Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Verhoogde hondenmanden

Breng slapen naar een hoger niveau met een verhoogde hondenmand van Omlet. Omlets verhoogde hondenmanden zijn op maat gemaakte slaapoplossingen die het comfort en de hygiëne van uw hond verbeteren, en dus zijn gezondheid. Kies uit ons uitgebreide assortiment makkelijk te monteren designerpootjes om de slaapstijl en ontspanning van uw hond te verhogen. Dit alles terwijl uw hond kan genieten van het hoogwaardige comfort en de makkelijk te reiningen eigenschappen die kenmerkend zijn voor alle hondenmanden van Omlet.

127 reviews
Topology luxe hondenmand met toppers en pootjes
110 reviews
Memory traagschuim Bolster hondenmand - vind uw match in de 15 fantastische kleuren

Verhoogde mand, betere slaap

Bij het ontwerpen van Omlets collectie verhoogde hondenmanden was het ons doel te breken met de standaard hondenmand en deze te verbeteren. Door de hondenmand van de vloer te halen worden tocht en vlekken op de vloer beperkt en het comfort en de slaap van uw hond verbeterd. Honden verdienen net als wij een kwalitatief, duurzaam en comfortabel bed. Een reeks levendige kleuren, superzachte stoffen, kenmerkende ontwerpen en bijpassende accessoires verhoogt de slaapkwaliteit en de stijl van uw hond.

3 voordelen van Omlets verhoogde hondenmanden

  • Gezondheidsvoordelen: Verhoog de mand van uw hond voor een betere luchtcirculatie. Als uw hond zich beter voelt, slaapt hij beter - en dat doet er toe! Kies uit een verscheidenheid aan kleuren, prints, stoffen en pootjes om de perfecte luxe hondenmand samen te stellen voor uw perfecte hond.
  • Makkelijk te reinigen: Verhoogd of niet, alle hondenmanden moeten makkelijk te reinigen zijn. Daarom zijn de hoezen van onze manden eenvoudig te verwijderen en wasmachinebestendig, zodat ook uw hond kan genieten van dat heerlijke gevoel van frisse lakens.
  • Comfortabel: Onze verhoogde hondenmanden zijn niet alleen mooi, ze zijn ook comfortabel - vraag het maar aan onze huisdieren. Alle verhoogde hondenmanden van Omlet hebben een hoogwaardig matras en steunkussen, om uw hond het comfort te geven dat hij verdient.

De lat hoger leggen wat betreft comfort voor honden

Een droom-slaapoplossing voor uw hond ontwerpen stop niet bij de mand. Vergroot het comfort van uw hond met een gezellig eigen huis in uw huis met een hondenbench in meubelstijl. Maak hun dagdromen nog fijner met een zacht en knus hondendeken en creëer een ware slaapoase. Bij Omlet vindt u de perfecte slaapoplossing voor alle honden van alle leeftijden.

De band met uw huisdier en verhoogde producten

Omlet weet dat de band tussen mens en hond belangrijk is. En de mand waarin ze slapen zou dat ook moeten zijn. De grootste blijk van liefde voor onze huisdieren is ze producten te geven die hen een leven lang comfort bieden. Door eindeloos te vragen wat onze huisdieren gelukkiger en gezonder kan maken, zijn we in staat gepaste oplossingen te creëren. Omlets luxe hondenmanden en manden voor grote honden zijn gewoon meer manieren om honden de onvoorwaardelijke liefde te geven die ze verdienen.