Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Catio Tunnelsysteem - Tunnel

Read 2 Reviews

Voorraad controleren in ons magazijn...

€ 65,00

Tunnelgedeelte van gepoedercoat staal.

De tunnel kan op de grond worden geplaatst, tegen een muur of hek of worden ondersteund door een steun.

Afmetingen: 90.5cm x 40.7cm x 30.5cm

Klantenfoto's

9x9x6 en kattentunnel
Een kat die in de kattentunnel ligt.
Een kat die in de kattentunnel ligt en naar een hond kijkt.
Sss
Sss

Geverifieerde beoordelingen

Catio Tunnelsysteem - Tunnel

4 Sterren:

0

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0
Precies wat ik zocht toen ik mijn Kattenren kocht!
Tracie, Florida,
De Omlet Catio Tunnel is precies wat ik zocht toen ik mijn Kattenren kocht. Mijn prinses is het gelukkigst als ze zelf kan bepalen wanneer ze naar buiten gaat. Maar er moeten ook grenzen gesteld worden, want ze brengt graag cadeautjes mee terug. Ik vind het prima om dagelijks een hagedis uit haar waterbak te vissen, maar ik trek de grens bij slangen. De Catio Tunnel biedt mijn kat veilige toegang van en naar haar Catio en dat is ook prettig voor mijn gemoedsrust. Opstellen is eenvoudig - slechts een paar stappen. De montage zelf vereist wat meer zorg, want als je de tunnel aan een raamkozijnbox of Catio wilt bevestigen, moet je een ingang in de bestaande structuur maken. Begin dus klein en breid dan uit naar buiten. Je kunt het toegangspunt altijd vergroten. Het moeilijkste deel van de opstelling is het VERPLAATSEN van de Catio Kattenren. De structuur is solide (en zwaar). Het gras was door het antitunnelgaas gegroeid, waardoor de Catio aan de grond vast zat en we de structuur moesten opgraven. Maar mijn Catio heeft een tropische storm doorstaan het afgelopen orkaanseizoen, dus ik weet dat ren veilig en stevig is.
Review voor: Catio Tunnelsysteem - Tunnel
Verified Omlet Product Tester
Geweldige toevoeging voor de Catio Kattenren!
Lusiana, NSW,
De Catio Tunnels zijn een geweldige toevoeging voor de Kattenren. Het geeft de katten extra stimulatie. Ze vinden het leuk om via de tunnels naar de Kattenren te gaan. En soms zitten ze gewoon in de tunnels om de omgeving vanaf grote hoogte te bekijken. Het product zelf is erg stevig en makkelijk in elkaar te zetten. En de kleine clips zijn ingenieus!
Review voor: Catio Tunnelsysteem - Tunnel
Verified Omlet Product Tester
Lees meer reviews