Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Door gebruikers aangeleverde inhoud


Door gebruikers aangeleverde inhoud kan inhouden, maar is niet beperkt tot: beoordelingen, commentaren, geüploade afbeeldingen, en bijdragen op het forum.

Vanwege de aard van de Inhoud, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor enig aspect van de door gebruikers Aangeleverde inhoud. De ideeën, concepten, meningen, thema’s etc. vervat in de Door gebruikers aangeleverde inhoud zijn en blijven die van de auteur, worden niet door ons onderschreven, en wij kunnen geen garantie geven met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, of de kwaliteit van door gebruikers aangeleverde inhoud.

Alle door gebruikers aangeleverde inhoud blijft de exclusieve inhoud van de persoon die het materiaal oorspronkelijk heeft geplaatst en alle aansprakelijkheid die betrekking heeft op de door gebruikers aangeleverde inhoud blijft bij hen.

Door het indienen van inhoud, verklaart u dat u de auteursrechthebbende en de oorspronkelijke maker van die inhoud bent.

U behoudt alle eigendomsrechten voor Inhoud die u aan de Omlet Website verstrekt, maar verleent Omlet een onbeperkte, wereldwijde, niet-exclusieve, in sublicentie te geven, royaltyvrije, en overdraagbare licentie om de door gebruikers aangeleverde inhoud met betrekking tot de aangelegenheden van Omlet (en eventuele ouder, gerelateerde, of opvolgende bedrijven) te gebruiken, te verspreiden, te reproduceren, er afgeleide werken van te maken, en weer te geven in alle media, nu bekend of later ontwikkeld.

Als u inhoud aan deze website verstrekt, erkent u en gaat u akkoord met alle in dit document vastgelegde voorwaarden.

Wij behouden ons het recht voor welke door gebruikers aangeleverde Inhoud dan ook te verwijderen of te weigeren die wij als ongepast beschouwen, om welke reden dan ook, zonder deze redenen op enig moment bekend te maken. Wij laten geen product beoordelingen zien wanneer de auteur het product dat zij beoordelen niet bezitten.

Alle beloningsregelingen, zowel financieel als anderszins, die van toepassing zijn op door gebruikers ingediende inhoud, staan uitsluitend open voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Denemarken, Spanje en Zweden.