Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Sheltie

Een zijdezachte cavia met een ongelooflijk lange donkere vacht Een mooie kleine zijdeachtige cavia, ook bekend als een sheltie Een close up van het mooie roze neusje van een zijdezachte cavia Twee zijdezachte cavia's met een prachtige lange zachte vacht Twee schattige kleine zijdeachtige cavia's die samen liggen

Sheltie Gedrag

Als een sheltie als huisdier wordt gehouden kan het haar rond het achterste het beste kort worden geknipt om te voorkomen dat dit gaat klitten en vuil wordt. Bij showcavia's wordt het haar vaak schoon gehouden door het in te pakken. Als shelties in een groep worden gehouden hebben ze altijd voldoende hooi nodig om te eten aangezien verveling kan leiden tot 'barbering'. Hierbij gaan de cavia's aan elkaars vacht knabbelen en bijten.

Sheltie Variëteiten

De sheltie is een langharige cavia. Hun vacht is echter minder dicht dan die van de huiscavia (peruvian) en hun gezicht omzoomd. Aan het begin van de jaren 1970 werd de sheltie ontwikkeld door de huiscavia te kruisen met de eenkleurige, zwarte, gladharige cavia. In de Verenigde Staten worden shelties silkies genoemd.

Sheltie Status

vrij gangbaar

Gerelateerde producten

Sheltie afbeeldingen

Sheltie te koop

Let wel: Alle dieren die hier worden aangeboden moeten bij de verkoper zelf worden opgehaald. Ze kunnen niet worden geleverd door de verkoper of door Omlet. De verkoper zal u zijn of haar contactgegevens sturen om betaling en collectie te regelen.

Verkoop hier

Het is gratis


Sorry, er wordt momenteel geen Sheltie te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Sheltie

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.