Beoordelingen voor Eglu Go kippenhok

3 Sterren:
0
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 21 geverifieerde beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Filter By:

Eglu go -

Supertevreden, gemakkelijk te onderhouden.

Geverifieerde aankoop: Sep 2020


-

De vijf kippen gaan er m.i. met plezier in fijn hok en gemakkelijk in elkaar te zetten.

Geverifieerde aankoop: Aug 2020


Mooi design en praktisch kippenhok -

Eenvoudig in elkaar te zetten. Super makkelijk schoon te maken. Fijn gebruiksvriendelijk hok.

Geverifieerde aankoop: Aug 2020


-

Erg fijn kippenhok waar geen luizen in komen! Makkelijk schoon te houden.

Geverifieerde aankoop: Aug 2020


-

Een hele snelle verzending de woensdag besteld en de vrijdag al hier,ik raad het iedereen aan

Geverifieerde aankoop: Jul 2020


Omlet eglu go met ren -

Als het staat is het een heel mooi ding! Maar het in elkaar zetten vond ik een drama. Sommige schroeven draaiden door, waardoor het niet vast kwam te zitten. Ook vond ik de leveringstijd erg lang maar dit zal ook komen door de Corona. (2 maanden). Het klopt daadwerkelijk, volle zon staat op het hok maar in het hok is het gewoon koel. Nadeel is dat als je de Omlet eglu go met ren hebt en het hok wilt schoon spuiten je de ren helemaal los moet halen van het hok. Of ik ben er nog niet achter dat je de ren op een makkelijker manier kunt los klikken?

Geverifieerde aankoop: Jul 2020


Subliem kippenhok -

Stop met zoeken naar een ideaal kippenhok. Vergeet alle houten exemplaren en ga voor dit moderne kunststof exemplaar. Super simpel en snel schoon te maken. Onze 4 Wyandottes (kriel) hebben het goed naar hun zin en leggen goed. Het hok is makkelijk te monteren en te verplaatsen. Ongedierte en vooral bloedluis is kansloos. Er is eigenlijk maar 1 minpunt en dat is de levertijd. Op ons verzoek is het nachthok eerder geleverd, omdat vanwege een staaltekort de ren pas later geleverd kon worden. Gisteren bericht dat de ren wordt nageleverd, 8 weken nadat we het nachthok in gebruik hebben genomen. Tot die tijd hebben we een geïmproviseerde ren gebruikt die we weggooien als de echte ren arriveert. Niet twijfelen dus, het is een uitgave, maar dan heb je wel een uitstekend product wat een hoop ergernis voorkomt.

Geverifieerde aankoop: May 2020


-

Super kippenhok! Zeer gemakkelijk om proper te houden. Origineel en mooi design, kortom alleen maar positief. Het is een luxe hotel voor onze 3kippen.

Geverifieerde aankoop: Jun 2020


Fijn, gemakkelijk hok. -

In 2018 onze Eglu Go in het groen gekocht. Makkelijk in elkaar te zetten door 1 persoon. Nu 2020 nog steeds tevreden met het hok, makkelijk schoon te maken, gebruiksvriendelijk. Heeft in weer en wind gestaan en is niet te zien. 2x per jaar hoge druk tussen alle kieren en wekelijks bij 'grote' schoonmaak sopje erdoor. Zeker geen spijt van gekregen. Geen bloedluis of andere narigheid gehad bij de kippen. Zonder ren en verhoging gekocht, verhoging is wel aanrader, nu zelf wat geknutseld. Ren hebben wij zelf gemaakt ik vond deze te klein (Bij mij hebben ze 8 bij 5 meter buiten en rondom de eglu nog extra ruimte van 1,5 bij 2 bij heel slecht weer niet in de ren ivm klei grond).

Geverifieerde aankoop: Jun 2018


Zeer tevreden over de opvolging en het product! -

Tijdens onze bestelling hadden we een foutje gemaakt maar Omlet maakte dit direct in orde en ons nieuw kippenhok werd snel geleverd. Het in elkaar steken van het kippenhok ging heel vlot en onze kippen zijn erg tevreden met hun nieuwe thuis! We hebben het nog niet moeten kuisen maar het lijkt ons heel wat eenvoudiger dan de meeste andere kippenhokken. Een echte aanrader!

Geverifieerde aankoop: Jul 2019

1 van 3   Volgende