Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Dog Walk Collectie

Elke hondeneigenaar heeft wel een lievelingswandeling om samen met zijn trouwe viervoeter te maken. Of dit nu door dichte groene bossen is, langs heuvels en velden of door de drukke straten van de stad − ons leven is een aaneenrijging van wandelingen met onze hond. Dit heeft als inspiratie gediend voor de unieke prints van Omlets Dog Walk Collectie. Onze limited edition designs weerspiegelen de boeiende plaatsen die we met onze honden verkennen tijdens de mooie wandelingen die we samen maken.
Filters
Prijsbereik
Stel een min. en max. prijs in of gebruik de slider.
 
 
Maat
Mandtype
Afdrukken
Resetten
Aanvragen
€ 50,00
Voorraad controleren in ons magazijn...
€ 50,00
Voorraad controleren in ons magazijn...
€ 50,00
Voorraad controleren in ons magazijn...
je hebt 3 van de 3 producten bekeken
Meer laden

Bekijk de video om meer te ontdekken over het design van de Dog Walk hondenmandencollectie

Kies uw wandeling uit een van onze patronen


De exclusieve Dog Walk Collectie, ontwikkeld door Omlets in-house textielontwerper Victoria, bestaat uit acht kenmerkende prints die de ware essentie van een lievelingshondenwandeling weerspiegelen. Elk patroon is een mooie weergave van de uiteenlopende paden die we bewandelen, maar waar we allemaal van genieten. Geef uw hond en uw interieur met Omlets Dog Walk Collectie levendige kleuren, grillige patronen en gedurfde schoonheid. Kies een stijl die u doet denken aan de paden die u met uw hond bewandelt.

Vier redenen om een mand uit de Dog Walk Collectie te kiezen


  1. Limited edition. Uw interieur weerspiegelt uw lievelingskleuren en stijl, dus waarom zou de hondenmand dit niet doen? Kies uit een van onze acht kenmerkende patronen de lievelingswandeling met uw hond - Nature Trail, Pawsteps Electric, Pawsteps Natural, Contour, Morning Meadow, Midnight Meadow, Forest Fall of Shaded Spruce. Wacht niet te lang, deze designer hondenmanden zijn limited edition. Bent u weg van een patroon, voeg het dan snel toe aan uw winkelmandje.
  2. Duurzaam. De stof van elke hoes van de Dog Walk Collectie is gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen, zorgvuldig geweven tot comfortabele en duurzame materialen. Goed voor uw hond en goed voor de planeet.
  3. Persoonlijk. De Dog Walk Collectie geeft u de mogelijkheid zowel de print als de vorm van de hondenmand te personaliseren. Ga voor een Bolsterbed met steunrand, een kussenachtige nestmand of een rijk gevulde kussenmand, om een vorm en patroon te kiezen waar u en uw hond weg van zullen zijn.
  4. Wasbaar. Als het om hondenmanden gaat, maken we het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kunnen de hoezen van al onze hondenmanden in de machinewasbare worden gewassen. Rits de hoes van de mand en was het in de wasmachine om vuil en geur eenvoudig te verwijderen.

Allerlei opties om uit te kiezen


Uw hond ultiem comfort geven, bereikt u door de mand te personaliseren zodat deze past bij de specifieke behoeften van uw huisdier. Maak de mand nog fijner en warmer met een zacht en knus hondendeken of plaats de mand in een hondenbench om de slaapomgeving nog knusser te maken. Omlet hecht waarde aan de slaapplek van uw hond, daarom ontwerpen we producten waar uw hond zich aan zal hechten.

Accentueer met accessoires


Accessoires maken alles beter - zeker wandelingen met de hond. Geef uw hond een eigen stijl door de riem, halsband en poepzakjesdispenser te matchen met de print of het patroon van hun nieuwe hondenmand. Elke hond verdient het om in stijl te wandelen, daarom geven we u bij aankoop van een mand uit de Dog Walk Collectie gratis een bijpassende bandana. Kies een van de zeven exclusieve patronen uit de Dog Walk-collectie en laat uw hond geheel in stijl genieten van zijn wandelingen.

Hoe Omlet u en uw hond nog dichter bij elkaar brengt


We weten dat er buiten onze honden nog een wereld bestaat, maar voor onze honden zijn wij de enige wereld die zij kennen. We vroegen ons af hoe we de gedeelde verwondering en vreugde konden samenbrengen, zodat mensen en honden er van kunnen genieten. De Dog Walk Collectie is niet zomaar een designpatroon dat mooi staat in uw interieur en onder uw slapende hond. Deze kenmerkende prints werspiegelen herinneringen aan de band en de vreugde die we delen met degene die het meest van ons houdt.