Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Huisvesting voor cavia's

Omlet brengt de huisvesting van cavia's naar een nieuw niveau. Letterlijk. Ontworpen met het oog op de gezondheid en het welzijn van cavia's, kunt u met ons assortiment uw cavia's de ruimte, het amusement en de veiligheid geven die ze nodig hebben en verdienen.

144 reviews
Eglu Go caviahok
90 reviews
Zippi tunnelsysteem voor cavia's
76 reviews
Zippi caviaren en speelren
79 reviews
Caviaspeelgoed en -accessoires

Huisvesting die past bij uw cavia's

Ongeacht de grootte van uw cavia's, de ruimte in uw tuin, de behoeften van uw cavia's - met een setup voor uw cavia's van Omlet houdt u uw dieren gelukkig en gezond. Huisvest ze in een weerbestendig caviahok en laat ze vrij beweging tussen hun speelren en de ren van hun hok met het Zippi tunnelsysteem voor cavia's. Vrijheid voor uw huisdieren en gemoedsrust voor u.

3 redenen om voor de huisvesting van uw cavia's te kiezen voor Omlet

  • Naar wens samen te stellen. Omlet ontwerpt producten voor cavia's waarmee u precies de opstelling kunt maken die u en uw dieren nodig hebben. Verplaats, breid uit en pas uw caviaspeeltuin op elk gewenst moment aan, voor vermaak van het hoogste niveau.
  • Veilig. We begrijpen de wens om cavia's grenzeloos de vrijheid te geven, maar tegelijk de bezorgdheid om hun veiligheid. Daarom zijn onze producten voor cavia's zo ontworpen dat zelfs de meest vastberaden roofdieren buiten houden en de meest bekwame ontsnappingsartiesten veilig binnen houden.
  • Weerbestendig. Laat de zomerhitte of winterkou het doen en laten van uw cavia's niet beperken. Huisvest ze in een goed geïsoleerd en geventileerd caviahok met aangesloten ren, zodat ze altijd beschutting kunnen vinden.

Maak een droomhuisvesting voor uw cavia's

Maar er is meer dan alleen het caviahok. Met Omlet kunt u uw caviaspeeltuin naar wens samenstellen met rendekzeilen, speciaal voor cavia's ontworpen snackspeeltjes en uitdagend caviaspeelgoed dat natuurlijk caviagedrag aanmoedigt, zoals speeltunnels en schuilhuisjes.

Ontworpen door caviaexperts

Omlet streeft er voortdurend naar oplossingen te vinden voor de vragen die we onszelf blijven stellen. Door deze ambitie hebben we onze caviahokken verbeterd, en het resultaat mag er zijn. Zorgeloos en op een natuurlijke manier genieten van uw cavia's – ongeacht de ruimte die u heeft of uw ervaringsniveau.