Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Dierenmanden

Innovatie en comfort - dat zijn Omlets manden voor huisdieren. Zowel honden als katten zijn dol op het ultieme comfort van onze zachte, duurzame en ondersteunende dierenmanden. Wij zijn zelf diereneigenaren. Dit stelt ons in staat dierenmanden te ontworpen op basis van onze eigen ervaring met onze huisdieren en wat zij het liefst willen. Comfort, kwaliteit en gebruiksgemak zijn de belangrijkste ingrediënten voor alle dierenmanden van Omlet. Huisdieren zijn er in alle soorten en maten, en wij vinden dat dit ook moet gelden voor hun mand.

106 reviews
Topology luxe hondenmand met toppers en pootjes
128 reviews
Memory Foam Bolstermand voor honden - Kies uw match uit 15 prachtige kleuren
Nieuw
Designer hondennest van Omlet
Nieuw
Designer hondenkussen van Omlet
70 reviews
Donut Cat Beds
9 reviews
Bolster kattenmanden

Een betere dierenmand

Voor huisdieren geldt het principe 'one size fits all' nu eenmaal niet. Omlet denkt graag outside the box. Daarom hebben we verschillende manden ontworpen die passen bij de verscheidenheid aan huisdieren waar we allemaal van houden. Omhul uw hond of kat met een Bolsterbed of Maya Donut kattenmand om uw dieren de slaap te geven waar ze van dromen. Of geef uw huisdieren comfort op maat met onze premium selectie toppers voor de Topology hondenmand. Verkrijgbaar in meerdere maten, stoffen, stijlen en ontwerpen - u vindt zeker een mand die past bij uw huisdier.

4 redenen waarom dieren dol zijn op manden van Omlet

  1. Ultiem comfort. Honden en katten slapen graag - en veel. Al onze katten- en hondenmanden hebben een traagschuim matras en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om uw huisdier zo comfortabel mogelijk te laten slapen.
  2. Te wassen in de wasmachine. Omlet weet dat dierenmanden niet alleen een grote behoefte van uw huisdieren moeten vervullen, maar dat ze ook handig moeten zijn voor u. Om de mand snel te ontdoen van geur en vuil, zijn alle manden van Omlet voorzien van afneembare hoezen die in de wasmachine kunnen worden gewassen. Rits gewoon de hoes van de mand en was het in de wasmachine.
  3. Duurzaam design. Een goede nachtrust zou blijvend moeten zijn. En dat geldt natuurlijk ook voor de mand van uw huisdier. De hoezen van onze manden zijn gemaakt van duurzame materialen om bestand te zijn tegen natuurlijk gedrag van huisdieren. Krabben en nestelen - dat is geen probleem voor Omlets dierenmanden.
  4. Volledig op maat gemaakt. Geef uw huisdier een unieke slaapervaring met een mand op maat. Kies uit ons ruime assortiment stoffen, toppers, kleuren en ontwerpen om de slaapstijl te selecteren die het beste past bij uw huisdier. U kunt zelfs de slaap en hygiëne van uw huisdier verbeteren met Omlets exclusieve pootjes om de mand van de vloer te halen.

Een fijne slaapplek voor uw huisdier

Bij het creëren van de perfecte slaapoplossing voor uw huisdier, is de mand slechts één aspect. Omhul uw kat of hond met liefde met een extra laagje knusheid in de vorm van een superzachte deken voor huisdieren. Het creëren van een knus hoekje voor uw huisdier is met de producten van Omlet een eitje.

Waarom huisdieren een mand van Omlet nodig hebben

Bij Omlet zijn we allemaal dierenliefhebbers. Hoewel we niet de uitvinders zijn van manden voor huisdieren, hebben we wel slaapoplossingen gecreëerd om uw hond of kat nog beter te laten slapen. Wij hebben voor uw huisdier met zorg een hoogwaardig assortiment manden ontworpen, dat ook nog eens heel makkelijk te reiningen is. Wat comfort betreft, hebben we unieke en aanpasbare opties gecreëerd voor huisdieren van elk formaat. We nodigen u graag uit de perfecte mand voor uw huisdier samen te stellen.