Beoordelingen voor Eglu Go kippenhok

3 Sterren:
0
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 24 geverifieerde beoordelingen
Schrijf een review
Filter By:

- Eddy,

Super kippenhok! Zeer gemakkelijk om proper te houden. Origineel en mooi design, kortom alleen maar positief. Het is een luxe hotel voor onze 3kippen.

Geverifieerde aankoop: Jun 2020


Fijn, gemakkelijk hok. - Marije,

In 2018 onze Eglu Go in het groen gekocht. Makkelijk in elkaar te zetten door 1 persoon. Nu 2020 nog steeds tevreden met het hok, makkelijk schoon te maken, gebruiksvriendelijk. Heeft in weer en wind gestaan en is niet te zien. 2x per jaar hoge druk tussen alle kieren en wekelijks bij 'grote' schoonmaak sopje erdoor. Zeker geen spijt van gekregen. Geen bloedluis of andere narigheid gehad bij de kippen. Zonder ren en verhoging gekocht, verhoging is wel aanrader, nu zelf wat geknutseld. Ren hebben wij zelf gemaakt ik vond deze te klein (Bij mij hebben ze 8 bij 5 meter buiten en rondom de eglu nog extra ruimte van 1,5 bij 2 bij heel slecht weer niet in de ren ivm klei grond).

Geverifieerde aankoop: Jun 2018


Zeer tevreden over de opvolging en het product! - Harte,

Tijdens onze bestelling hadden we een foutje gemaakt maar Omlet maakte dit direct in orde en ons nieuw kippenhok werd snel geleverd. Het in elkaar steken van het kippenhok ging heel vlot en onze kippen zijn erg tevreden met hun nieuwe thuis! We hebben het nog niet moeten kuisen maar het lijkt ons heel wat eenvoudiger dan de meeste andere kippenhokken. Een echte aanrader!

Geverifieerde aankoop: Jul 2019


Fijn kippenhok - Julie,

Ik heb dit hok gekozen voor het formaat & uiterlijk en ik ben niet teleurgesteld. Ik heb drie Peking krieltjes die blij zijn met hun onderkomen en genoeg ruimte hebben. Beide hennen leggen bijna elke dag eieren in de nestbox.

Geverifieerde aankoop: Nov 2020


- An Omleteer,

Geverifieerde aankoop: Okt 2018


Gemakkelijk, zuiver, leuk voor de kinderen - Jan,

De kinderen maken het kippenhok heel eenvoudig zuiver... hebben er veel plezier mee. Het is een degelijk kippenhok!

Geverifieerde aankoop: Apr 2019


Eglu Go super ! - Jan,

We zijn super tevreden met het Eglu Go kippenhok. Snelle levering en gemakkelijk in elkaar te zetten. Deurtjes werken heel vlot... en gemakkelijk zuiver te maken!

Geverifieerde aankoop: Apr 2019


Leuk kippenhok - Benjamin,

De Eglu Go is een mooi verschijnsel dat zeker onderhoudsvriendelijk is. Ook het voedersysteem werkt uitstekend, nog geen weggegooid voeder gemerkt. Enige minpunten zijn wel het ineensteken van de ren. Het systeem is niet echt fantastisch en heb hier en daar extra versteviging, colsonbandjes, aangebracht. Ook het verplaatsen, gaat iets minder vlot. Daarvoor zal je dan waarschijnlijk beter de eglu go up voor moeten aanschaffen.

Geverifieerde aankoop: Sep 2020


Geweldig hok! - Hetty,

Persoonlijk vind ik de Eglu Go een geweldig kippenhok. We hebben geen last van ongedierte en het hok is makkelijk te reinigen. Klein nadeel vind ik de levertijd. Je moet bijna een week wachten voordat het hok binnen is. Maar dan heb je ook wel wat!

Geverifieerde aankoop: Apr 2018

Omlet antwoord: Fijn dat de Go bevalt. De levertijd is nu eenmaal drie á vier werkdagen, omdat het pakket uit Engeland moet komen. Maar geen haan die er naar kraait, hoor!


Heel tof kippenhok - Karel,

Minpunten: Levering was niet zo vlot verlopen, er was een probleem in het distributiecentrum, heb toch een keer moeten bellen en dan heeft Tino het uitgezocht en uiteindelijk is het hok met een klein weekje vertraging gekomen. Bij het hok zat geen handleiding, heb deze zelf van de website moeten halen, ook dan weer gemaild met Tino voor wat advies en hij heeft mij de meest actuele handleiding per mail bezorgd. Pluspunten: Zelfs zonder handleiding stond het hok in een uurtje in mekaar. En 's avonds ging de haan en de twee kippen (wyandotte krieltjes) uit eigen beweging het hok in. Het hok heb ik op een half uurtje volledig gereinigd (gewoon erg makkelijk schoon te schrobben met wat dreft of dettol en afspuiten met de tuinslang). Kippen zijn er gewoon erg tevreden mee, snel te reinigen en veel bekijks en vragen van de buren. Erg tevreden dus!

Geverifieerde aankoop: Aug 2016

Vorige   2 van 3   Volgende