aankoop: Jan 2018

Omlet antwoord: Hallo Maartje, Bedankt voor de tips; daar kunnen we wat mee. Voor wat betreft die te korte strut: eigenlijk best vreemd, maar niet onoverkomelijk. We sturen je een nieuwe op!


Perfect chicken home - Jacco,

The Eglu Go Up is the perfect home for my three chickens

Geverifieerde aankoop: Dec 2018

1 van 2   Volgende