Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Easy Access sloten voor Zippi ren - 4 stuks

Voorraad controleren in ons magazijn...

€ 13,99

Maak met de nieuwe Zippi sloten ruime deuren in uw Zippi ren voor makkelijke toegang!

U kunt uw Zippi ren transformeren door een staalraster paneel naar keuze te veranderen in een deur of luik, om makkelijk bij uw dieren te kunnen. Vervang gewoon de standaard renclips voor de Zippi sloten aan drie zijden van een staalraster paneel naar keuze om een veilige en handige opening in uw ren te creëren. Gebruik meer sloten om van meerdere aansluitende panelen een grote deur te maken. Het is zelfs mogelijk om zo het gehele dak van de Zippi ren te openen!

De verbeterde toegang maakt het makkelijker om de ren op te ruimen en schoon te maken. Ook voeren en spelen met uw dieren wordt makkelijker dan ooit tevoren. De luiken zijn handig om uw dieren uit hun ren te tillen! Het draagt bij aan de gezondheid en het geluk van uw dieren en geeft zowel kinderen als volwassenen de mogelijkheid de band met hun dieren door interactief spel te versterken.

De zippi sloten zijn duurzaam, roofdier-proof en makkelijk te gebruiken. Met de geïntegreerde beveiliging, waarbij u de vergrendeling tegelijkertijd moet indrukken en draaien om deze te openen, beschermt u uw dieren tegen ongewenste bezoekers. De positie van de groene knop laat zien of het slot is geactiveerd. Dit is makkelijk en geeft gemoedsrust.

Deze sloten zijn speciaal ontworpen voor de Zippi rennen. De sloten zijn NIET geschikt voor de Eglu rennen, buitenrennen en inlooprennen.

Klantenfoto's

Open slot, erg praktisch!
Slot gesloten

Geverifieerde beoordelingen

Easy Access sloten voor Zippi ren - 4 stuks

5 Sterren:

4 Sterren:

3 Sterren:

2 Sterren:

1 Ster: